Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S

Код товару: С000006331
Фото: Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S

Нема в наявності

Ціна: 480 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 Шестнадцятиканальний радіопередатчик Mircopro VS816TC встановлюється на фотоаппарат через роз'єм "горячий башмак". Завдяки компактному розміру не буде мішати в процесі зйомки. Источником питания для него служит батарея типу CR2.
 
Призначений для роботи зі спалахами Mircopro з вбудованими приймачами радіосигнала: серії EX-S, MQ-S, а також радіосинхронізатора VC816. Система радіосинхронізації працює на частоті 2.4GHz, що забезпечує дальність зв'язку до 100 м і стійкість до помішок.

Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S - у перевіреному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Синхронізатори для спалахів або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Синхронізатор за вигідною ціною? Щоб максимально просто підібрати Синхронізатор, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: Mircopro і перед вами будуть Синхронізатори для спалахів Mircopro. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Yongnuo. З'явилися при виборі Mircopro EX-816TC для VC816,EX-S,MQ-S Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення заберіть у Дніпродзержинське в потрібні терміни.