Slik Sliding Arm II

Код товару: С000010785
Фото: Slik Sliding Arm II

У наявності

Ціна: 2 865 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

 

SLIK Sliding Arm II – це горизонтальна штанга, яку можна встановити на штатив. Прикріпивши головку до штанги, ви зможете знімати зверху донизу, роблячи знімки з видом зверху. Затискач надійно утримує регульований важіль в будь-якому кутовому положенні. Це досить популярний аксесуар для відео зйомки приготування їжі та фуд фотографії. Штангу можна рухати вперед та назад, вгору та вниз.
 
 
У стандартному положенні зі звичайним штативом камера встановлюється на центральній штанзі штатива вертикально, тому відстань між камерою та об'єктом є великою. Однак, коли ви прикріплюєте Sliding Arm II, можна перемістити камеру ближче до об'єкта. Встановивши камеру на Sliding Arm II, фотограф може розмістити камеру в положення навіть нижче, ніж за звичайного максимального нижнього положення центральної стійки штатива. Штанга оснащена гаком на протилежному кінці. Якщо ви повісите сумку або балансувальну вагу, за допомогою карабіна в якості противаги це допоможе запобігти падінню штатива, оскільки центр ваги камери зміщується від центру штатива. Встановіть камеру в положення "Вигляд згори". Можливість зробити знімок зверху розташувавши камеру прямо над об'єктом.
 

Slik Sliding Arm II - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Штативи А також інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-каталог АВС Фото. З каталогу виберіть Штатив з вигодами для бюджету Щоб легше було підібрати Штатив, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Slik і Вам будуть запропоновані різні Штативи Slik. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотототовари, які є у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Benro. Якщо з'явилися при підборі Slik Sliding Arm II Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення можна забрати в Каменському в швидкі терміни.