Nikon SB-500 (FSA04201)

Код товару: С000008948
Фото: Nikon SB-500 (FSA04201)

Нема в наявності

Ціна: 8 596 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Nikon Speedlight SB-500 (FSA04201)  - це універсальний спалах, який ідеально підійде фотографам та відеооператорам. Спалах сумісний із цифровими, плівковими дзеркальними фотокамерами Nikon та фотокамерами лінійки Coolpix, які оснащені контактним пристроєм «гарячий черевик» і забезпечує підтримку режимів i-TTL. Під час встановлення спалаху на фотокамеру можна керувати основними параметрами з фотокамери. Особливістю Nikon Speedlight SB-500 є високоінтенсивна світлодіодна лампа, яка встановлена ​​на передній панелі, завдяки чому з'являється можливість зйомки відео без додаткового освітлювального обладнання.


Спеціально для  Nikon Nikon Speedlight SB-500 призначений спеціально для роботи з цифровими, плівковими дзеркальними фотокамерами Nikon, фотокамерами лінійки Coolpix та системою креативного освітлення з можливістю бездротового керування кількома спалахами. Працювати зі спалахом дуже зручно та просто, завдяки зручному розташуванню елементів керування на задній панелі. Тому навіть фотографам-початківцям буде легко зробити знімки і опрацювати деталі при зйомці в складних умовах, коли об'єкти освітлені ззаду або пом'якшити світло за допомогою відображення спалаху від стелі. Якщо у фотокамері передбачено режим керування вбудованим спалахом, то Nikon Speedlight SB-500 можна використовувати як ведучий для декількох спалахів.


Високоінтенсивна світлодіодна лампа Однією з переваг Nikon Speedlight SB-500 є високоінтенсивна світлодіодна лампа для додаткового освітлення, завдяки якій можна проводити зйомку відео в умовах слабкого освітлення або фотографій в режимі макрозйомки. Крім того, світлодіодна лампа оснащена поверхневим джерелом світла з вбудованим розсіювачем, що пом'якшує різке освітлення. Верхня частина спалаху має кут нахилу до 90° та повертається по горизонталі на 180°, що дозволяє спрямовувати потік світла під потрібним кутом та охоплювати широкий кут зору 24 мм у форматі FX. Живлення Nikon Speedlight SB-500  отримує від двох батарейок або акумуляторів типу АА.


Особливості: Проста в експлуатації Має кут нахилу до 90° і повертається по горизонталі на 180° Сумісна із системою i-TTL Високоінтенсивна світлодіодна лампа

 

Nikon SB-500 (FSA04201) - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Спалахи та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Спалах за ринковими розцінками? Щоб простіше було підібрати Спалах, за допомогою фільтрів. Введіть: Nikon і перед вами з'явиться все Спалахи Nikon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Nissin. Виникли при виборі Nikon SB-500 (FSA04201) Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Миколаєві в швидкі терміни.

Тип
звичайна
Сумісність із камерами
Nikon
Провідне число
24 / ISO 100 /
Тривалість імпульсу
1/1100 з
Підтримка TTL
I-TTL
Поворотна головка
Кут повороту головки
по вертикалі – 90 градусів, по горизонталі – 180 градусів
живлення
2xAA
Габарити
67x115x71 мм
Вага
273 г