Godox X Pro-Fujifilm TTL (X Pro-F)

Код товару: С000008233
Фото: Godox X Pro-Fujifilm TTL (X Pro-F)

У наявності

Ціна: 2 698 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Радіосинхронізатор-передатчик X Pro-Fujifilm TTL огляд:

Синхронізатор Godox XPro-F для Fuji — це зручний TTL-передатчик для бездротової системи Godox X1 з великим екраном і видаленим управлінням усіма функціями всплеск!
 
Godox XPro-F є покращеною версією Godox X1T-F. За небагато більшу ціну ви отримуєте великий і яскравий екран, окремі кнопки для вибору груп і налаштувань кожної функції, зручне колосико для вибору потужності і більш глибокі налаштування вспишек. При цьому ви не теряете основні переваги X1T. Це як і раніше дуже компактний, легкий і надзвичайний передатчик, яким можна керувати будь-якими сучасними камерними і студійними спалахами Godox.
 
Крім того передатчик Godox XPro-F тепер дозволить керувати зумом вспишек, включати і включати пілотний світ. Так само була додана функція TCM, скорочена зі слова "TTL Convert Manual". Функція TCM дозволяє одним натисканням перевести синхронізатор в ручний режим, скопіювавши налаштування, з якими спалахи відпрацювали в TTL на попередньому обробленні. За допомогою TCM в складних ситуаціях або при використанні декількох всписків ви можете швидко отримати базові параметри потужностей всписків для подальшої корекції в ручному режимі.
 
 

Godox X Pro-Fujifilm TTL (X Pro-F) - в каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Синхронізатори для спалахів або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Синхронізатор з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Синхронізатор, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Синхронізатори для спалахів Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Вироби, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Yongnuo. Якщо з'явилися при виборі Godox X Pro-Fujifilm TTL (X Pro-F) Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари отримаєте Кременчуці у мінімальні терміни.

  • Совместимость: Fuji (Fujifilm)
  • Питання: 2 акумулятора АА
  • Підтримка HSS: Да
  • Підтримка TTL: Да
  • Виробник: Godox