FeiyuTech Стедікам G6 Max

Код товару: С000009830
Фото: FeiyuTech Стедікам G6 Max

Нема в наявності

Ціна: 8 499 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Все ще 4 в 1, але зі збільшеним корисним навантаженням

Нові покращені магнітні безщіткові двигуни з високим моментом, що крутить, здатні збільшити продуктивність на 50%, що робить карданний шарнір сумісним з бездзеркальними камерами, смартфонами, спортивними камерами і компактними камерами. G6 Max може утримувати до 1,2 кг, що дозволяє комбінувати більшу кількість камер та об'єктивів для більш гнучкого використання.

 

Нові системи у дії

Кожна вісь має фізичні замки двигунів. Ці нові моторні замки можуть бути використані для полегшення балансування та захисту підвісу під час транспортування. Цей новий додатковий пристрій дозволяє швидко та легко встановити підвіс, щоб ви не пропустили потрібний момент.

 

Багатофункціональне кільце

Багатофункціональне "Чарівне кільце фокусування" оновлено до 2.0, а його чутливість збільшена на 25%. Воно підтримує керування масштабуванням/фокусом, тривісне обертання та налаштування таких параметрів, як ISO, WB та значення експозиції.

 

Збільшений OLED-екран

Стабілізатор оснащений OLED-екраном із низьким енергоспоживанням. Площа екрану збільшена на 200%, порівняно з G6 Plus, який більш інтуїтивно відображає параметри карданного підвісу та камери, поточний режим роботи, енергоспоживання、Bluetooth-з'єднання, тощо. Він також підтримує операції «Початок», «Миттєва вертикальна фотографія » та «Тривала зйомка в русі», а також налаштування «Налаштування сили», «Налаштування маховика», «Параметри камери», що забезпечує чудовий досвід користувача.

 

9 режимів зйомки

Режими G6 Max також було оновлено. G6 Max поставляється в комплекті з 9 функціональними режимами, які відповідають потребам будь-якої професійної відеографії, дозволяючи знімати як професіонал. Без використання програми ним можна керувати однією рукою, а професійну зйомку можна спростити.

 

Розроблено для комфортного відпочинку

G6 Max виготовлений з аерокосмічного алюмінієвого сплаву з легкою вагою та без втрати текстури. Дугоподібний дизайн рукоятки відповідає ергономічному принципу, а гнучкий силікон з обох боків робить захоплення більш зручним та економічним. Ретельно продумана розкладка кнопок дозволяє використовувати більшість операцій, таких як зйомка і вибір режиму, однією рукою.

 

Бризгозахищений дизайн

Кардан G6 Max використовує технологію гідроізоляції, яка може захистити його від бризок та пилу. Отже, він може йти за фотографом у різних складних умовах зйомки.

 

Повний контроль

G6 Max підтримує як Wi-Fi, так і кабельне з'єднання з камерою для більш вільного та зручного керування зйомкою. Підвіс може керувати фотографіями, відео, масштабуванням та фокусуванням, а також регулювати такі параметри, як ISO, WB, експозиція та режими зйомки.

 

Тривалий термін служби батареї

Карданний підвіс має 9 годин роботи на одному заряді батареї для задоволення знімальних потреб. У той же час, G6 Max підтримує зворотну зарядку для подачі живлення на камеру та інші пристрої, щоб ви могли знімати стільки часу, скільки вам потрібно.

 

FeiyuTech Стедікам G6 Max - в інет-каталозі abcphoto. Якщо потрібно замовити Системи стабілізації камери або інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний магазин АВС Фото. Виберіть із каталогу Система стабілізації вигідно? Щоб швидко підібрати Система стабілізації, за допомогою наших фільтрів. Введіть: FeiyuTech і перед вами з'явиться все Системи стабілізації камери FeiyuTech. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, виробляють відомі компанії, наприклад DJI. Виникли при покупці FeiyuTech Стедікам G6 Max Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари отримаєте Тернополі найшвидше.

  • Водонепроникність - захист від бризок
  • Час роботи – 9 годин
  • Максимальна вага камери – 1,2 кг
  • Робочий діапазон кутів обертання - Діапазон нахилу: 280 ° (з обмеженням); Діапазон кочення: 330° (з обмеженням); Діапазон панорамування: 360 ° (без обмежень)
  • Внутрішній акумулятор - 2200 мАг
  • Маса – 665 г (включаючи вбудований акумулятор, не включаючи аксесуари для камери, смартфон тощо)