Case Logic CVCS-101 BLACK

Код товару: С000010221
Фото: Case Logic CVCS-101 BLACK

У наявності

Ціна: 1 799 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Наплічна сумка для компактного дзеркального або бездзеркального цифрового фотоапарата із зручними ременями для перенесення та посиленим дном для додаткової фіксації вмісту.
особливості:
- Підходить для компактного цифрового дзеркального фотоапарата з комплектним об'єктивом або беззеркального фотоапарата з зум-об'єктивом
- Дно сумки виготовлене з водонепроникного етилвінілацетату, який захищає вміст та надає стійкості виробу для зручного завантаження та вивантаження.
- Внутрішня перегородка дозволяє зберігати дрібні аксесуари окремо від фотоапарата
- Знімний ремінь на плечі і ручка у верхній частині
- Передбачено також петлю для носіння на поясі
- Передня кишеня для невеликих аксесуарів
- Довговічний виріб, виготовлений із міцних матеріалів високої якості
 
 
 

Case Logic CVCS-101 BLACK - на сайті магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Сумки для фото-відео техніки А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Сумка зі знижками? Щоб швидко підібрати Сумка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Case Logic і Ви побачите доступні для замовлення Сумки для фото-відео техніки Case Logic. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Lowepro. Якщо з'явилися при купівлі Case Logic CVCS-101 BLACK Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Замовлення отримаєте Сумах у стислі строки.

Колsh
Black
Зовнішній розмір
16 x 13 x 20 cm
Внутрішній розмір
14 x 12 x 18 cm
Вага
0.27 kg
Матеріал
Полиэстер
Назва моделі
CVCS-101