Cokin Z 045 Sepialight

Код товару: К000000495
Фото: Cokin Z 045 Sepialight

У наявності

Ціна: 1 131 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Квадратний  фільтр Cokin Z 045 Sepialight, що  фарбує, теплого коричневого кольору сепії виготовлений з оргскла CR39, яке має високі оптичні характеристики. Серія Z-PRO призначена для тих фотографів та операторів, які працюю з фотоапаратами середнього формату, та відеокамерами, які оснащені компедіумами, завдяки яким можлива робота із світлофільтрами квадратної форми.

Фарбує зображення у коричневий, теплий колір сепії. Надає фотографії романтичність і ностальгічний характер, ніби вона була зроблена багато років тому, і знебарвилася за довгі роки зберігання. Застосовується тільки для зйомки кольорової фотографії, до того ж сюжет повинен мати не сильний контрастом, а легкі тони.

Має більш легкі та м'які кольори, ніж світлофільтр Cokin Z 005 Sepia.

Розмір світлофільтру 100*100мм, товщина 2мм. Кріпиться фільтр за допомогою універсального тримача, який призначений для світлофільтрів серії Z-PRO через адаптерне кільце. Використання додаткового утримувача дозволить обертати світлофільтри відносно один одного. Усі фільтри серії Z-pro можуть використовуватися спільно з іншими фільтрами цієї серії, для досягнення додаткових ефектів при художній зйомці.