Panasonic Lumix DC-G90 Kit 12-60mm Black (DC-G90MEE-K)

Код товару: С000009134
Фото: Panasonic Lumix DC-G90 Kit 12-60mm Black (DC-G90MEE-K)

Нема в наявності

Ціна: 36 999 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Приготуйтеся до небачених фото- та відео-пригод

Вирушаючи у захоплюючу подорож фотографіями та відео, візьміть із собою ідеальну супутницю - фотокамеру LUMIX G90. Завдяки поєднанню стійкості до пилу та води, найвищої якості зображення, розширених функцій зйомки відео та бездоганної матриці, LUMIX G90 збереже всі незрівнянні деталі кожної події.

Чіткі та ясні високоточні зображення

LUMIX G90 має нову 20-мегапіксельну MOS матрицю, з якої видалено низькочастотний фільтр. У поєднанні з високопродуктивним Venus Engine це дозволило покращити дозвіл та зменшити муар.

Забудьте про розмиті зображення

Завдяки поєднанню технології стабілізації корпусу та об'єктиву з вбудованою подвійною стабілізацією зображення за 5 осями другого покоління та 5-позиційної корекції потужності зображення виходять чіткими та без розмиття.

Не пропустіть жодного надшвидкого моменту

LUMIX G90 пропонує високошвидкісне автофокусування (0,07 с) з використанням технології DFD (240 кадр/с), тому фотограф може створювати дивовижні зображення навіть дуже швидко, що рухаються.

Ефективна зйомка відео для будь-яких потреб

Ще ніколи не було так зручно знімати відео. LUMIX G90 пропонує необмежений час зйомки відео у форматі 4K 30/25p та інтегровану функцію VLOG L. Крім того, доступний високошвидкісний запис відео з частотою 60, 90 та 120 кадрів на секунду, а також новий роз'єм для мікрофона або навушників.

Подивіться ближче

Легко компонуйте кадри завдяки видошукачеві Live View OLED (коефіцієнт збільшення 0,74x) або на зручному рухомому 3-дюймовому OLED-дисплеї з підтримкою дотику (дозвіл 1040000 пікселів).

Знімайте зоряне небо легко. 

Нова функція Live View Composite фотокамери LUMIX G90 пропонує легкий та зручний спосіб зйомки вражаючих зображень неба, повного зірок, або дивовижних феєрверків.

Спеціальні функції LUMIX G90

LUMIX G90 пропонує велику кількість функцій для фотографування та зйомки відео за різних умов.

АФ в умовах недостатнього освітлення

Ефективність функції АФ була підвищена для кращої зйомки сцен з низькою контрастністю в ранковому тумані та вечірніх пейзажах за умов недостатнього освітлення.

Корисні функції під час нічної зйомки

Посилення в режимі прямої трансляції: яскравість зображення на дисплеї збільшується, для цього знижується частота кадрів та застосовується посилення. Це дозволяє знімати під час кадрування, навіть у дуже темних умовах.
Starlight AF: Унікальний алгоритм виявляє навіть дуже низьку контрастність і дозволяє фокусуватися при слабкому зоряному світлі.
20-кратне допоміжне ручне фокусування: допоміжне ручне фокусування збільшено до 20-кратного. Тепер можна точно фокусуватись вручну навіть на крихітних об'єктах, наприклад зірках.

Безривковий, тихий затворний блок

Затворний блок використовує електромагнітний привід. Це значно знижує ривки при роботі діафрагми затвора і робить зображення дуже чітким, що особливо важливо для деталізованих пейзажних знімків. Він також зводить до мінімуму звук затвора, тому механічний затвор можна використовувати навіть у ситуаціях, коли потрібно зберігати тишу.

Режим AWBw

У режимі автоматичного балансу білого доступний новий режим AWBw, що зберігає червоний відтінок, окрім традиційного AWB (стандартний) та AWBc (синій відтінок).

Ефективні функції чорно-білої зйомки

"Монохромний L" та "Монохромний L. D" - це нові монохромні стилі знімка, які забезпечують ще більш тонкі переходи. Разом із режимом «Монохромний» вони дозволяють динамічно контролювати чорно-біле зображення та забезпечувати виразність нового рівня.
Крім того, кожен із цих режимів можна комбінувати з ефектом зерна (низький, стандартний та високий рівень). Коли можна знімати в чорно-білому режимі і отримувати насичені чорні тони та зернисті текстури, навіть звичайні сюжети можуть набути додаткової цікавості.

Інтуїтивна робота з видошукачем

Корпус може бути надійно тримати навіть під час зйомки однією рукою, дивлячись через видошукач. Функції, які часто використовуються, такі як баланс білого, ISO та корекція експозиції, винесені на окремі кнопки або диски. Вони розташовані інтуїтивно-зрозумілим чином і до них легко дотягнутися вказівним або великим пальцем. Чудова мобільність розширює географію зйомок.

Міцний корпус для різних погодних умов

Міцний корпус дозволяє здійснювати зйомку у несприятливих умовах. Передня рамка з магнієвого сплаву дуже надійна, а завдяки герметизації захищено кожен стик, поворотний перемикач та кнопку. Камера в зборі захищена від пилу та бризок.

