Slik Pro AL-323 SVH

Код товару: С000010040
Фото: Slik Pro AL-323 SVH

У наявності

Ціна: 7 920 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

SLIK PRO AL-323SVH є наступником моделі PRO 330 Video і поставляється з нещодавно розробленим алюмінієвим штативом PRO AL-323 для подорожей та модернізованою поворотною та похилою головкою SVH-501.
 
Новий штатив PRO AL-323 знижує вібрацію та збільшує опір кручення за рахунок абсолютно нової конструкції корпусу штатива та шарніру ніг. Запатентований компанією SLIK оригінальний механізм RFM забезпечує легке та швидке регулювання кута нахилу ноу. Відеоголовка SVH-501 - це двостороння панорамна головка з плавним ефектом, що плавно рухається, сумісна з кріпленням Arca-Swiss, для швидкого зняття та встановлення. Ця головка спеціально розроблена для використання у відео зйомці та спортивної оптики. 2-стороння поворотна головка забезпечує достатню «силу противаги» при нахилі камери, вона забезпечує плавний рух нахилу та запобігає вібрації при відпусканні гальма блокування нахилу.
 
Штатив в упаковці важить всього 1,8 кг, а у складеному вигляді до 630 мм – ідеальний штатив для фотографів на природі та орнітологів.
 
 

Slik Pro AL-323 SVH - на сайті магазину АВС Фото. Якщо потрібно купити Штативи А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас інтернет магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Штатив за бюджетною ціною? Щоб максимально просто вибрати Штатив, за допомогою зручної навігації. Введіть: Slik І Ви побачите перелік з Штативи Slik. У нас вибрати фототовари найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Товари, які можна купити у нас, створені відомими компаніями, наприклад D-Lex. Виникли при підборі Slik Pro AL-323 SVH Запитайте нашого менеджера. Замовлений товар можна отримати Запоріжжі своєчасно.

Вантажопідйомність: 3.0 кг
Складена довжина: 630 мм
Максимальна робоча висота: 1600 мм
Мінімальна робоча висота: 315 мм
Максимум висоти центральної трубки: 315 мм .
Вага: 1,850 гр
Вага голівки: 540 гр
Вага ніг: 1,310 гр
Тип замку: SRL
Наконечник ніг: Гума
Тип кріплення: QRS 6502
Кількість секцій ніг: 3
Діаметр першої секції: 23.4 мм
Тип підйому центральної трубки: Центральна штанга
Панорамна головка: SVH-501
Тип рівня: бульбашковий
Особливості: Багатопозиційна нога