Canon EOS 5D Mark IV body (1483C027)

Код товару: С000005944
Фото: Canon EOS 5D Mark IV body (1483C027)

Нема в наявності

Ціна: 97 906 95 399 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Canon EOS 5d Mark IV body – досконалості немає меж

 Без фотоапарата багато хто не уявляє свого життя. Вони дозволяють відобразити найкращі моменти, залишити пам'ять для майбутніх поколінь, повністю передаючи почуття, емоції та переживання цього моменту. Фотоапаратура компанії Кенон славиться по всьому світу, завдяки чудовим якостям, можливостям та функціоналу займає лідируючі позиції на ринку.

 Одна з найкращих моделей цифрових дзеркальних фотоапаратів лінійки 5D сімейства EOS компанії Canon/Cannon – 5d Mark iv 4 (mk4 iv/m 4). Модель стала покращеною версією попередньої моделі марк 3, яка була представлена ​​користувачами у 2016 році. Відмінні характеристики, бездоганна якість зображення, продуктивність професійного рівня дозволили стати девайсу найпопулярнішим серед новачків, любителів та професіоналів. Придбати Camera Canon EOS 5 D mark 4 за прийнятною ціною в Україні можна в нашому інтернет-магазині ABCФото.

Особливості та технічні характеристики фотоапарата Canon 5 d Mk IV

 Пристрій підходить для зйомки в будь-яких ситуаціях, місцях локації, доби – концерт, весілля, фотосесія, день народження, пейзажі. Фотографії виходять чіткі, деталізовані, яскраві, повністю відповідають реальності. Canon Eos5d mark 4 (IV, 5) має масу переваг, широкі можливості, кожна з яких дозволяє насолодитися як процесом зйомки, так і її результатом.

 Зовнішній вигляд Canon 5Dmark 5, що працює на роздільній здатності 4 К, стильний та практичний. Чорний, пластиковий вологозахисний, пилозахисний корпус EOS5 d має невелику вагу – 800 грам, фотоспалах зверху та сенсорний екран для керування, легкий та зручний як у роботі, так і у транспортуванні. Для передачі даних на комп'ютер є роз'єм USB, для підключення до інших гаджетів виробник пропонує скористатися технологією NFC та Wi-Fi, навушниками, мікрофоном. Недолік моделі canon mark 4 на думку деяких користувачів - не підтримуються картки швидкого доступу стандартів SD UHS-II та CFast 2.0.

Досконалість у деталях

 Виробник деталізував модель 2016 року, дозволив створювати справді реалістичні зображення та відео. Спектр ISO, який збільшений до 32000 на відміну від попередньої моделі – 25600, може змінюватися, дозволяючи вибудовувати правильну експозицію, отримувати чіткі та яскраві знімки за будь-яких умов. Автофокус складається з 61 точки, що гарантує бездоганну різкість, чіткість навіть за слабкого освітлення. Автофокусування має ручний вибір - по одній точці 61, 15, 9 або точками хрестового типу, по центру точки, автоматичний вибір - всі 61 точки, ручне налаштування - розширення точки фокусування по 4, 8 оточуючих точках, зональне фокусування. Режим фокусування може вибиратися незалежно від режиму зйомки – вертикальна, горизонтальна. Окремо в налаштуваннях можна вибрати функцію автоматичного балансу білого,

 Повнокадрова надчутлива матриця Full Frame 36*24 мм зводить цифрові шуми до мінімуму, а робота без зупинки при швидкості 7 кадрів за хвилину дозволяє вибрати ідеальне фото. Співвідношення сторін 3:2 встановлено вбудований і фіксований фільтр нижніх частот. Передбачено кріплення об'єктива формату EF.

Відеозйомка canon EOS 5d mk iv/mark iiii можлива кількох форматів – 4 К (30 к/с), Full HD (60 к/с) HD (120 к/с). Будь-який формат зйомки гарантує хорошу плавність, реалістичність, а за допомогою автофокусування Dual Pixel Cmos під час руху забезпечується плавний та ніжний перехід.

Канон покращив фотоапарат 2016 року Canon еос 5 д марк 4 (eos 5d mkiv) в порівнянні з попередніми аналогами і сьогодні, враховуючи новіші моделі, залишається однією з найкращих девайсів на ринку.

Купівля фотоапаратів Canon EOS d5 mark iv 4

 Купити фотоапарати Canon EOS 5D mark4 iv body (Кенон/Кенон еос 5д марк 4), 5 Д s на процесорі Digic 6 зі швидкістю зйомки 7 кадрів на секунду, mark 3, 1D X на процесорі 5+ та 6+ відповідно за прийнятною ціною можна у нашому інтернет-магазині ABCФото (Київ, Дніпро, Україна). Великий вибір якісної та надійної продукції, доступність та бездоганність дозволить кожному знайти відповідну модель під себе. Ми є офіційним представником компанії Nikon, Canon, Sony в Україні, тому у нас можна придбати хороший, справжній товар, ціна на які вказується виробником.

 На ціни пристроїв впливають їх технічні характеристики, особливості, країна-виробник, у нас регулярно проходять акції та знижки, що дозволяють придбати бажаний товар за нижчою вартістю. На кожен товар надаємо гарантію.

