Panasonic Lumix DC-G9 Body (DC-G9EE-K)

Код товару: С000008123
Фото: Panasonic Lumix DC-G9 Body (DC-G9EE-K)

Нема в наявності

Ціна: 37 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Камера LUMIX GX9 є справжнім чемпіоном завдяки високопродуктивному 20,3-мегапіксельному цифровому сенсору Live MOS, який дозволяє досягти безкомпромісної якості зображень. А після видалення із сенсора низькочастотного фільтра ви тепер можете впевнено знімати неймовірно різкі зображення без артефактів та з широким динамічним діапазоном. LUMIX GX9 - це шедевр, вигаданий завдяки вам і втіленням інженерами Panasonic.

 

Вражаюча кольорова передача – процесор Venus Engine

Робіть натуральні високоякісні знімки з відмінною роздільною здатністю, високим контрастом та вражаючою кольоровою передачею.

Спільне використання цифрового сенсора Live MOS та процесора Venus Engine дозволяє створювати чисті зображення з мінімальним рівнем шуму навіть за умов низького освітлення та при максимальних значеннях світлочутливості (ISO 25 600).

 

Інтуїтивний контроль за видошукачем

Нахилий видошукач LVF (Live View Finder) ідеально підходить для кадрування знімків, не упускає дрібних деталей навіть при зйомці під складними кутами. Відеоскильник може похвалитися високою роздільною здатністю (еквівалент 2760 тис. пікселів) та практично 100-відсотковою передачею кольорів, які гарантують хорошу видимість за будь-яких умов.

Крім того, LUMIX GX9 має інтуїтивно зрозуміле управління. Переднє/заднє колесо, що керує, контролюють діафрагму та витримку і можуть легко перемикатися на зміну налаштувань балансу білого (WB) та світлочутливості (ISO). Також, спеціальне коліщатко дозволяє легко налаштовувати компенсацію експозиції.

 

Нахилий екран із роздільною здатністю 1240 тис. пікселів

Великий 3-дюймовий сенсорний екран (1240 тис. пікселів) відхиляється на 80 градусів вгору та на 45 градусів вниз. Він уможливлює динамічне кадрування для низьких, художніх кутів зйомки, наприклад, знімаючи майже від землі, а також дуже зручний для зйомки під великим кутом, наприклад, коли ви хочете зробити знімок через голови людей на параді чи вечірці.


Зйомка на ходу – 5-осьовий підвійний стабілізатор зображення та 5-осьовий стабілізатор зображення у корпусі камери

Камера LUMIX GX9 ідеально підходить для того, щоб знімати життя на ходу завдяки вбудованому подвійному 5-осьовому стабілізатору зображення Dual IS, що поєднує в собі стабілізацію в корпусі камери та об'єктивні для досягнення більш якісної корекції тремтіння рук. Підвійна 5-осьова стабілізація зображення працює як під час зйомки, так і під час запису відео, включаючи зйомку відео з роздільною здатністю 4K у теле- та ширококутному діапазоні. Це також стає вашим перевагою в умовах низького освітлення і дозволяє створювати незмащені кадри з витримкою на 4 ступені довші за звичайний*.
Вражаюча потужність 5-осьового стабілізатора корпусу компенсує вібрацію при використанні будь-яких об'єктивів, у тому числі і класичних, не оснащених системою OIS розраховує відстань до об'єктів, порівнюючи два зображення з різним рівнем різкості, що дозволяє досягти неймовірно швидкого фокусування.
Більше того, у LUMIX GX9 автофокус здатний стежити за рухомими об'єктами, а також краще справляється з фокусуванням в умовах низького освітлення.
Ця нова технологія збільшує швидкість автофокусування до 0,07 секунди та швидкість серійної зйомки до 6 кадрів за секунду в режимі AFC (неперервний автофокус).
Також можлива серійна зйомка в режимі AFS зі швидкістю 9 кадрів в секунду.

* Контрастний автофокус із технологією DFD працює тільки з об'єктивами Panasonic Мікро 4/3.
**У режимі AFS за мінімального фокусного відстані з об'єктивом H-FS14140 (CIPA).


Корисні функції для зйомок вночі

Посилення режиму перегляду
Підвищення яскравості екрану за рахунок зниження частоти зміни кадрів та підвищення посилення. Це дозволяє кадрувати під час зйомки навіть за умов практично повної темряви.

Підтримка MF 20x
Збільшення у режимі MF Assist було розширено до 20x. Точне фокусування можливе навіть на крихітних об'єктах, таких як зірки.


Потужні монохромні режими

L. Monochrome D – це новий профіль для ч/б зйомки в режимі Фото Стиль, який дозволяє досягти найтонших тональних переходів. Як і режими Monochrome та L. Monochrome, він дає вам контроль над динамічним діапазоном та дозволяє вивести чорно-білі знімки на новий рівень.

