Canon EOS 250D kit 18-55 IS STM Black 3454C007

Код товару: С000008927
Фото: Canon EOS 250D kit 18-55 IS STM Black 3454C007

У наявності

Ціна: 26 904 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
 

Canon EOS 250D kit 18-55 IS STM Black

 Виробник Canon створив просту, багатофункціональну камеру з екраном зі змінним кутом нахилу, класичним дизайном та інтуїтивно зрозумілим дизайном. Дзеркальний фотоапарат Canon EOS 250D має 24,1-мегапіксельний сенсор Dual Pixel CMOS AF і процесор Canon DIGIC 8. Цей пристрій забезпечує чудову якість фотографій і відео в роздільній здатності 4K, яка легко підключається до інтелектуального пристрою.

Canon 250 EOS - цифрова дзеркальна фотокамера з регульованим кутом нахилу, в якій класичне управління поєднується з оптичним видошукачем, який показує світ таким, яким він є насправді. Фотографії з роздільною здатністю 24,1 МП та відеоролики 4K, чіткі, різкі та насичені кольором. І навіть при слабкому освітленні завдяки датчику APS-C, потужному автофокусуванню, DIGIC 8 з цифровим оптимізатором об'єктива, можна створити чудові знімки. На сайті ABCphoto ви можете купити фотоапарат Canon EOS 250d за чудовою ціною.

Особливості камери EOS 250 D

 Цей пристрій відкриває широкі можливості для людей, які займаються фотографіями та зйомками. Стильний пристрій має компактні розміри, які дозволяють легко використовувати його. Кожен користувач такої цифрової камери відкриває величезні функціональні можливості. Серед основних переваг цієї моделі можна відзначити:

  • за секунду можна здійснювати до 5 знімків;
  • оптичне збільшення 3Х;
  • екран діагоналлю 3.0;
  • роздільна здатність екрану до 1040 пікселів;
  • можливість відеозйомки у HDR форматі;
  • фокусування ручне та автоматичне;
  • поворотний дисплей із сенсорним керуванням;
  • можна підключити додатковий спалах.

Зйомка на такому пристрої неодмінно принесе насолоду фотографу. Так як інтуїтивно зрозуміле керування, зручний автофокус та інтерфейс створюють потужну базу для розкриття таланту у створенні чудових знімків.

Регульований сенсорний екран забезпечує оригінальні кути кадрування. Використання ефективного видошукача з системою автофокусування допомагає зробити так, щоб фотографії завжди виглядали найкращим чином. Сенсорний екран із змінним кутом нахилу дозволяє легко знімати незручні ракурси та робити селфі.

Пристрій можна поєднувати з Bluetooth та Wi-Fi, що дозволяє легко обмінюватися зображеннями з друзями та сім'єю. У комплект камери Кенон 250 д входить оптичний видошукач, який допомагає отримати бажаний результат.

Виробник Кенон гарантує безперебійну роботу пристрою 250д протягом кількох років. Камера Canon EOS250D виготовляється з магнієвого сплаву та оформлена в чорному кольорі. У комплекті з девайсом Canon 250 d можна знайти акумуляторну батарею, шнур електроживлення, знімний об'єктив, наглазник, зарядний пристрій, ремінь, інструкцію з експлуатації та технічні документи.

Чому варто здійснити покупку в нашому інтернет-магазині?

 Наша компанія АВСphoto має багаторічний досвід роботи. Ми співпрацюємо з найкращими виробниками та постачальниками пристроїв. Знайти необхідну камеру або додаткові інструменти до неї можна на сайті всього кілька кліків. Усі ціни знаходяться у доступному діапазоні. Кожен споживач може дозволити собі якісний пристрій для створення фото та відео. Оформити покупку можна на сайті або у телефонному режимі. У разі труднощів із вибором завжди можна звернутися до наших фахівців, які з радістю допоможуть у вирішенні будь-якого питання. Перед відправкою всі товари ретельно перевіряються та надійно упаковуються. Гарантовано оперативна доставка замовлень здійснюється на всій території країни.

 

 

 

 

Canon EOS 250D kit 18-55 IS STM Black 3454C007 - у віртуальному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоапарати або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фотоапарат з хорошими знижками. Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою навігації. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоапарати Canon. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Panasonic. Якщо з'явилися при виборі Canon EOS 250D kit 18-55 IS STM Black 3454C007 Запитайте наших фахівців. Надсилання проводиться в Кривому Розі в потрібні терміни.

