Godox MF12-K2 Kit

Код товару: С000011462
Фото: Godox MF12-K2 Kit

У наявності

Ціна: 13 000 10 149 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Комплект MF12 Macro Flash 2-Light Kit від Godox, розроблений для зйомки крупним планом, полегшує макрозйомку. Головки спалаху дозволяють робити красиві та чіткі фотографії дрібних об'єктів, таких як рослини, тварини, комахи, або зубна порожнина людини з дуже близької відстані. Спалахи MF12 можна встановити на міні-стенди, що входять до комплекту, і вони оснащені регульованими головками для швидкого позиціонування. Для більшої універсальності пристрою можна встановлювати безпосередньо на об'єктив за допомогою комплектних адаптерних кілець і монтажного кільцевого адаптера, який дозволяє встановити до шести головок MF12. Також в набір входить адаптер для позиціонування при зйомці з близької відстані зі спеціально розробленою конструкцією з регульованим кутом, яка дозволяє нахиляти спалахи до об'єктиву для зйомки з дуже близької відстані. Для використання на камері і поза камерою спалахи вимагають окремого передавача Godox XPro, X1T або X2T для камер основних брендів, таких як Nikon, Sony, Canon, FUJIFIM, Olympus/Panasonic та ін.
 
Бездротове керування 2,4 ГГц
Бездротова технологія 2,4 ГГц забезпечує передачу даних на великі відстані, роблячи зйомку більш гнучкою. Крім того, 5 груп по 32 канали в кожній допомагають запобігти перешкодам, коли кілька бездротових систем працюють близько один до одного.
 
Компактний дизайн
Макро-спалах MF12 оптимізований для зйомки крупним планом завдяки своїй компактній конструкції і унікальній можливості встановлення безпосередньо на об'єктив за допомогою адаптерних кілець і монтажного адаптера, що входять до комплекту, або розміщення навколо об'єкта за допомогою комплектних підставок для спалахів. Крім того, компактність MF12 і бездротові можливості роблять цей спалах чудовим варіантом і для традиційної фотографії.
 
Гнучкість
Замість того, щоб освітлювати тільки вперед, кожен спалах може повертатися під вільним кутом і ковзати по монтажному кільцю для правильного позиціонування. Будь то тонке налаштування світлового ефекту або створення унікального стилю освітлення, головки макроспалахів MF12 допоможуть вам експериментувати, поки ви не досягнете найкращого ефекту, який вам потрібен.
 
Високопродуктивний літієвий акумулятор
Потужний літієвий акумулятор підтримує близько 500 спалахів на повній потужності з часом перезарядки від 0,01 до 1,7 секунди. Акумулятор також легко перезаряджається за допомогою кабелю USB Type-C, що додається.
 
Набір колірних ефектів та регулювання колірної температури
У комплект MF12-K2 з двома імпульсними головками входить два набори гелів для колірних ефектів MF-11C та два набори для регулювання колірної температури MF-11T. Набір колірних ефектів містить набір кольорових гелевих фільтрів для розширення ваших творчих можливостей. Тоді як набір для регулювання колірної температури містить набір гелевих фільтрів для регулювання колірної температури головки спалаху. Це дозволяє вам підлаштовуватись під колірну температуру навколишнього світла, де б ви не знімали.
 
Монтажні кільця
У комплект MF12-K2 входить набір перехідних кілець 8 різних розмірів, які підходять більшості об'єктивів. Діаметри: 49 мм, 52 мм, 55 мм, 58 мм, 62 мм, 67 мм, 72 мм та 77 мм.
 
Комплектація:
2 спалахи для макрозйомки Godox MF12
2 набори колірних ефектів Godox MF-11C для макроспалаху MF12
2 комплекти регулювання колірної температури Godox MF-11T для макроспалаху MF12
2 адаптери холодного черевика Godox MF12
Комплект перехідних кілець Godox для макроспалаху MF12
Кільцевий адаптер Godox MF-AR для макроспалаху MF12
2 кабелі USB Type-C
2 тримачі кольорових фільтрів
2 підставки для спалаху
Транспортувальний кейс
Не в коробці
Бездротовий передавач (не входить до комплекту)

Godox MF12-K2 Kit - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно вибрати Спалахи або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн магазин АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Спалах за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Спалах, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Godox і Ви побачите доступні для замовлення Спалахи Godox. Як бачите, все досить просто. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими компаніями, наприклад Meike. Якщо з'явилися при виборі Godox MF12-K2 Kit Питання можна уточнити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Костянтинівці якомога швидше.

Характеристики:
Потужність: 12 Дж
Провідне число: 4.9 м
Тривалість імпульсу: 1/1200—1/34000 сек.
Синхронизація: X-Sync
Бездротовий протокол: Godox X
Налаштування експозиції: TTL, M
Моделююче світло: Присутнє, 10 рівнів яскравості
Модифікатори: розсіювачі та гелеві фільтри
Живлення: вбудований акумулятор (заряджається через USB Type-C), 500 спалахів на максимальній потужності
Час перезарядки: 1.7 сек. на максимальній потужності
Сумісні системи: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Panasonic, Fujifilm, Pentax
Канали: 32
Групи: 5
Радіюс дії: 30 м
Розміри: 81 x 76.5 x 64.3 мм
Вага: 144 г