Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L)

Код товару: К000000320
Фото: Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L)

У наявності

Ціна: 4 190 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Креативний набір, що складається з тримача BZ-100A, трьох градієнтних світлофільтрів (Z121L, Z123L, Z125L) та сумки Z306.

 

Cokin Gradual Grey G2 Z121L - Нейтрально-сірий градієнтний фільтр. Дуже плавний сірий перехід від сірого до прозорого. Кордон переходу проходить посередині, перепад 1 ступінь.

Нейтрально-сірі фільтри дають фотографу можливість гнучкіше керувати налаштуваннями камери у яскраво освітлений день. ND фільтр зменшує кількість світла, що проходить в об'єктив, за рахунок чого фотограф може зменшити діафрагму, або збільшити витримку. Для зйомки відео в яскраві сонячні дні ці фільтри будуть корисні.

Світлофільтр Cokin Gradual Grey G2 Z121L застосовують для натурної зйомки – на березі моря, у місті, у горах. Фільтри нейтральні за кольором та помірні за щільністю. Вони контролюють кількість світла. Створені методом струминного напилення у вакуумі, вони зменшують кількість світла, що дозволяють прикрити частину зображення для вирівнювання освітленості.

 

Cokin Gradual Blue B2 Z123L – дуже легкий синій градієнтний фільтр. Дуже плавний синій перехід від синього до прозорого. Перепад близько 1-го ступеня.

Світлофільтри Cokin Gradual Blue B2 Z123L застосовують для зйомки пейзажів, морських сюжетів. Дозволяють розфарбувати небо навіть у похмуру погоду.

Кольорові градієнтні фільтри дають фотографу можливість більш гнучко підходити до процесу зйомки, не залежати від несприятливих погодних умов, додавати креатив у свої фотографії, а внесення зображення кольору дозволяє підняти загальну насиченість кольору кадру. Корисні також під час відеозйомки.

Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Система фільтрів Cokin або інші аксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Система фільтрів Cokin вигідно? Щоб максимально просто вибрати Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin І Ви побачите перелік з Система фільтрів Cokin Cokin. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари, які можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Cokin. Якщо виникли під час вибору Cokin Z PRO Gradual Kit U961A (121L-123L-125L) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Посилання прийде в Кам'янець-Подільському якомога швидше.