Тип та розмір матриці 22,3 x 14,9 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
Прибл. 25,80 мегапікселя
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 24,10 мегапікселя
Фільтр нижніх частот Вбудований/фіксований
Процесор обробки зображення DIGIC 8
Об'єктив 18-55 IS STM
Співвідношення сторін 3:2
Чутливість ISO Авто (100-25 600), 100-25 600 (з кроком у цілий ступінь)
Стабілізатор зображення Оптичний стабілізатор зображення на сумісних об'єктивах
Система/точки автофокусування центральна точка 9-точкового автофокусування з візирним перехрестям f/5.6.
Робочий діапазон автофокусування
EV -0,5-18 (центральна точка автофокусування)
EV 0,5–18 (інші точки автофокусування)
Режими автофокусування Інтелектуальне автофокусування (AI Focus), покадрове (One Shot), що слідкує (AI Servo) (алгоритм AI Servo II)
Вибір точки автофокусування Через оптичний видошукач: Автоматична: 9-точкове автофокусування Ручний вибір: автофокусування по одній точці
Фіксація автофокусування Фіксується при натисканні кнопки спуску затвора наполовину в режимі автофокусування (One Shot AF) або при натисканні кнопки AF-ON.
Ручне фокусування Включається на об'єктиві
Відображення вибраної точки автофокусування Вказівки на РК-дисплеї у видошукачі, що працює на пропускання, а також на екрані швидкого керування
Режими виміру експозиції 63-зонний двошаровий датчик заміру експозиції (оціночний замір), частковий, точковий (тільки по центру) та центрально-зважений
Компенсація експозиції +/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).
Діапазон роботи експозаміру Через оптичний видошукач: EV 1–20 (при 23 °C з об'єктивом 50 мм f/1.4 та ISO 100) У режимі Live View на РК-екрані: EV -2–20 (при 23 °C, ISO 100, з оцінним виміром) )
Брекетинг автоекспозиції 3 кадри +/- 2 EV, з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
Витримки 30–1/4000 с (з кроком 1/2 або 1/3), ручна тривала витримка (Повний діапазон витримок. Доступний діапазон залежить від режиму зйомки).
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: у режимі покадрового автофокусування під час оцінювання експозиції блокується при досягненні фокусу. Ручна: за допомогою кнопки фіксації AE у режимах творчої зони.
Баланс білого Автоматичне регулювання балансу білого за допомогою датчика зображення
Установка балансу білого Так, можна зареєструвати одне налаштування
Брекетинг балансу білого +/-3 ступенів з кроком один ступінь 3 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки затвора.
Підстроювання діоптрій Від -3 до 1 м-1 (діоптрії)
Люстерко Напівпрозоре дзеркало швидкодіючого типу (співвідношення пропускання/відображення 40:60, зображення не обрізається краями дзеркала з об'єктивами EF 600mm f/4 IS USM або короткофокуснішими)
РК дисплей Сенсорний TFT-екран Clear View II діагоналлю 7,7 см (3,0") з регульованим кутом нахилу та співвідношенням сторін 3:2, приблизно 1040 тис. точок sRGB
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Мови меню 29 мов Англійська, німецька, французька, голландська, датська, португальська, фінська, італійська, норвезька, шведська, іспанська, грецька, російська, польська, чеська, угорська, румунська, українська, турецька, арабська, тайська, спрощена китайська корейська, японська, в'єтнамська, хінді, малайська, індонезійська
Інтерфейс для підключення до комп'ютера Високошвидкісний USB-порт
Акумулятор 1 x літій-іонний акумулятор LP-E17
Карта пам'яті SD, SDHC, SDXC (сумісні картки UHS класу швидкості 1)
Операційне середовище 0–40 °C, при вологості 85% і менше
Комплектація
Цифрова камера EOS 250D (корпус)
Наглазник EF)
Кришка корпусу камери RF-3)
Широкий ремінь EW-400D-N)
Зарядний пристрій LC-E17E)
Акумулятор LP-E17)
Кабель живлення)
Комплект посібника користувача
Габарити (Ш х В х Г) 122,4 x 92,6 x 69,8 мм
Вага
прибл. 449 г (включаючи акумулятор та картку пам'яті)