Zhiyun SMOOTH Q4

Код товару: С000011849
Фото: Zhiyun SMOOTH Q4

У наявності

Ціна: 5 174 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Стедікам ZHIYUN Smooth Q4 smartphone gimbal (Smooth Q4)
Бренд стабілізаторів Zhiyun випустив новий компактний стабілізатор для смартфонів під назвою Smooth Q4, який важить лише 370 р. він призначений для тих, хто використовує свій смартфон у дорозі.
 
Zhiyun Smooth Q4 Для більшості творців контенту, які використовують свій смартфон виключно для знімання, правильний карний шарнір для смартфону просто необхідний. DJI вже давно займає панівне становище в цій сфері, але компанія Zhiyun взяла верх над нею, випустивши власні пристрої, які не тільки мають ті ж самі характеристики, але й мають нижчу ціну.
 
Найкращі стабілізатори зараз доступні всі форми і розміри, але незалежно від того, хочуть користувачі знімати фільм про стиль життя чи пряму трансляцію для YouTube, Smooth Q4 виглядає краще свого популярного попередника для смартфонів завдяки безлічі нових функцій.
 
Zhiyun Smooth Q4 тепер має новий механізм складання
Замість гвинтівного механізму Smooth Q3, Q4 тепер вимагає одного простого руху, щоб скластися і бути готовим до роботи. Це особливо зручно, якщо вам потрібно швидко відзняти кілька кадрів.
 
Основа седікама Smooth Q4 тепер може висуватися, щоб надати вашим кадрам вищу перспективу. За той короткий час, що я провів з Q4, цей подовжитель здається досить міцним, і його легко зсунути під час використання.
 
Одним з важливих доповнень до Smooth Q3 було вбудоване світло, яке, незважаючи на відмінну ідею в теорії, було підписано тим фактом, що кнопка перемикання цієї функції не завжди розпізнавала вхід. На цей раз компанія Zhiyun повністю відмовилася від кнопки, замість цього обравши магнітну систему, яка заповнює світло в той момент, коли ви його прикріпляєте, і може бути вимкнений під час зняття.
 
Zhiyun також зробила значні зміни в додаток-компаньйон, і за моїми першими враженнями я можу сказати, що інтерфейс став набагато простіше, ніж раніше. Мені потрібно провести більше часу з програмою, щоб зрозуміти всі внесені зміни, але приємно бачити, що Zhiyun прислухалася до відгуків і включила їх у Smooth Q4.
 
Всередині Zhiyun Smooth Q4 є новий 3-осібовий стабілізатор, призначений, як слід з назви, для забезпечення плавності кадрів під час відеозйомки. Сила двигуна збільшилася на 30% для подальшого поліпшення стабілізації.
 
Коли справа доходить до керування, параметри змінюються за допомогою багатофункціонального колеса керування, яке має дозволяти виконувати операції однією рукою. Користувачі натискають, щоб відрегулювати яскравість, або зміщують, щоб змінити фокусну відстань. Smooth Q4 має « недосконалий вигляд, який забезпечує найкращий захоплення і зручне упакування. Завдяки ергономічному дизайну та гладкій поверхні стабілізатор просто чудово лежить у руці." Рука була трохи перероблена, і, що особливо важливо, фотографи можуть перемикатися між ландшафтним і портретним режимом лише одним клацанням мишки. Також є вбудований висувний стрижень, довжина якого понад 20 см. Може бути корисним для знімання складних ракурсів або просто для того, щоб помістити в кадр більше ваших приятелів.
 
 
Двосторонній магнітний диск, що заповнює світло Smooth Q4 (який не належить до стандартного пакунка Smooth Q4, але входить у комбінований пакунок) розрахований на нейтральну кольорову температуру 5500K, і оскільки він має чотири рівні інтенсивності, користувачі повинні адаптувати потужність до умов середовища і атмосфери, яку вони хочуть створити.
 
Zhiyun Smooth Q4 працює разом з безкоштовним додатоком ZY CAMI від Zhiyun, яке має багато інтелектуальних функцій, які допомагають фотографам фіксувати професійні рухи камери і відзнятий матеріал, а також фільтри, спеціальні ефекти і музику.
 
Розміри: 181,7 х 107,7 х 56,3 мм
Вага: 370
Максимальний час роботи від акумулятора: 15 годин
Час заряду: 2,5 години
Корисне навантаження: 150 г ~ 280
 
 
 

Zhiyun SMOOTH Q4 - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Системи стабілізації камери фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із асортименту Система стабілізації з хорошими знижками. Щоб не витрачати час на підбір Система стабілізації, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Zhiyun і перед вами відкриються всі необхідні для вас Системи стабілізації камери Zhiyun. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не переживати. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Zhiyun. Якщо виникли під час підбору Zhiyun SMOOTH Q4 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Транспортуємо продукцію в Бердянське максимально швидко.

Розміри: 181,7 х 107,7 х 56,3 мм
Вага: 370
Максимальний час роботи від акумулятора: 15 годин
Час заряду: 2,5 години
Корисне навантаження: 150 г ~ 280