 Доставка можлива по всій території України транспортною компанією Нова Пошта, у місті Дніпро та Київ можна забрати товар у магазині.

 

 

 

Canon EOS 5D Mark IV body (1483C027) - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоапарати та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Фотоапарат З вигодами? Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, за допомогою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фотоапарати Canon. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна замовити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Fujifilm. Виникли при виборі Canon EOS 5D Mark IV body (1483C027) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари можна забрати в Сумах якомога швидше.

 
Тип та розмір матриці 36 x 24 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
Прибл. 31,7 мегапікселя
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 30,4 мегапікселя
Тип кольорового фільтра Основні кольори
Фільтр нижніх частот Вбудований/фіксований
Процесор обробки зображення DIGIC 6+
Співвідношення сторін 3:2
Чутливість ISO
Авто 100-32000 (з кроком 1/3 ступеня або цілий ступінь)
Чутливість ISO може бути розширена до L: 50, H1: 51200, H2: 102400,2
Тип фокусування TTL за допомогою спеціального датчика автофокусування
Система/точки автофокусування
61 точка/макс. 41 точка AF хрестового типу, включаючи 5 точок подвійного хрестового типу
при f/2.8 та 61 точка
21 точка AF хрестового типу при f/8 1
Робочий діапазон автофокусування EV -3 – 18 (при 23°C та ISO100)
Режими автофокусування
Покадрова
AI Focus
Автофокусування, що слідкує
Ручне фокусування Включається на об'єктиві
Режими виміру експозиції
Датчик виміру експозиції з розпізнаванням променів інфрачервоного спектру та роздільною здатністю 150 000 пікселів, 252-зонний вимір. Система інтелектуального аналізу об'єкту EOS
(1) оцінний замір
(2) Частковий замір
(3) Точковий замір
(4) центрально-зважений замір
Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).
Діапазон роботи експозаміру EV 0–20 (при 23° C, ISO100, з оцінювальним виміром)
Брекетинг автоекспозиції +/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
Тип затвора Фокальний затвор з електронним керуванням
Витримки 30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB Доступний діапазон залежить від режиму зйомки).
Характеристики видошукача Пентапризму
Кут охоплення видошукача
Прибл. 100%
Збільшення
Прибл. 0,71x 3
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: у режимі покадрового автофокусування з оцінним виміром, фіксація AE спрацьовує після досягнення фокусування
Ручний режим: при натисканні кнопки фіксації автоекспозиції в режимах P, Av, Tv та M
Баланс білого Автоматичне регулювання балансу білого за допомогою датчика зображення
Налаштування балансу білого Автоматичний баланс білого (пріоритет зовнішнього освітлення/пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампа розжарювання, Флуоресцентні лампи, Спалах, Користувальницький, Колірна температура
Брекетинг балансу білого +/-3 ступені з кроком один ступінь 3, 2, 5 або 7 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки спуску затвора
Підстроювання діоптрій Від -3 до 1 м-1 (діоптрії)
Фокусувальний екран Фіксований, прозорий РК-екран із накладенням інформації
Люстерко Напівпрозоре дзеркало швидкодіючого типу
Спалах Автоматичний режим E-TTL II, ручний вимір
«Гарячий черевик» / роз'єм для підключення до ПК є є
X-синхронізація 1/200 с
Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом +/- 3 EV з кроком 1/3 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX
Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом Є, із сумісним зовнішнім спалахом
Фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом так
Синхронізація за другою шторкою так
РК дисплей РК-екран Clear View LCD II 8,10 см (3,2"), приблизно 1620 тис. пікселів
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Мови меню 25 мов англійська, німецька, французька, голландська, датська, португальська, фінська, італійська, норвезька, шведська, іспанська, грецька, російська, польська, чеська, угорська, румунська, українська, турецька, арабська, тайська, спрощена
Інтерфейс для підключення до комп'ютера
SuperSpeed ​​USB 3.0
Wi-Fi
Бездротова ЛОМ (IEEE802.11b/g/n), (лише 2,4 ГГц), з підтримкою NFC 11 Підтримувані функції — FTP/FTPS, EOS Utility, смартфон, завантаження в мережу, бездротовий друк
Інтерфейс для підключення до інших пристроїв Мінівихід HDMI (тип C, CEC-сумісний), вхід зовнішнього мікрофона / лінійний вхід (стереороз'єм 3,5 мм), роз'єм для навушників (стереороз'єм 3,5 мм), роз'єм типу N3 (роз'єм дистанційного керування)
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 900 кадрів (при 23 °C)12
Прибл. 850 (при 0 °C)
Джерело живлення змінного струму Зарядний пристрій LC-E6E (входить до комплекту поставки), зарядний пристрій LC-E6, адаптер змінного струму AC-E6N та перехідник постійного струму DR-E6, комплект мережевого живлення ACK-E6N/ACK-E6, автомобільний зарядний пристрій CBC-E6
Режим енергозбереження Автовимикання живлення після 1, 2, 4, 8, 15 або 30 хвилин
Карта пам'яті 1x CompactFlash тип I (сумісна з UDMA 7) (несумісна з Type II та Microdrive) 1x SD/SDHC/SDXC та UHS-I
Габарити (Ш х В х Г) 150,7 x 116,4 x 75,9 мм
Вага
Прибл. 800 г