Canon EOS90D body 3616C026

Код товару: С000009082
Фото: Canon EOS90D body 3616C026

Нема в наявності

Ціна: 43 954 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

 

Canon EOS 90D Повнофункціональна цифрова дзеркальна камера, яка дозволить вам стати ближче до об'єктів зйомки та швидше створювати чудові зображення роздільною здатністю 32,5 мегапікселя.
 
Високопродуктивна цифрова дзеркальна камера, яка дозволить вам стати ближче.
 
Ідеальний баланс швидкості, якості зображення та портативності – ідеальне рішення для зйомки динамічних спортивних подій та дикої природи крупним планом.
 
Ідеально для зйомки спорту та дикої природи
 
Основою EOS 90D є датчик зображення APS-C роздільною здатністю 32,5 МП, який забезпечує в 1,6 разів більшу фокусну відстань, ніж на повнокадровій камері. Гідне рішення для тих випадків, коли ви хочете опинитися в епіцентрі подій.
Оцініть EOS 90D у дії на знімальній локації
 
Свобода обрізки та зміни композиції
 
Ви можете змінювати розмір, повертати та обрізати фотографії, створені на камеру EOS 90D, і при цьому друкувати їх у великому форматі, оскільки роздільна здатність 32,5 мегапікселя забезпечує достатній рівень деталізації. Використовуйте окремі елементи сцени та формуйте композицію для досягнення ідеального результату.
 
Не пропустіть жодного моменту
 
Зафіксуйте моменти, які неможливо побачити неозброєним оком, створюючи 32,5-мегапіксельні зображення зі швидкістю до 10 кадрів на секунду. Висока чутливість ISO (до 25600) дозволяє знімати динамічні сюжети з неймовірно короткою витримкою, наприклад 1/8000 сек.
 
Ясний погляд на світ
 
Камера EOS 90D оснащена оптичним видошукачем високої яскравості з охопленням приблизно 100%, який дозволяє переглядати те, що відбувається в режимі реального часу і полегшує відстеження об'єктів, що швидко рухаються, наприклад птахів у польоті. На інтелектуальному дисплеї відображається ключова інформація про зйомку, тому ви завжди знатимете, що відбувається, навіть в екстремальних умовах.

Сенсорний екран EOS 90D з регульованим кутом нахилу дозволяє зручно знімати під різними кутами. Ви можете виконувати фокусування та зйомку одним дотиком, що робить процес роботи з камерою інтуїтивно зрозумілим.
 
Блискавична швидкість та висока чіткість
 
Завдяки вдосконаленій системі автофокусування камера утримує у фокусі навіть найшвидші об'єкти, дозволяючи зафіксувати їх без натяку на розмиття. 45 точок автофокусування хрестового типу працюють із датчиком експозиції RGB+IR роздільною здатністю 220 000 пікселів, що забезпечує чудову чутливість в умовах слабкого освітлення, а також розпізнавання об'єктів.
 
Камера для фотографів
 
EOS 90D – це нова модель у знаменитій лінійці цифрових дзеркальних камер Canon, де нові покоління справді перевершують попередні. Ергономічний дизайн, що налаштовується, здасться знайомим вже з моменту, коли ви вперше візьмете в руки цю камеру, - елементи управління розташовані максимально зручно, а вага камери не зміщується вперед або назад при використанні як теле-, так і короткофокусних ширококутних об'єктивів Canon.
 
Без відриву від цифрової мережі
 
Вбудовані Bluetooth та Wi-Fi відкривають нові можливості для творчості. EOS 90D працює спільно з мобільними пристроями, на яких встановлено програму Canon Camera Connect*, що полегшує надсилання зображень у повідомленнях та їх публікацію у соціальних мережах. Ви також можете дистанційно керувати камерою для зйомки з альтернативного ракурсу.
* Для використання функції Bluetooth з Camera Connect потрібен мобільний пристрій з підтримкою Bluetooth версії 4.0 (або вище). Також вони повинні використовувати операційну систему iOS 11.4 (або пізнішої версії) або Android 5.0 (або пізнішої версії); детальну інформацію див. у технічних характеристиках
 
Розкрийте свій потенціал режисера

Камера EOS 90D – це чудовий інструмент для створення відеороликів; вона підтримує зйомку 4K, а також зйомку з високою частотою кадрів (до 120 кадрів/сек.) у форматі Full HD. Наша чудова система фокусування Dual Pixel CMOS AF забезпечує чіткість зображення та кінематографічний ефект. Роз'єми для мікрофона та навушників дозволяють записувати звук, якість якого не поступається якості зображення.

