Cokin P 305 Empty Box

Код товару: 14385
Фото: Cokin P 305 Empty Box

У наявності

Ціна: 759 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Прозорий Бокс для фільтрів Cokin Р 305 Empty Box із високоякісного пластику призначений для зберігання світлових фільтрів серії "P". Вміщує 10 фільтрів.

Жорстка пластикова коробочка із чорною кришкою забезпечить надійне зберігання світлофільтрів при транспортуванні, захистить їх від механічного пошкодження, намокання.

У комплекті з боксом є наклейка, на якій можна підписати, де та який фільтр зберігається.

Cokin P 305 Empty Box - в інет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Система фільтрів Cokin або інші аксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в віртуальний магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Система фільтрів Cokin на кращих умовах. Щоб вам простіше було підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою фільтрів. Введіть: Cokin і Вам будуть показані всі Система фільтрів Cokin Cokin. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад Cokin. Виникли при підборі Cokin P 305 Empty Box Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Доставка проводиться Кропивницькому своєчасно.