DJI RS 3 Pro (CP.RN.00000219.01)

Код товару: С000011142
Фото: DJI RS 3 Pro (CP.RN.00000219.01)

У наявності

Ціна: 35 449 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

DJI RS 3 PRO - НЕМАЄ НІЧОГО ПОЗА ДОСЯЖНІСТЮ
 
 
PRO
Грандіозний дизайн
Грандіозна стабілізація
Грандіозний фокус
Професійна передача відео
Професійне бездротове керування
Грандіозна екосистема
 
 
DJI RS 3 Pro, що розширює потужні функції серії Ronin, є передовою комплексною платформою розширення камери, яка розширює можливості відеооператорів і забезпечує скоординовані рішення для зйомки для професійних знімальних груп. З DJI RS 3 Pro все можливе.
 
 
СПРАВЛЯТИСЯ З ВЕЛИКИМИ КОРИСНИМИ НАВАНТАЖЕННЯМИ
RS 3 Pro використовує подовжені важелі осі з вуглецевого волокна, щоб забезпечити більше простору для балансування професійних камер, що робить його ідеальним для таких камер як Sony FX6 або Canon C70 з об'єктивами 24-70 мм F2.8.
 
 
ПОДОВЖЕНА ПЛАСТИНА
Нова подовжена нижня швидкознімна пластина забезпечує більш надійне встановлення камери та зручна для встановлення тримача об'єктива для більш надійної установки.
 
 
АВТОМАТИЧНІ БЛОКУВАННЯ ОСЕЙ
RS 3 Pro дозволяє швидко розпочати роботу, щоб не пропустити кадр. Просто натисніть та утримуйте кнопку живлення, і три осі розблокуються та розширяться автоматично, що дозволить вам розпочати зйомку протягом кількох секунд. Натисніть кнопку живлення один раз, і осі автоматично заблокуються та перейдуть у сплячий режим, що значно підвищить ефективність роботи компанії. Натисніть та утримуйте кнопку живлення, і він автоматично складеться та заблокується.
 
 
КОРИСНЕ НАВАНТАЖЕННЯ ВЕЛИКОЇ ЄМНОСТІ
Оптимізована конструкція конструкції RS 3 Pro гарантує, що його вага залишиться такою самою, як у RS 2, всього 1,5 кг/3,3 фунта (включаючи карданний вал, акумуляторну рукоятку та двошарові швидкознімні пластини), а його вантажопідйомність становить 4,5 кг. кг/10 фунтів, забезпечуючи потужну підтримку у легкому корпусі.
 
 
ЧИМ БІЛЬШЕ ТИМ КРАЩЕ
Великий вбудований 1,8-дюймовий сенсорний екран OLED збільшує розмір екрану на 28% в порівнянні з RS 2, що робить його неймовірно зручним для налаштування параметрів, перевірки стану зйомки і кадрування об'єктів, що відстежуються. А завдяки переробленому інтерфейсу користувача всі налаштування стали більш інтуїтивно зрозумілими і точними. OLED-екран також забезпечує більш високу яскравість, ніж РК-екран RS 2 для кращого перегляду поза приміщенням при меншому енергоспоживання.
 
 
ГЛАДКА КОНСТРУКЦІЯ ІЗ ВУГЛЕЦЕВОГО ВОЛОКНА
Руки RS 3 Pro виготовлені з багатошарових листів нерозрізаного вуглецевого волокна, як і Ronin 2. Це робить його легшим і міцнішим, ніж композитний матеріал з вуглецевого волокна, який використовується в RS 2, збільшуючи жорсткість і знижуючи вагу, щоб впоратися з ще більш складною стріляниною. середовища.
 
 
ЛІДАРНА ДОПОМОГА
Щоб спростити фокусування, RS 3 Pro застосовує технологію фокусування LiDAR від Ronin 4D. Новий далекомір LiDAR (RS) може проектувати 43200 точок дальності на відстані 14 метрів. Він також оснащений вбудованою камерою з еквівалентною фокусною відстанню 30 мм та широким кутом огляду 70°, що дозволяє виконувати фокусування у більшості сценаріїв.
 
 
АБСОЛЮТНО НОВИЙ МОТОР ФОКУСУВАННЯ
Мотор нового покоління DJI RS Focus Motor забезпечує втричі більший момент, що крутить (до 1 Н·м) і знижує рівень шуму на 50%. Це забезпечує більш плавне фокусування та зменшує вплив на запис звуку. Він також має швидкознімну конструкцію, що дозволяє легко збирати його без будь-яких інструментів для швидкого використання.
 
 
ACTIVETRACK PRO
Відстеження в серії Ronin ніколи не було більш точним та чуйним. ActiveTrack Pro наступного покоління може безпосередньо зчитувати зображення з камери, вбудованої в далекомір LiDAR, без необхідності використання передавача зображення Ronin (раніше відомого як передавач зображення Ronin RavenEye). У далекомірі LiDAR також використовується мікросхема власної розробки, ідентична тій, що використовується в Ronin 4D, яка підвищує обчислювальну потужність ActiveTrack Pro більш ніж 60 разів у порівнянні з ActiveTrack 3.0 на передавачі зображення Ronin.
 
 
БЕЗДРОТОВА ПЕРЕДАЧА НА ВЕЛИКІ ВІДСТАНІ
O3 Pro Video Transmission підтримує передачу відео та аудіо на відстань 6 км із наднизькою затримкою, а також автоматичне перемикання частот між діапазонами 2,4 ГГц, 5,8 ГГц та DFS.
 
 
ШИРОКІ МОЖЛИВОСТІ РОЗШИРЕННЯ
З двома портами RSA/NATO та портом для акумулятора RS 3 Pro можна підключати до різних аксесуарів, таких як подвійна рукоятка Twist Grip, рукоятка з прив'язним керуванням та нова рукоятка для портфеля DJI, щоб гнучко задовольнити різні вимоги до зйомки.
 
 

DJI RS 3 Pro (CP.RN.00000219.01) - на сайті магазину abcphoto. Якщо потрібно купити Системи стабілізації камери А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Система стабілізації за доступною ціною. Щоб правильно підібрати Система стабілізації, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: DJI і Вам будуть запропоновані різні Системи стабілізації камери DJI. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад DJI. Якщо з'явилися при підборі DJI RS 3 Pro (CP.RN.00000219.01) Запитайте наших менеджерів. Товари заберіть в Рівному своєчасно.

Виробник DJI
Тип зйомки заходи/івенти/весілля, стаціонарна зйомка
Тип пристрою DSLR-камера, MirrorLess-камера, кінокамера
Сумісність Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Blackmagic, Leica
Максимальне навантаження 4.5 кг
Режими роботи режим Inception, режим Selfie, спортивний режим, панорамний режим, режим нахилу, режим блокування, режим нахилу, режим сну, відстеження об'єкта, time-lapse
Управління на стабілізаторі, смартфон (через додаток)
Бездротове підключення Bluetooth
Дротове підключення USB Type-C
Дисплей 1.8" LCD OLED
Управління фокусом/зумом йде в комплектації: "Pro Combo"
Особливості блокування двигунів, система гарячої заміни (Manfrotto/Arca-Swiss), обертання 360°
Обертання осі an 360°
Повертання осі Roll від -95 ° до + 240 °
Обертання осі Tilt від -112 ° до +214 °
Дивлення Акумулятор вбудований
Ємність аккумулятору 1950mAh - 15.4V
Час роботи 12 год.
Час зарядки 1.5 год.
Різьбові з'єднання на корпусі 1/4"
Рамер (ВхШхГ) 415 × 218 × 195 мм
Вага 1143 г.
Колір чорний