Canon PowerShot SX540 HS Black (1067C012)

Код товару: С000006668
Фото: Canon PowerShot SX540 HS Black (1067C012)

Нема в наявності

Ціна: 9 299 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Завдяки зручним і водночас професійним засобам керування та підключення цієї псевдодзеркальної камери з величезним 50-кратним збільшенням ви відчуєте, як приємно знімати приголомшливі фото та відео й ділитися ними. Ідеально підходить для свят і особливих подій._

  • _Гнучка зйомка кожного особливого моменту
  • _Зйомка приголомшливого відео у форматі Full HD
  • _Просте підключення, надсилання й резервне копіювання доробок
  • _Можливість вибрати простий або розширений режим
  • _Спеціально для комфортної зйомки та простого кадрування
  • За допомогою надширококутного 24-міліметрового об’єктива з 50-кратним оптичним збільшенням можна наблизитися до віддалених об’єктів, щоб зафіксувати їх у найменших деталях. Створюйте чіткі та різкі знімки за будь-якого освітлення завдяки CMOS-сенсору з роздільною здатністю 20,3 мегапікселя й потужному процесору DIGIC 6. Робіть несподівані знімки рухомих об’єктів завдяки автофокусу, що встановлюється за 0,13 сек., і режиму безперервної зйомки протягом тривалого часу зі швидкістю 5,9 кадр./сек.
  • Завдяки вдосконаленому динамічному стабілізатору зображення можна легко зняти реалістичні відео у форматі Full HD (60p) без тремтіння навіть за максимального збільшення або під час руху. Знімайте короткі лаконічні 4-, 5- або 6-секундні відео в режимі Short Clip Movie або скористайтеся функцією Movie Highlights, щоб оптимально об’єднати фотографії та відео в одному відеоальбомі.
  • Підключайте камеру до сумісного смартфона або планшета всього одним дотиком завдяки функції Wi-Fi із технологією Dynamic NFC, з якими легко ділитися своїми доробками. Автоматично надсилайте резервні копії нових зображень до хмарних служб завдяки технології Image Sync і робіть дивовижні знімки дикої природи зі свого смартфона або планшета без дротів за допомогою функції дистанційної зйомки. Кнопка Wi-Fi забезпечує швидкий і зручний доступ до функцій Wi-Fi.
  • У режимі Hybrid Auto досить навести об’єктив і почати зйомку, щоб зробити фантастичні знімки або створити цікавий відеоогляд свого дня у форматі HD (720p). Легко втілюйте в життя свої задуми в режимі «Творча зйомка», у якому, на додачу до вихідного знімка, створюються ще 5 унікальних зображень. Коли ви повністю освоїтеся з камерою, зможете використовувати всі елементи керування для творчої зйомки.
  •  

Canon PowerShot SX540 HS Black (1067C012) - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати або інші аксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. Виберіть із пропозицій Фотоапарат за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Фотоапарати Canon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Nikon. Якщо з'явилися при купівлі Canon PowerShot SX540 HS Black (1067C012) Запитайте наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Одесі у стислі строки.