Живлення від USB, зарядка від USB

З'єднувальний кабель USB можна використовувати для заряджання акумулятора від портативного зарядного пристрою або персонального комп'ютера. Під час зйомки можна подавати на камеру живлення, що зручно для зйомки відео або зйомки в студії протягом тривалого часу.

Розширений час роботи акумулятора для активної зйомки на відкритому повітрі

Використовуючи два акумулятори (один у камері, другий у рукоятці) - DMW-BGG1 подвоює тривалість автономної зйомки. Розроблений спеціально для LUMIX G90 цей аксесуар також робить зміст зручним, навіть при зйомці під кутом у вертикальному положенні. Вона ідеально підходить до камери, маючи той самий стиль кнопок і дисків. Ця рукоятка може похвалитися надійним захистом від пилу та бризок.

Дистанційне керування - Bluetooth 4.2/Wi-Fi

Стандарт Bluetooth 4.2 (з низьким енергоспоживанням) дозволяє спускати затвор і запускати та зупиняти відеозйомку за допомогою смартфона або планшета. Ви також можете користуватися програмою Panasonic Image App для Android та iOS, щоб керувати такими функціями, як збільшення та фокус, та ділитися своїми фотографіями у соціальних мережах за допомогою Wi-Fi.

Спіймати кожну мить - ФОТО 4K

Унікальна функція ФОТО 4K дозволяє знімати ідеальні моменти, вибираючи кадр з відеоряду, записаного зі швидкістю 30 кадр/с, та зберігаючи його як зображення з високою роздільною здатністю (8 мегапікселів). Ви більше не пропустите ці швидкоплинні моменти!

Автоматичне маркування у режимі «ФОТО 4K»

Функція автоматичного маркування допомагає вам легше вибирати найкращі знімки. Камера помічає рухи людського обличчя та автоматично ставить позначку, надаючи вам більше можливостей для творчості.

Послідовна композиція у режимі «ФОТО 4K»

Послідовна композиція робить фотографії в режимі 4K ще творчішими. Поєднуючи кілька фотографій 4K, можна створити неповторне стробоскопічне фото в русі.

Постфокус/фокусне укладання

Технологія Panasonic 4K дає вам чудову можливість перефокусувати фотографію навіть після зняття. Виберіть зону фокусування після зйомки, вибравши Post Focus. Або налаштуйте глибину різкості після зйомки за допомогою функції Focus Stacking.

Panasonic Lumix DC-G90 Kit 12-60mm Black (DC-G90MEE-K) - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Фотоапарати А також інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фотоапарат за гарною ціною? Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, за допомогою зручної навігації. Введіть: Panasonic і Ви побачите список з Фотоапарати Panasonic. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими фірмами, наприклад Fujifilm. З'явилися під час підбору Panasonic Lumix DC-G90 Kit 12-60mm Black (DC-G90MEE-K) Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Миколаєві у стислі строки.

Основне
Тип фотокамери «бездзеркальна» (MILC)
Матриця
Тип матриці LiveMOS
Розмір матриці 4/3 (17,3х13 мм)  / 17,3х13 мм /
Повна кількість МП 22
Ефективне число МП 20
Максимальний розмір фото 5184x3888 пікс
Світлочутливість (ISO) 100-25600
Чищення матриці
Запис у RAW-форматі
Відсутність фільтра АА
Об'єктив
Кріплення (багнет) Мікро 4/3
Цифрове збільшення 4
Ручна фокусування
Стабілізація зображення зі зсувом матриці
Система автофокусування TTL
Крапок фокусування 49 шт
Зйомка фото
HDR
2 диски управління
Вимір балансу білого
Експокорекція ± 5 EV, з кроком 1/3 EV
Автогальмування  / ± 3 (3, 5, 7 кадрів в 1/3 EV, 2/3 EV, з кроком 1 EV) /
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центрозважена
матрична (оцінна)
Зйомка відео
Зйомка VGA (480p) 640x480 пікс 30 к/с
Зйомка HD (720) 1280x720 пікс 30 к/с
Зйомка Full HD (1080) 1920x1080 пікс 120 к/с
Зйомка Ultra HD (4K) 3840x2160 пікс 30 к/с
Формати запису файлів MPEG-4, AVCHD
Ручне фокусування відео
Порти підключення HDMI  / micro /
аудіовиход
аудіовхід мікрофона
Фокусування
Режими автофокусу один знімок
стежить
за обличчям
Сенсорна фокусування
Видошукач та затвор
Видошукач

електронний 

роздільна здатність 2360 тис точок /

кріп пейджер 1,48 х
Охоплення кадру 100%
Витримка

60-1/4000 з 

електронний затвор до 1/16000 /

Серійна зйомка 9 кадр/с
Тип в'язниця електронний/механічний
Автоспуск  / 2, 10 сек /
Дисплей
Діагональ дисплея 3 ''
Дозвіл дисплея 1240 тис. пікс
Сенсорний екран
Поворотний дисплей
Акселерометр
Пам'ять та комунікації
Типи карт пам'яті SD, SD HC, SDXC
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
управління зі смартфона
Спалах
Вбудована спалах
Діапазон застосування 6.4 м
Підключення зовнішнього спалахи
живлення
Тип живлення Акумулятор
Знімків на заряді 290 шт
Загальне
Матеріал корпуси алюміній/пластик
Захист від пилу, вологи, ударів
Габарити (ШхВхТ) 130х94х77 мм