Крім того, кожен із цих режимів можна використовувати в поєднанні з ефектом зернистості на низькому, стандартному або високому рівні.Коли у ваших руках вся привабливість чорно-білої плівки з багатими відтінками чорної та зернистої текстурою, навіть найпересічніші речі можуть стати чимось неймовірним.


Bluetooth 4.2 та Wi-Fi – зручне бездротове керування

Модуль Bluetooth 4.2 (енергозберігаючий) дозволяє спускати затвор і починати/зупиняти запис відео, не торкаючись камери. Крім того, він дозволяє підтримувати постійне з'єднання між камерою та смартфоном за низького рівня споживання енергії. Після зйомки він автоматично перемикається на Wi-Fi-з'єднання, щоб надіслати дані на ваш смартфон. Керувати спуском затвора та іншими параметрами можна за допомогою Panasonic LUMIX Image App для Android/iOS.


Ви більше ніколи не пропустите ідеальний момент – 4K ФОТО

Наша функція 4K ФОТО дозволяє отримати ідеальний знімок, обравши його з відеоряду (швидкість зйомки 30 к/с) прямо на камері та зберігши як окреме зображення високої роздільної здатності (прибл. 8 мегапікселів). Просто знімайте, вибирайте та зберігайте, назавжди зробивши своїми ці невловимі моменти.


4K ВІДЕО – у 4 рази більше пікселів, ніж у форматі FHD

Неважливо, дивіться ли ви фільми чи обробляєте відео, формат 4K залишає набагато глибші враження від перегляду, ніж ви могли отримати будь-коли раніше. Фактична роздільна здатність 3840 x 2160 пікселів у чотири рази більша, ніж у форматі Full HD, завдяки чому досягається набагато вищий рівень деталізації.

 


Автоматичне маркування в режимі 4K ФОТО

Відбирати найкращі знімки стало ще простіше. Коли птах піднімається вгору, повітряна кулька лопається або людина кидає погляд через плече, камера фіксує цей рух або обличчя і автоматично встановлює маркер. Сортуючи кадри, можна швидко перейти до потрібного моменту.


Функція Sequence Composition (композиція послідовності кадрів) у режимі 4K ФОТО

Ви можете вмістити всю траєкторію динамічної події в одному знімку. Потім просто оберіть потрібні кадри з файлу 4K ФОТО і скомпонуйте їх в один насичений подіями знімок

Panasonic Lumix DC-G9 Body (DC-G9EE-K) - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фотоапарати фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Фотоапарат за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Panasonic і Ви побачите всі необхідні Фотоапарати Panasonic. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. Якщо з'явилися при виборі Panasonic Lumix DC-G9 Body (DC-G9EE-K) Запитайте наших фахівців. Замовлення можна отримати Рівному в швидкі терміни.

Тип фотокамери Системна камера,Зі знімним об'єктивом
Тип матриці (світлочутливий елемент) CMOS (КМОП)
Модель G9
Модельний ряд DC
Розмір матриці 4/3" (17,3х13 мм)
Світлочутливість (ISO) 200-25600
Кількість мегапікселів 20 Mpix
Максимальний розмір знімка 5184 X 3888
Серійна зйомка, кадрів/сек 20
Формат файлів DCF, DPOF, JPEG, JPEG (Exif вер. 2.3), RAW
Кількість точок фокусування 225
Тип фокусування Contrast Detect (sensor), Фазовий
Кріплення об'єктива (байонет) Micro 4/3
Фокусна відстань Залежить від об'єктива
Мінімальна відстань фокусування Залежить від об'єктива
Світлосила Залежить від об'єктива
Оптичне збільшення Залежить від об'єктива
Дисплей (діагональ) 3.0"
Роздільна здатність дисплея, тис. пікс 1040
Поворотний дисплей Так
Сенсорний дисплей Так
Наявність видошукача Так
Видошукач Електронний
Покриття кадру (видошукач),% 100%
Збільшення видошукача 0.83
Максимальна роздільна здатність відео, пікселів 4K (3840x2160)
Відео HDR Ні
Частота кадрів відеозйомки, кадр/сек 60
Формат відеофайлів AVC, H.264, MPEG-4
Витримка 60 - 1/8000
Типи карт пам'яті SD, SDHC, SDXC
Роз'єми і порти HDMI, USB 3.1 Gen 1(5 GBit/sec), Вхід для зовнішнього мікрофона, Вихід на навушники
Бездротові інтерфейси Bluetooth, Wi-Fi
Підключення зовнішнього спалаху Так
Живлення DMW-BLF19
Знімків на заряді, шт 400
Пило-, волого-, ударозахист Так
Матеріал корпусу  Магнієвий сплав
Колір (основний) Чорний
Габарити (ВхШхГ), мм 137x97x92
Об'єктив у комплекті Ні
Країна-виробник Китай
Артикул DC-G9EE-K
Штрихкод 5025232873647