Slik Sprint Pro III BH BK

Код товару: С000009568
Фото: Slik Sprint Pro III BH BK

Нема в наявності

Ціна: 3 510 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Дана модель актуальна буде для тих хто знімає на виїзних локаціях і подорожах, оскільки компактний у зібраному вигляді і не має великої ваги і до всього серія SPRINT PRO III включає добре прийнятий оригінал SLIK RFM (Rapid Flip Mechanism) яке дозволить робити зйомку з найнижчої точки, часто застосовується у предметній та макрозйомці.
Чотирьох секційні ноги можна виставляти на потрібну висоту, де міжсекційна фіксація відбувається за рахунок кліпсів, які за годиною займають лічені секунди.
Неопренові накладки розташовані у верхній частині ніг, служать зручністю як у спеку, запобігаючи ковзанню, так і в холодну – не дозволяє захоплювати холодний метал.
Наявність шарнірної головки Slik SBH-100DQ дає можливість робити угол нахилу 360°, а також чітке положення 90° для зйомки портретів. У верхній її частині є швидко знімна площадка, яка фіксується нижній частині камери і за допомогою її за лічені хвилини можна легко знімати та одягати камеру на фото штатив.
Slik Sprint Pro III BH BK штатив для камери вага якої не перевищує 2 кг, дає можливість використовувати максимальну робочу висоту 159см, а мінімальну висоту від підлоги 15.8см. У складеному стані ця модель має розмір 47 см.
Штатив для фотоапарата Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fuji, Olympus в момент зйомки є незамінним, тому що дозволяє максимально стабілізувати, що дуже важливо для чітких ваших знімків.
 
 

Slik Sprint Pro III BH BK - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Штативи або інші аксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн магазин abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Штатив за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Штатив, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Slik і Вам будуть показані всі Штативи Slik. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Як товари можна бути впевненими. Всі фототовари, представлені у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Novoflex. Якщо виникли під час вибору Slik Sprint Pro III BH BK Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Надсилання проводиться в Рівному в швидкі терміни.

Тип
трипод
Встановлення
підлоговий
Матеріал
алюмінієвий сплав
Головка
кульова  (SBH-100DQ)
Різьблення для підколювання камери
1/4"
Мінімальна висота
15.8 см
Максимальна висота
159.8 см
Підйом центральної штанги
30 см
Довжина у складеному стані
47 см
Кількість секцій ноги
4
Діаметр ноги
20 мм
Тип фіксації секцій
цанговий затискач (важіль)
Додаткові можливості
знімний майданчик, підходить для відеозйомки  (майданчик QRS 6252)
Колір
чорний
Вага
1.02 кг