Boya BY-XM6-K1

Код товару: С000011088
Фото: Boya BY-XM6-K1

У наявності

Ціна: 5 970 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

    

 

BOYA BY-XM6-K1, бездротова мікрофонна система з адаптивною стрибкоподібною частотою 2,4 ГГц, складається з одного передавача, одного приймача, а також футляра для зарядки. Це ідеальне рішення для захоплення звуку, водночас забезпечує рішення для відеоблогів з однією особою, відео на YouTube, прямих трансляцій, інтерв’ю, запису тощо.
 
Удосконалена технологія для стабільної передачі сигналу


BY-XM6 K1 використовує вдосконалену технологію бездротової передачі сигналу з адаптивним стрибком частоти (AFH). , що дозволяє мікрофону автоматично уникати порушених частин стрибків частоти для забезпечення стабільної передачі сигналу в діапазоні до 100 м (328 футів) без перешкод.
 
Професійне захоплення та доставка аудіо


Завдяки високоякісній капсулі, схемі обробки сигналу з відношенням сигнал/шум понад 84 дБ, а також коефіцієнтом спотворень менше 0,1%, мікрофон захоплює, тим часом забезпечує високоякісний, чистий звук із низьким рівнем шуму.
 
Надзвичайно універсальний і простий у використанні комплект бездротового мікрофона


Завдяки яскравому та зручному для читання OLED-дисплею на передавачі та приймачі користувачі можуть точно регулювати передачу сигналу. Крім того, передавач також розроблений із вбудованим всенаправленим мікрофоном, тому користувачі можуть закріпити передавач на нашийнику, щоб вловлювати звуки, а також вони можуть підключити петличний мікрофон до роз’єму MIC IN передавача для захоплення звуку. Крім того, цей комплект мікрофона оснащений як аудіокабелем TRS-TRS 3,5 мм, так і аудіокабелем TRS-TRRS 3,5 мм. Тож він може добре працювати з цифровою дзеркальною фотокамерою чи бездзеркальною камерою, смартфоном чи комп’ютером тощо.
 
BY-XM6 K1 оснащено портативним, але потужним зарядним футляром, завдяки якому його можна легко носити на вулиці. Завдяки вбудованій потужній батареї зарядний чохол дозволяє одночасно повністю заряджати приймач і передавач без використання кабелю. Крім того, індикатор живлення на зарядному футлярі дозволяє легко перевірити ємність акумулятора, а також стан зарядки. 

 

 

Boya BY-XM6-K1 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Мікрофони А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас електронний магазин АВС Фото. З каталогу виберіть Мікрофон зі знижками? Щоб максимально просто вибрати Мікрофон, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Boya і Ви побачите всі необхідні Мікрофони Boya. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Saramonic. Виникли при підборі Boya BY-XM6-K1 Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлену продукцію можна отримати в Сумах в потрібні терміни.

Тип трансмісії
 Цифрова частота 2,4 ГГц
 Модуляція
 GFSK
 Робочий діапазон (без перешкод)
 До 328 футів (100 м)
 Вихідна потужність РЧ
 <10 мВт
 Полярний візерунок
 Всеспрямований
 АЧХ
 50 Гц-18 кГц
 Максимальний SPL
 Вбудований мікрофон: 120 дБ SPL
 Петличний мікрофон: 110 дБ SPL
 Чутливість
 Вбудований мікрофон: -39 дБ
 Петличний мікрофон: -39 дБ
 SNR
 > 84 дБ
 Вимоги до живлення
 Вбудований літій-іонний акумулятор або USB-C DC 5V або зарядний контакт
 Термін служби вбудованої батареї
 прибл. 7 годин
 антена
 Антена PIFA
 Аудіовходи
 Гніздо 3,5 мм TRS MIC/LINE IN або вбудований мікрофон
 вага
 прибл. 32 г (1,13 унції)
 Розміри
 62,1×31,6×16,5 мм
 Робоча температура
 від –10°C до 50°C
 Температура зберігання
 від –20°C до +55°C