Panasonic Lumix DMC-LX15 Black (DMC-LX15EE-K)

Код товару: С000005988
Фото: Panasonic Lumix DMC-LX15 Black (DMC-LX15EE-K)

Нема в наявності

Ціна: 18 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Об'єктив F1.4-2.8 LEICA DC у компактному корпусі

Творчість у світі фотографії спирається світ і починається з об'єктиву. Світлий об'єктив LEICA DC VARIO-SUMMILUX F1.4-2.8 24-72 мм забезпечує приголомшливу деталізацію навіть при недостатньому освітленні, а також має гарний бік, який робить ваші знімки ще більш вражаючими. Завдяки компактному розміру, елегантний LUMIX LX15 з легкістю дозволить вам сфотографувати красу в повсякденному житті.

Макрозйомка з відстані 3 см

Мінімальна дистанція в режимі макрозйомки складає всього 3 см (ширококутне положення) та 30 см (телезум). Ви можете виконувати зйомку крупним планом за допомогою камери LUMIX LX15 для передачі захоплюючих деталей кольорів, комах тощо. POWER OIS (оптичний стабілізатор зображення) ефективно компенсує тремтіння рук.

Незрівнянна якість зображень

Великий 1-дюймовий високочутливий MOS-сенсор 20.1 Мп дозволяє відобразити високоякісні зображення з приголомшливою деталізацією та вражаючим ефектом боке. Поєднання такого сенсора та потужного процесора Venus Engine забезпечує знімки зі світлочутливістю аж до ISO12800 / розширене ISO25600, зберігаючи приголомшливу якість картинки, яка виходить за межі можливостей портативних камер.

Відеозйомка у форматі 4К. Життя у яскравих деталях

Неважливо, чи ви дивитеся фільми або обробляєте відео, формат 4K залишає набагато глибші враження від перегляду, ніж ви могли отримати будь-коли раніше. Фактична роздільна здатність 3840 x 2160 пікселів у чотири рази більша, ніж у форматі Full HD, завдяки чому досягається набагато вищий рівень деталізації.

Високошвидкісне відео у FHD

Ви можете записувати високошвидкісне відео 120 кадрів в секунду з роздільною здатністю FHD. Можна знімати сцени, які непомітні для неозброєного ока, а потім ефектно відтворювати їх у сповільненій зйомці.

4K-кропінг у режимі реального часу

Функція 4K Live Cropping дозволяє використовувати унікальні відеоприйоми під час зйомки, які раніше було вкрай складно реалізувати. Записувана область може переміщатися в межах кадру, поки камера залишається в одному положенні. Це забезпечує стабільність панорамування і дозволяє наводити зум на об'єкти, що знаходяться за межами центру зображення.

Пряме, інтуїтивно зрозуміле управління

Кільце діафрагми дозволяє безпосередньо та інтуїтивно зрозумілим способом налаштовувати діафрагму. Це дає вам контроль над швидким та світлосильним об'єктивом F1.4-2.8 камери LUMIX LX15 з великим 1-дюймовим сенсором. Спарене керування колесом режимів та заднім диском також допомагає втілити ваші творчі задуми. Крім плавного ручного керування швидкістю затвора, зумом та фокусуванням, його можна налаштувати під керування вашими улюбленими налаштуваннями.

Екран із змінним кутом нахилу – такий же гнучкий, як і ви

Великий 3.0-дюймовий екран (приблизно 1040 тис. пікселів) можна нахиляти вперед під кутом до 180 градусів. Це відкриває можливості динамічного кадрування для отримання творчих знімків з низького ракурсу, наприклад, знімаючи майже від землі, і він також є вкрай практичним при зйомці селфі. При розвороті екрана вгору автоматично підбираються оптимальні налаштування для селфи.

Жоден момент не вислизне від вас із режимом 4K ФОТО

Завдяки підтримці технології 4K в камері LUMIX LX15 режим 4K ФОТО дозволить знімати ідеальні кадри зі швидкістю 30 кадрів за секунду та вибирати найкращий кадр вже після зйомки. Знімайте, вибирайте та зберігайте. З режимом 4K ФОТО в камері LUMIX LX15 вам не залишиться невловимих моментів.

