Boya BY-WM3T2-U2

Код товару: С000011087
Фото: Boya BY-WM3T2-U2

У наявності

Ціна: 2 985 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

Серія BY-WM3T2 — це міні-система бездротового мікрофона з частотою 2,4 ГГц, яка забезпечує високоякісний звук для прямих трансляцій, відеоблогів, запису курсу та інших додатків для запису аудіо. BY-WM3T2-U2 сумісна з більшістю пристроїв із портом USB-C включаючи смартфони та планшети Android. Включаючи 2 передавача, BY-WM3T2-U2 може записувати два джерела звуку одночасно.

 


Маленький і легкий

Маленький і легкий бездротовий мікрофонсерії BY-WM3T2 неймовірно компактний і легкий, і його легко почати, якщо ви підключите приймач до пристрою. Загальна вага TX і RX не перевищує 15 г, що робить їх дуже портативними. Завдяки своєму надкомпактному розміру та надзвичайно легкій вазі передавач не смикатиме вас за комір, коли ви його застібаєте.

Підтримка прямого мовлення та одночасної зарядки телефону

Коли приймач BY-WM3T2 підключено до смартфону, телефон можна заряджати через зарядний порт Type-C на приймачі. Це забезпечує вашу безперебійну роботу протягом тривалого часу, наприклад прямі трансляції. Крім того, вбудована акумуляторна батарея передавача забезпечує до 10 годин роботи, що дозволяє отримати цілий день аудіозапису.

Шумозаглушення забезпечує високоякісний звук
 
Технологія розумного шумозаглушення може ефективно ідентифікувати оригінальний звук і записувати чистий звук у шумному середовищі. Двічі натиснувши кнопку живлення, ви можете активувати функцію шумозаглушення. Коли індикатор повільно блимає синім, це означає, що пристрій увімкнено режим шумозаглушення, який допомагає усунути навколишній шум і забезпечити чистий звук. Ця функція призначена для використання на вулиці, придушуючи звуки машин і натовпу. Розроблений для значного покращення якості звуку, BY-WM3T2 забезпечує справді виняткову якість аудіо для ваших постановок.
 
 

Boya BY-WM3T2-U2 - в онлайн-супермаркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Мікрофони або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Мікрофон за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Мікрофон, за допомогою зручної навігації. Введіть: Boya і перед вами відкриються всі необхідні для вас Мікрофони Boya. У нас вибрати фототовари найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Saramonic. Якщо з'явилися при підборі Boya BY-WM3T2-U2 Запитайте наших менеджерів. Відправляємо продукцію в Краматорську своєчасно.

 

 Тип трансмісії  2,4 ГГц
 Полярний візерунок  Всеспрямований
 АЧХ  20 Гц-16 кГц
 SNR  77 дБ
 Чутливість  -42 дБ
 Частота дискретизації  48 кГц
 Розрядність  16 біт
 Дальність передачі  50 м (без перешкод)
 Вихідна потужність РЧ  6 дБм
 Термін служби батареї TX  10 годин
 Ємність акумулятора  95 мАг
 Порт зарядки  USB-C
 Розміри  TX:52×17,5×15,6 мм RXU
 /RXD: 46×26,2×9 мм
 вага:  TX:8,5 г
 RXU/RXD: 5 г