Olympus E-M1 mark II 12-40 Kit black/black (V207061BE000)

Код товару: С000006702
Фото: Olympus E-M1 mark II 12-40 Kit black/black (V207061BE000)

Нема в наявності

Ціна: 77 995 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Провідні інженери  OLYMPUS  створили нову камеру стандарту Мікро 4/3, камеру майбутнього – OM-D  E-M1 Mark II. Удосконалена система інноваційних технологій та функцій, яка назавжди змінить світ фотографії.

Швидкий відгук
Дуже швидка серійна зйомка, що значно перевершує швидкість дзеркальних камер. У E-M1 Mark II функція AF/AE працює і з одноразовим автофокусом, і з стежить, а завдяки матриці 20.4 Мп знімки виходять напрочуд яскравими та різкими. Паралельна обробка зображень дозволить отримувати до 60 чітких кадрів за секунду, навіть якщо об'єкт зйомки швидко рухається.

Покадровий автофокус
Якщо ви хочете здійснити серійну зйомку об'єктів, що швидко рухаються з покадровим автофокусом, увімкніть функцію AF/AE: E-M1 Mark II буде робити 60 кадрів в секунду. Всі зображення - у повній роздільній здатності та у форматі RAW.

Постійний автофокус
Фотографуйте в режимі постійного автофокусування (C-AF). Функція стеження AF/AE тримає об'єкт зйомки у фокусі, навіть якщо він пересувається - у потрібний момент ви отримаєте 18 кадрів на секунду. Всі зображення - у повній роздільній здатності та у форматі RAW.

Режим Pro Capture
У режимі Pro Capture можна робити знімки, натискаючи на кнопку затвора лише наполовину. Буфер дозволяє зробити до 14 кадрів у повній роздільній здатності. Коли кнопка затвора повністю натиснута, вмикається режим серійної зйомки. Так у вас є можливість повернутися назад у часі на відстань 14 кадрів, щоб отримати саме знімок, який потрібен.

Точність та функціональність
Система супершвидкого автофокусу була розроблена спеціально для E-M1 Mark II, щоб ви могли вловити момент аж до частки секунди. Завдяки цілому ряду додаткових функцій об'єкт зйомки залишиться в полі вашого зору навіть у найсуворіших умовах.

121 точка перехресного типу
Чим більше, тим краще! Особливо, коли справа стосується достовірної інформації. У матрицю E-M1 Mark II вбудовані фазові датчики зі 121 точкою перехресного типу – ось чому E-M1 Mark II так високо цінується серед професіоналів.
Датчик перехресного типу виявляє вертикальні/горизонтальні лінії

Поле відстеження об'єкта
Завдяки полю відстеження об'єкта, що показується безпосередньо на дисплеї, в режимі автофокусування слід значно простіше зосередитися на об'єкті, що рухається.

Точки фокусування
Елементи керування точками фокусування були зведені до мінімуму – чотири ключові параметри та кнопка однієї дії. Тепер управління стало простіше та швидше.

Мобільність та надійність
Під час зйомки навіть у важких умовах з E-M1 Mark II ви відчуватимете лише комфорт. Легкий корпус, захищений від будь-яких погодних умов, і акумулятор підвищеної ємності впораються з фотографією будь-якої складності.

Компактний розмір
Навіть із супертелеоб'єктивом M.ZUIKO Pro E-M1 Mark II виглядає компактніше, ніж дзеркальні камери, а робити зйомку з рук стає легше і зручніше.

Акумулятор підвищеної ємності
Не пропустіть спеціальну пропозицію! Новий Li-Ion акумулятор заряджається набагато швидше, а його ємності вистачить на більшу кількість знімків.

Міцний корпус
Розумна система ущільнювачів корпусу робить E-M1 Mark II захищеною від бризок, пилу та зниження температури до -10 градусів. Таким чином, ви зможете продовжувати зйомку за будь-яких змін погоди.

Чудова якість зображень
E-M1 Mark II – справжній двигун технологій. Облачена в компактний корпус, камера оснащена 20-мегапіксельним сенсором Live MOS та найновішим графічним процесором TruePic VIII. Все це дозволяє знімати гарні та якісні фотографії та відео.

20.4Мп сенсор Live MOS та 50Мп High Res.
Новий високошвидкісний датчик зображення розкриває всі можливості оптики, значно покращуючи якість зображення, у тому числі під час зйомки на високих ISO. Матриця також доповнена покриттям антивідблиску AR Coating для придушення ореолів безпосередньо на датчику зображення. Для отримання ще більшої роздільної здатності є 50-мегапіксельний режим High Res. Shot: вісім кадрів поєднуються в один для виняткової деталізації зображення.

Графічний процесор TruePic VIII
Камера E-M1 Mark II також оснащена двома новими 4-ядерними процесорами та блискавичним гібридним автофокусом. Разом з 20-мегапіксельним сенсором Live MOS це дає камері неймовірну швидкість фокусування та високу якість зображення.

Запис відео у форматі 4К
E-M1 Mark II ідеально підійде для зйомки відео завдяки сумісності з 4K (3840 x 2160) та C4K (4096 x 2160). З частотою кадрів 30р або 24р ​​та максимальним бітрейтом 237 Мбіт ви зможете знімати повноцінне цифрове кіно у форматі 4К.

5-осьова стабілізація зображення
Для E-M1 Mark II розроблено найновіший механізм стабілізації зображення, що забезпечує компенсацію 6,5 ступенів експозиції. Такий стабілізатор надійно усуває тремтіння камери, і ви зможете знімати фото та відео з рук при будь-якому освітленні, не турбуючись про чіткість картинки.

