Boya BY-XM6-S2 Mini

Код товару: С000011389
Фото: Boya BY-XM6-S2 Mini

У наявності

Ціна: 7 164 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Універсальна бездротова цифрова мікрофонна система для підключення до камери, телефону або іншого пристрою через роз'єм 3.5мм mini-jack з чотирма або трьома контактами (при використанні адаптерів Type-C і Lightning можливе застосування з айфоном або телефоном без роз'єму 3.5мм).
Гаджет надає передачу чистого, чіткого сигналу від одного джерела через вбудований або зовнішній мікрофон, на відстань до 100 метрів, за прямої видимості передавача, приймача та за відсутності інших цифрових перешкод.
Передавач обладнаний вбудованим мікрофоном, який дозволяє не використовувати петличний мікрофон, що унеможливлює додатковий кабель і збільшує свободу дій. Такий варіант підключення буде до вподоби активним блогерам, тренерам, особам, що виконують рухливі дії на камеру.
Компактні передавач та приймач оснащені літієвими акумуляторами ємності яких достатньо на 6.5 годин безперервної передачі сигналу. Заряджання акумуляторів бездротового мікрофона відбувається через порт Type-C, як і заряджання телефону.
Всеспрямований мікрофон вловлює близько розташований звук з усіх боків, що знімає обмеження при виборі розташування та напрямки мікрофона. Активна система шумозаглушення відфільтровує сторонні шуми, дихання в реальному часі, а хутряний вітрозахист фактично виключає звук вітру на записі.
Бездротовий мікрофон BOYA BY-XM6-S2 обладнаний регулюванням потужності рівня звуку, що записується з відображенням інформації в реальному часі на OLED дисплеї. Там же виводиться інформація про акумулятор, підключені передавачі, статус мікрофона.
 
 
 
 

Boya BY-XM6-S2 Mini - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Мікрофони та інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та виберіть Мікрофон за гарною ціною? Щоб точно підібрати Мікрофон, за допомогою навігації. Введіть: Boya і Ви побачите доступні для замовлення Мікрофони Boya. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Не варто сумніватися як товари. Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Zoom. З'явилися при виборі Boya BY-XM6-S2 Mini Запитайте наших професіоналів. Фототовари можна отримати в Олександрії максимально швидко.

Призначення
Для фото/відео камер, мобільних пристроїв
Формат звуку
Моно
Спрямованість
Всеспрямований
Частотна характеристика
35 Гц - 18 кГц
Чутливість
-39 дБ
Співвідношення сигнал / шум
84 дБ
Обмежувач чутливості
Немає
Фільтр
Немає
Живлення
Передавач: вбудований акумулятор
Час роботи від батарей
До 6.5 годин
Тип підключення
Бездротовий
Роз'єм
USB Type-C, 3.5 мм mini-Jack
Комплектація
2 х Передавач BY-XM6 TX Mini
1 x Приймач BY-XM6 RX
3 x USB-C зарядний кабель
2 x Петличний мікрофон
2 х Затискач для петличного мікрофону
2 х Поролонова вітрозахист для петличного мікрофону
2 х Хутряний вітрозахист для вбудованого мікрофона
1 х Вихідний кабель 3,5 мм TRS-TRS для камер
1 х Вихідний кабель 3,5 мм TRS-TRRS для смартфонів
Чохол