Godox Радиосинхронизатор-передатчик XT-32 Nikon

Код товару: С000008237
Фото: Godox Радиосинхронизатор-передатчик XT-32 Nikon

У наявності

Ціна: 1 418 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Радіосинхронізатор-передавач XT-32 Nikon.

Бездротовий передавач Godox XT32N має вбудовану бездротову систему Godox 2.4G, яка підтримує 1/8000s високошвидкісну функцію синхронізації та багато інших функцій. Підходить для камер Nikon серії.
 
особливості:
  • За допомогою вбудованої GODOX 2.4G бездротової системи X для передачі сигналу передавач XT32N може дистанційно конфігурувати будь-який спалах GODOX, який має вбудовану бездротову систему 2.4G X.
  • При використанні в поєднанні з XTR-16 або XTR-16S приймач, передавач XT32N може дистанційно керувати спалахами GODOX, які не мають вбудованої бездротової системи 2.4G X.
  • Високоякісна РК-панель забезпечує зручну роботу. Чіткі та чітко визначені кнопки пропонують різні налаштування за коротким натисканням або тривалим натисканням. Також у комплекті USB-порт для оновлення та гніздо синхронізації з ПК для досягнення бездротового спрацьовування.
  • Він підтримує функцію високошвидкісної синхронізації, максимальна швидкість синхронізації спалаху до 1/8000s.

Godox Радиосинхронизатор-передатчик XT-32 Nikon - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Синхронізатори для спалахів або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Синхронізатор З вигодами? Щоб легко було підібрати Синхронізатор, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Синхронізатори для спалахів Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. Можна не думати про якість товарів. Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими брендами, наприклад . Якщо з'явилися при підборі Godox Радиосинхронизатор-передатчик XT-32 Nikon Запитайте наших професійних менеджерів. Фототовари можна отримати в Львові у стислі строки.