DJI Стедікам RSC 2 Pro Combo (CP.RN.00000124.01)

Код товару: С000009907
Фото: DJI Стедікам RSC 2 Pro Combo (CP.RN.00000124.01)

Нема в наявності

Ціна: 27 390 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

       
 
RSC 2 Pro Combo - це сучасний електронний стедікам від компанії DJI , який розроблений спеціально для використання з бездзеркальними та дзеркальними камерами вагою до 3 кг. Порівняно з попередником, стедикам DJI RSC 2 Pro Combo отримав більш продуктивні двигуни, які пропонують практично на 50% більше потужності та крутного моменту. Однак, ключовою особливістю нового покоління стабілізатора є його доладна конструкція, яка дозволяє зробити DJI RSC 2 Pro Comboмаксимально компактним для транспортування та зберігання. Крім цього, у складеному вигляді, новий стедикам є повністю функціональним, і крім більш компактних розмірів, дозволяє користувачеві використовувати стедикам у такому положенні для зручнішої зйомки з низького ракурсу. Фіксація кута нахилу рукоятки може відбуватися під будь-яким кутом і здійснюється за допомогою окремого фіксатора, розташованого з лівого боку стедикаму.
 
Конструкція нового DJI RSC 2 Pro Combo є нерозбірною, а акумулятор, вбудований у рукоятку стедикаму, має ємність 3400 мАг, і забезпечує тривалість роботи до 14 годин. Як і старша модель DJI RS 2 новий RSC 2 Pro Combo підтримує стандарт швидкої зарядки PD і QC 2.0, що дозволяє за допомогою зарядного пристрою на 18 Вт (продається окремо), зарядити стабілізатор приблизно за 2 години. Враховуючи той факт, що рукоятка є незнімною, і можливості заміни розряджених акумуляторів немає, стане в нагоді можливість заряджання стедикаму від повербанка прямо під час роботи з ним. Важливо, що така зарядка може відбуватися лише в температурному діапазоні від +5 до +40 °C .
 
      
 
Для керування функціями та режимами роботи, стедикам DJI RSC 2 Pro Combo оснащено чорно-білим, не сенсорним екраном та спеціальним диском для навігації по меню. Як і старша модель, DJI RSC 2 Pro Combo оснащений вбудованим горизонтальним диском, який знаходиться під вказівним пальцем користувача, та дозволяє керувати фокусом сумісних камер. Така особливість дозволяє користувачеві керувати фокусом і при цьому тримати стедикам двома руками для більшої стабільності. По обидва боки рукоятки розміщено по одному кріпленню NATO з різьбленням M4 для встановлення додаткових аксесуарів.
 
Як і в старшій моделі, за стабілізацію в DJI Ronin SC 2 Pro Combo відповідає новий алгоритм DJI Titan , що забезпечує кращу стабілізацію та плавність зображення. Для роботи з довгофокусними об'єктивами більше 100 мм, стане в нагоді функція SuperSmooth, яка призначена для допомоги основному алгоритму стабілізації, і компенсує мікрорухи збільшуючи крутний момент моторів.
 
Стедікам має двошарову систему кріплення камери, яка складається з швидкознімного майданчика Manfrotto та Arca-Swiss .
 
Враховуючи останні тенденції в області створення контенту, користувач отримує можливість простим натисканням кнопки перевести стедикам у вертикальний режим зйомки, що стане в нагоді для тих, хто займається створенням контенту для соціальних мереж на кшталт Instagram і TikTok. Крім цього, за допомогою мобільного додатка Ronin, доступного як для Android, так і для IOS, оператор отримує доступ до таких функцій як таймлапс, панорама, та Roll 360. DJI RSC 2 Pro Combo сумісний із системою передачі зображення DJI RavenEye, яка забезпечує передачу Full HD відео в реальному часі з підтримкою відстеження ActiveTrack 3.0 та інших функцій.
 
      
 
У комплектації Pro Combo DJI RSC 2 має міні-штатив, кріплення якого здійснюється за допомогою різьбового з'єднання 1/4 дюйми, розташованого на нижній грані рукоятки стедикаму. Крім того, що міні штатив дозволяє поставити стедикам на рівну поверхню, і залишити його без підтримки, його ще можна використовувати як подовжувач рукоятки, який дозволяє користувачу зручніше утримувати стедікам двома руками. Для керування сумісними камерами за допомогою органів керування розташованих на рукоятці стедикама, до комплекту поставки також входить набір кабелів для підключення до камер. Крім цього, у комплект DJI RSC 2 Pro Comboвключено систему передачі зображення DJI RavenEye, мотор фокусування, тримач для смартфона, фірмовий кейс для зберігання та транспортування та ще безліч необхідних у роботі аксесуарів.
 

DJI Стедікам RSC 2 Pro Combo (CP.RN.00000124.01) - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Системи стабілізації камери фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у інтернет магазин АВС Фото. З асортименту виберіть Система стабілізації за економною ціною? Щоб швидко підібрати Система стабілізації, за допомогою фільтрів. Введіть: DJI і Ви побачите список з Системи стабілізації камери DJI. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотототовари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Zhiyun. Якщо з'явилися при підборі DJI Стедікам RSC 2 Pro Combo (CP.RN.00000124.01) Питання можна прояснити у наших фахівців. Надсилання проводиться в Павлограді якомога швидше.

 

 

Технічні характеристики
Кількість осей
3-осьовий
Діапазон обертання
поворот (вправо-вліво): 360 °;
нахил (вниз-вгору): від -240 ° до 95 °;
обертання (навколо осі): від -112° до 214°
Максимальне навантаження
3 кг
Монтажні кріплення
1 x гвинт 1/4"-20
Інтерфейси
3 х USB Type-C
Підключення
Bluetooth 5.0; USB-C
живлення
від 2 х вбудованих LiPo акумуляторів (3400 мАг)
Час автономної роботи
до 14 годин від одного заряду акумулятора
Дисплей
1" OLED
Матеріал
алюміній
Розмір
у розкладеному вигляді: 40 x 18,5 x 17,5 см;
у складеному вигляді: 26 x 21 x 7,5 см
Вага
1,216 кг

Комплектація
1 х стедікам DJI RSC 2;
1-х зарядний кабель USB-C (40 см);
1 х підтримка об'єктива;
2 х кабелі управління USB-C (30 см);
1 х кабель керування Sony Multi (30 см);
1 х кабель керування Micro-USB (30 см);
1 х кабель керування Mini-USB (30 см);
2 х ремінці на липучках;
2 х кріпильних гвинта з D-подібним кільцем 1/4"-20;
1 х гвинт 1/4"-20;
1 х швидкознімний майданчик (Arca-Swiss/Manfrotto);
1 х Riser для камери;
1 х міні тринога для стабілізатора (метал);
1 х тримач для телефону;
1 х мотор фоллоу фокусу;
1х комплект кріплення для фоллоу фокусу;
1 х зубчастий джгут для фоллоу фокусу;
1 х передавач зображення;
1 х холодний черевик на адаптер 1/4''-20;
1х кабель живлення USB-C (20 см);
1-х кабель з Mini-HDMI на HDMI (20 см);
1 х кабель з Mini-HDMI на Mini-HDMI (20 см);
1 х кабель із Mini-HDMI на Micro-HDMI (20 см);
6 х гвинтів M4 (10 мм);
1 х шестигранник (3 мм);
1 х чохол;