DJI OSMO Mobile 6 Platinum Gray (CP.OS.00000284.01)

Код товару: С000011850
Фото: DJI OSMO Mobile 6 Platinum Gray (CP.OS.00000284.01)

У наявності

Ціна: 6 940 6 700 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Osmo Mobile 6 - це інтелектуальний стабілізатор для смартфона з безліччю творчих функцій. Він не тільки компактний і легко складається, щоб поміститися в долоні, але і автоматично запускається після розкладання, щоб зробити знімки в будь-яку мить. Отримуйте динамічні ракурси та ідеальні селфі за допомогою вбудованої подовжувальної штанги. У вашому розпорядженні цілий ряд інтелектуальних функцій і підказок. Додаток DJI Mimo полегшує ефективну зйомку, редагування та обмін, дозволяючи вам зловити кожен незабутній момент.

Компактний і портативний
Візьміть з собою Osmo Mobile 6 в захоплюючі пригоди. Компактна і складна конструкція легко упаковується, а завдяки швидкознімному магнітному затискачу для телефону ви можете вирушати в дорогу, не знімаючи чохол з телефону. Вставте або вийміть - ви готові до зйомки або дзвінка в будь-яку мить.
 
 
Швидкий запуск
Osmo Mobile 6 вмикається, як тільки ви його розгортаєте. Підключіть підключений смартфон, і додаток DJI Mimo відкриється автоматично, дозволяючи вам почати зйомку, як тільки з'явиться натхнення.
 
 
3-осьова стабілізація
За допомогою 3-осьової стабілізації знімайте плавні, без втрат, в русі, творіння, які вражають і вражають. Osmo Mobile 6 інтегрує передову технологію стабілізації DJI, щоб ви завжди мали під рукою надійні, стабільні результати без тремтіння.
 
 
Гарний вигляд
Новий колір Slate Gray - гладкий, акуратний і стійкий до плям. Завдяки покращеному ергономічному дизайну та протиковзкій ручці Osmo Mobile 6 зручно лежить в руці.
 
 
Безперебійна робота
Зручно перевіряти рівень заряду батареї, індикатор стану системи та перемикатися між режимами роботи кардана за допомогою нової вбудованої панелі стану. Натискайте кнопку M для перемикання між чотирма режимами, щоб задовольнити ваші потреби в зйомці або додати творчу уяву.
 
 
Просто поверніть, щоб керувати
Легко і плавно керуйте зумом і фокусуванням за допомогою нового бічного колеса Osmo Mobile 6. Поверніть колесо, щоб відрегулювати фокусну відстань для гнучкої композиції, а також збільшуйте і зменшуйте масштаб з маслянистою плавністю. А для ще більш кінематографічного контролю натисніть бічне колесо один раз, щоб переключитися на ручне фокусування.
 
 
Вбудований подовжувач
Помістіть усіх у кадр. Вбудований подовжувач означає, що ніхто не залишиться поза увагою. Включіть більше друзів, домашніх тварин або чудових пейзажів у будь-який кадр. Робіть динамічні селфі з вищих або нижчих кутів. Висуньте штатив, щоб розширити творчі можливості.
 
 
Швидке перемикання в портретний режим
Плавно перемикайтеся між альбомним і книжковим режимами, просто двічі натиснувши кнопку перемикача.
 
Не відставайте
Система ActiveTrack 5.0 повністю оновлена для більш стабільного відстеження на великих відстанях. Покращена версія дозволяє фронтальній камері відстежувати об'єкти, які повертаються вбік або обертаються.
Відеоблоги, які вистрілюють
Не турбуйтеся про погане освітлення або відволікаючий шум. З тримачем для телефону DJI OM Fill Light і мікрофоном DJI ви будете готові до будь-якої ситуації і зможете підняти свій контент на новий рівень.
 
 
 

DJI OSMO Mobile 6 Platinum Gray (CP.OS.00000284.01) - в електронному маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Системи стабілізації камери або інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Система стабілізації за собівартістю. Щоб вам простіше було вибрати Система стабілізації, за допомогою зручної навігації. Введіть: DJI І Ви побачите перелік з Системи стабілізації камери DJI. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад DJI. Виникли при замовленні DJI OSMO Mobile 6 Platinum Gray (CP.OS.00000284.01) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Фототехніку отримаєте Луцьку в швидкі терміни.

Тип Стабілізатори відеозйомки
Бренд DJI
Бездротовий зв'язок Bluetooth 5.1
Батарея 1000 mAh
Час роботи до 6 годин (виміряно в ідеальних умовах за повністю збалансованого пристрою)
Час заряджання 1.5 години
Роз'єм для заряджання USB-C
Максимальне навантаження 290 г
Комплектація Стедікам • штатив • кабель USB-C • чохол для зберігання • магнітний затискач для телефона
Матеріал корпусу АБС-пластик
Вага 309 г
Розміри 276 x 111.5 x 99 мм
Сумісна модель DJI Osmo Mobile 6
Колір Чорний