Надшвидкісне фокусування


Ловіть навіть найшвидші події завдяки технології DFD (глибина з розфокусування). Вона дозволяє миттєво обчислювати відстань до об'єкта, оцінюючи два зображення з різними рівнями різкості, та забезпечує надшвидкісне автофокусування та серійну зйомку зі швидкістю 6 кадрів на секунду з AFC (безперервний автофокус). Також доступна серійна зйомка в режимі AFS зі швидкістю 10 кадрів за секунду.

Спочатку знімайте, а потім наводьте різкість

Уявіть, що ви можете точно вибрати, що саме має бути у фокусі, навіть після того, як ви зняли фотографію. Функція постфокусування дозволяє зробити це. Просто зніміть сцену, відкрийте зображення та торкніться тієї частини знімка, яка має бути різкою. Це просто. Це зачаровує. І все це можна робити із цією камерою.

Налаштуйте область фокусування вже після зйомки

Функція складання областей фокусування дозволяє вам регулювати фокус у кадрі вже після зйомки завдяки комбінуванню кількох зображень. Ви можете домогтися зображення саме тієї глибини різкості, яка вам потрібна, або зробити панорамне фокусування, просто вибравши області фокусування після зйомки. Це дуже корисно при макрозйомці комах, дрібних аксесуарів і таке інше.

Функція Light Composition

Функція Light Composition синтезує зображення, вибираючи та зберігаючи найяскравіші пікселі. Вона дозволяє з легкістю робити більш розкішні та емоційні знімки феєрверків чи нічних сцен.

Брекетинг зони різкості/діафрагми

До класичних функцій брекетингу експозиції та балансу білого додано нові функції брекетингу зони різкості та діафрагми. Брекетинг зони різкості знімає до 999 фотографій з різними точками фокусування, а брекетинг діафрагми дозволяє знімати кілька фотографій з різною глибиною різкості. Виберіть відповідний для умов та ситуації режим, а після зйомки виберіть найкраще фото.

Panasonic Lumix DMC-LX15 Black (DMC-LX15EE-K) - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати або інші елементи фотототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте пропозиції та виберіть Фотоапарат за вигідною ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Panasonic і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоапарати Panasonic. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Вироби, які можна придбати у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при купівлі Panasonic Lumix DMC-LX15 Black (DMC-LX15EE-K) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення можна отримати Дніпродзержинське у стислі строки.

Колір
 
Тип фотокамери цифровий компакт
Матриця
Тип матриці КМОП (CMOS)
Розмір матриці 1" (13.2x8.8 mm)
Повна кількість МП 21
Ефективне число МП 20
Максимальний розмір знімка 5472x3648 пікс
Світлочутливість (ІSO) 80 - 25600
Запис у RAW-форматі
Об'єктив
Світлосила f/1.4 - f/2.8
Фокусне відстань 24 - 72 мм
Оптичне збільшення 3
Цифрове збільшення 2.8
Ручна фокусування
Стабілізація зображення зі зсувом матриці
мін. відстань для фокусування 30 см
Макрозйомка, від 3 см
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 49 шт
Зйомка фото
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 5 EV, з кроком 1/3 EV
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 60 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 60 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів MJPEG, AVCHD
Максимальна довжина відео обмежена обсягом пам'яті
Порти підключення HDMI  /microHDMI/
v 1.4
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
Сенсорна фокусування
Видошукач та затвор
Видошукач Відсутнє
Витримка 60 - 1/4000 з  / електронний затвор до 1/16000 /
Серійна зйомка 10 кадр/с
Тип затвора електронний/механічний
Автоспуск  / 2, 10 секунд /
Дисплей
Діагональ дисплея 3 ''
Дозвіл дисплея 1040 тис. пікс
Сенсорний екран
Поворотний дисплей
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті SD, SD HC, SDXC
Комунікації Wi-Fi
керування зі смартфона
Спалах
Вбудована спалах
Діапазон застосування 12.1 м
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип живлення Акумулятор
Знімків на заряді 260 шт
Загальне
Матеріал корпуси алюміній/пластик
Габарити (ШхВхТ) 106х60х42 мм
Вага 310 г