National Geographic W8240

Код товару: С000000513
Фото: National Geographic W8240

У наявності

Ціна: 3 172 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ідеальний варіант для одноденної подорожі. Вона вміщує дзеркальну камеру із встановленою лінзою, додатковий об'єктив, спалах, особисті речі, різноманітні електронні пристрої та 15” ноутбук.
Сумка виготовлена ​​з високоякісних натуральних водовідштовхувальних матеріалів і чудово захищає вміст. Центральний відкидний клапан на липучках оснащений спеціальною кишенею, в якій, наприклад, можна розмістити мобільний телефон, медіаплеєр, навушники або подібні пристрої.
Основне відділення для додаткової безпеки закривається захисним клапаном на блискавці. Для цієї сумки розроблено два спеціальні короби, один для дзеркальної камери із встановленим та додатковим об'єктивом, другий для ноутбука. Короби надають додатковий захист для цих пристроїв. При необхідності їх можна вийняти і тоді модель перетвориться на стильну сумку.
Центральне відділення додатково обладнане зручною внутрішньою кишенькою на блискавці для аксесуарів або особистих речей. Сумка оснащена регульованим плечовим ременем.

National Geographic W8240 - в інет-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Сумки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Сумка з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на підбір Сумка, за допомогою фільтрів. Введіть: National Geographic і Ви побачите всі необхідні Сумки для фото-відео техніки National Geographic. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені лідируючими компаніями, наприклад National Geographic. Якщо виникли при купівлі National Geographic W8240 Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Слов'янське в необхідні терміни.

Основні характеристики
Тип сумка для фотокамери
Матеріал текстиль
Вага 1150 г
Зовнішні габарити (ВхТхД) 33х20х45 см
Внутрішні габарити (ВхТхД) 32х19х44 см
Захист від води є
Особливості
Зовнішній карман є
Варіанти перенесення ручка для перенесення, плечовий ремінь