Беззвучний затвор
Ви можете повністю відключити звук затвора та інші електронні звуки для тихої зйомки, що дозволить вам успішно знімати в умовах дикої природи - наприклад, птахів.

Focus Bracketing та Focus Stacking : кілька фотографій об'єкта складаються в одну, щоб отримати чітке та яскраве зображення по всьому полю кадру.

Olympus E-M1 mark II 12-40 Kit black/black (V207061BE000) - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати або інші фотоаксесуари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат за собівартістю. Щоб легко було підібрати Фотоапарат, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Olympus і Вам будуть запропоновані різні Фотоапарати Olympus. Як бачите, все досить просто. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Canon. Виникли при покупці Olympus E-M1 mark II 12-40 Kit black/black (V207061BE000) Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Білій Церкві в швидкі терміни.

Тип фотокамерСистемний
ЛінійкаOM-D
Стабілізаціямеханічна

Сенсор

Тип матриціLive MOS (LMOS)
Розмір матриці4/3"
Загальна кількість пікселів21.8 Mрх
Число ефективних пікселів20.4 Mpx
Співвідношення сторін3:2, 3:4, 4:3, 16:9, 6:6
Процесор обробки зображенняTruePic VIII
Захист від пилуультразвуковий хвильовий фільтр

Об'єктив(и)

Комплектація фотоапаратаз об'єктивом (Kit)
Підтримка змінних об'єктивівє
БайонетMicro Four Thirds
Об'єктиви у комплектіM.ZUIKO DIGITAL ED 12‑40mm 1:2.8 PRO
Мінімальна фокусна відстань12 мм (35мм еквівалент: 24мм)
Максимальна фокусна відстань40 мм (35мм еквівалент: 80мм)
Максимальна діафрагмаf/2.8
Конструкція14 елементів у 9 групах

Система фокусування

Тип автофокусувисокошвидкісний автофокус (контрастний та фазовий)
Система/точки фокусування121 точка/Всі зони
Підсвічування автофокусує
Ручне фокусуванняє
Режими автофокусуванняпокадрова, що стежить
Мінімальна відстань фокусування20 см
Максимальна відстань фокусування
Фіксація автофокусуванняфіксується при натисканні кнопки спуску затвора наполовину або AF ON у режимі покадрового автофокусування

Фізичні характеристики

Фізичні розміри (д/в/г)134.1 x 90.9 x 68.9 мм
Вага574 г
Колір корпусучорний
Матеріал корпусаметал

Затвор

Тип затворафокально-площинний затвор з електронним керуванням
Витримка1/8000 – 60 с

Управління експозицією

Режими виміру експозиціїцентрозважений, точковий, ESP
Діапазон роботи експозаміруEV-2 - EV20
Фіксація автоекспозиціїє
Компенсація експозиції+/- 5 EV з кроком 1, 1/3, 1/2
Брекетинг автоекспозиції7 кадрів (+/- 1/3, 1/2, 2/3 ступенів EV), 2/3/5 кадрів (+/- 1/3, 2/3, 1 ступені EV)
Еквівалентна чутливість ISO100 - 25600

Параметри зйомки

Серійна зйомкає
Автоспуск2/12 з
Покадрова зйомкає
Режими зйомкиQ (тихий спуск затвора), S (покадровий), CL (безперервний низькошвидкісний), CH (безперервний високошвидкісний)
Налаштування балансу білоготінь, лампа розжарювання, спалах, хмарність, авто, ручне, під водою, денне світло, встановлення колірної температури в градусах, люмінесцентне освітлення
Брекетинг балансу білого3 кадри / +/- 2, 4, 6 ступенів
Максимальний розмір знімка5184 x 3888
Формат запису знімківDCF, JPEG, EXIF ​​2.3, RAW, МРО
Запис відео4096x2160
Відео зі звукомстерео РСМ
Максимальний розмір файлу4 ГБ

Видошукач

Тип видошукачаелектронний
Поле зору100%
Корекція діоптрійвід -4.0 до +2.0

Дисплей

Розмір РК-екрана3"
Налаштування яскравості7 рівнів
Сенсорний екранє
Поворотний екранє
Опції переглядузбільшення зображення, індексація, гістограма, календар з фотографіями, одиночний кадр, слайд-шоу.

Спалах

Спалахдодатковий (у комплекті)
Провідне число12.9 (ІSO 200)
Режими роботиавто, що заповнює, повільна синхронізація по 2-й шторці, видалення ефекту червоних очей, повільна синхронізація
Можливість підключення зовнішнього спалахує

Пам'ять

Тип карток пам'ятіSD/SDHC/SDXC/UHS-I/UHS-II

Додаткові функції

Особливостісенсорний дисплей, поворотний екран, можливість підключення зовнішнього спалаху, зйомка в 3D
Бездротовий зв'язокWi-Fi

Інтерфейси

Інтерфейсивихід для навушників, USB, USB 3.0, вхід для мікрофона, micro-HDMI
Штативне гніздостандартне

живлення

Тип харчуванняBLH‑1
Ємність аккумулятору1720 mAh
Ресурс акумуляторної батареї440 кадрів
Режим енергозбереження1, 3, 5, 10 хв. та вимкнення

Інші

ВиробникOLYMPUS
МодельE-M1 mark II 12-40 Kit black/black
АртикулV207061BE000
Країна виробництваКитай
Гарантія, міс24