Godox MF-R76C TTL Canon

Код товару: С000012199
Фото: Godox MF-R76C TTL Canon

У наявності

Ціна: 11 545 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Godox MF-R76 TTL – це зручний інтерфейс керування, автоматичний режим TTL та високошвидкісна синхронізація допоможуть вам у макрозйомці. Відкрийте коробку, зарядіть акумулятор і починайте зйомку – просто.
 
Режим TTL звільнить вас від трудомістких та стомлюючих налаштувань. Тепер для отримання бажаної освітленості не потрібно робити безліч тестових знімків, завдяки режиму автоматичної експозиції ви зможете підвищити ефективність зйомки.
 
Перші кроки на шляху до світу макрозйомки вимагатимуть менше зусиль, якщо у вас буде MF-R76. Навіть якщо ви новачок у макрозйомці, зручний інтерфейс допоможе швидко освоїтися.
 
MF-R76 TTL забезпечує ідеальну синхронізацію між камерою та спалахом завдяки автоматичному режиму TTL. Незалежно від вашого досвіду, ви зможете легко створювати професійні знімки.
 
Зафіксуйте цікавий момент завдяки підтримці розширених функцій синхронізації MF-R76 TTL . Високошвидкісна синхронізація дозволить спалаху отримати бездоганний результат навіть за використання великої діафрагми, коли витримка кадру встановлюється коротше, ніж витримка синхронізації. Крім того, спалах підтримує синхронізацію за першою та другою шторками, що дає додаткові творчі можливості для створення знімків.
 
З унікальною кільцевою формою адаптованою для стоматології, MF-R76 TTL забезпечує рівномірне освітлення та усуває небажані тіні. Це дозволяє отримувати точні та реалістичні зображення під час внутрішньоротової та позаротової зйомки.
 
Для стоматологів точна перенесення кольорів і стабільна колірна температура відіграють важливу роль. Godox MF-R76 TTL забезпечує ідеальну відповідність кольорів та підсвічування при фокусуванні для чітких та точних зображень.
 
Godox MF-R76 TTL оснащується літієвою батареєю, здатною постачати до 550 спалахів на одній зарядці. Додатковий акумулятор VB26 дозволяє продовжувати роботу навіть у найінтенсивніших ситуаціях.

Godox MF-R76C TTL Canon - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Спалах на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Спалах, за допомогою зручної навігації. Введіть: Godox і перед вами з'явиться все Спалахи Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. Можна не думати про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Yongnuo. Якщо з'явилися при виборі Godox MF-R76C TTL Canon Питання можна уточнити у наших менеджерів. Надсилання проводиться в Тернополі своєчасно.

Провідне число 14
Режими TTL TTL, ручний
Сумісність TTL Canon E-TTL / E-TTL II
Режим провідного спалаху Ні
Бездротовий режим роботи Ні
Час перезарядки 0.1 - 1 c
Тип батареї Li-ion акумулятор (550 спалахів повної потужності)
Комплектація Фотоспалах Godox MF-R76S
Перехідне кільце 49 мм
Перехідне кільце 52 мм
Перехідне кільце 55 мм
Перехідне кільце 58 мм
Перехідне кільце 62 мм
Перехідне кільце 67 мм
Перехідне кільце 72 мм
Перехідне кільце 77 мм
Літійовий акумулятор
Зарядний пристрій
USB Type-C кабель
Сумка для зберігання
Розміри 129.5 x 129.5 x 25.4 мм
Вага 577 г