Aputure Крепление Magic Arm A10

Код товару: С000005428
Фото: Aputure Крепление Magic Arm A10

Нема в наявності

Ціна: 1 299 1 279 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Универсальное крепление Aputure Magic ARM A10, позволяет быстро и удобно установить контрольный монитор, накамерный свет или различные фото аксуссуары на видеокамере или фотоаппарате.

Крепление Aputure изготовлено из прочного алюминиевого сплава и нержавеющей стали. Длина 10" (25 см) оптимальна для большинства профессиональных задач. Прочные шарнирные соединения - шаровые на концах и типа "Arri Rosette" в центре, позволяют надёжно закрепить Magic Arm в любом положении. Винты стандарта 1/4"подходят для фиксации большинства устройств. Возможна установка на "горячий башмак" камеры с помощью специального адаптера, входящего в комплект. Нагрузка при полной длине в горизонтальном положении до 2 кг.

Aputure Крепление Magic Arm A10 - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Клітини та аксесуари та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Клітина та аксесуари за прийнятною ціною? Щоб легше було підібрати Клітина та аксесуари, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Aputure і перед вами будуть Клітини та аксесуари Aputure. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. За якість товарів можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад SmallRig. Виникли при виборі Aputure Крепление Magic Arm A10 Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари заберіть в Ужгород в швидкі терміни.