 

 

 

 

Canon EOS90D body 3616C026 - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоапарати та інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фотоапарат за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться Фотоапарати Canon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі фірми, наприклад Sony. З'явилися при покупці Canon EOS90D body 3616C026 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Івано-Франківську максимально швидко.

Тип та розмір матриці
22,3 x 14,8 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
Прибл. 34,4 МП
Кількість ефективних пікселів
Прибл. 32,5 МП
Тип кольорового фільтра
Основні кольори
Фільтр нижніх частот
Вбудований/фіксований
Процесор обробки зображення
DIGIC 8
Об'єктив
Об'єктиви EF/EF-S
Співвідношення сторін
3:2
Стабілізатор зображення
Оптичний стабілізатор зображення на сумісних об'єктивах. Відео: цифрова стабілізація відео
Тип фокусування
Через оптичний видошукач: TTL-CT-SIR із CMOS-датчиком У режимі Live View на РК-екрані: Система Dual Pixel CMOS AF. Пікселі визначення фаз, вбудовані в датчик зображення 1
Система/точки автофокусування
45 точок автофокусування хрестового типу (45 точок автофокусування хрестового типу для f/5.6, 27 точок [9 точок хрестового типу] для f/8, центральна точка подвійного хрестового типу для f/2.8 та f/5.6) 2 3
Робочий діапазон автофокусування
EV -3 – 18 (при 23 °C та ISO100)
Режими автофокусування
AI Focus Покадрова AI Servo (Наступне автофокусування)
Фіксація автофокусування
Точки фокусування можуть вибиратися окремо для вертикального та горизонтального режимів зйомки
Ручне фокусування
Включається на об'єктиві
Допоміжний промінь світла для автофокусування
Пульсуюче спрацювання вбудованого спалаху або додаткового спеціального спалаху Speedlite
Відображення вибраної точки автофокусування
Вказівки на РК-дисплеї у видошукачі, що працює на пропускання, а також на екрані швидкого керування
Передиктивне автофокусування
так, до 8 м
Компенсація експозиції
+/-5 EV з кроком 1/3 або 1/2 (можна поєднуватися з автоматичним брекетингом (AEB)).
Діапазон роботи експозаміру
Через оптичний видошукач: EV 1–20 (при 23 °C з об'єктивом 50 мм f/1.4 та ISO 100) У режимі Live View на РК-екрані: EV -2–20 (при 23 °C, ISO 100, оцінний замір) Відео: EV 0–20 (при 23 °C, ISO 100, оцінний замір)
Брекетинг автоекспозиції
2, 3, 5 або 7 кадрів +/- 3 EV, з кроком 1/3 або 1/2 ступені
Витримки
30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB; доступний діапазон залежить від режиму зйомки). Електронний затвор із витримкою до 1/16 000 сек.
Збільшення
Прибл. 0,95x 4
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: у режимі покадрового автофокусування при оцінювальному вимірюванні експозиції блокується при досягненні фокусу. Вручну: за допомогою кнопки фіксації експозиції у режимах творчої зони.
Баланс білого
Автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці
Налаштування балансу білого
Авто (пріоритет зовнішнього освітлення, пріоритет білого), Денне світло, Тінь, Хмарно, Лампи розжарювання, Флуоресцентні білий лампи, Спалах, Ручний, Колірна температура. Компенсація балансу білого: 1. Синій/Янтарний +/-9 2. Пурпурний/Зелений +/-9
Установка балансу білого
Так, можна зареєструвати одне налаштування
Брекетинг балансу білого
+/-3 ступенів з кроком один ступінь 3 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки затвора. Зсув синій/бурштиновий або пурпурний/зелений на вибір.
РК дисплей
Сенсорний TFT-дисплей Clear View II зі змінним кутом нахилу, діагоналлю 7,7 см (3,0") та співвідношенням сторін 3:2, приблизно 1,04 млн. крапок
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Габарити (Ш х В х Г)
140,7 x 104,8 x 76,8 мм
Вага
Прибл. 701 г