Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Код товару: С000010267
Фото: Blackmagic Design Micro Cinema Camera

Нема в наявності

Ціна: 50 043 42 074 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Blackmagic Micro Cinema Camera - це компактна цифрова кінокамера з матрицею Super 16 для дистанційної зйомки в різних умовах. Завдяки вбудованому порту розширення з підтримкою сигналів PWM та S.Bus можна у віддаленому режимі змінювати параметри фокусу, діафрагми та зуму. Вбудований рекордер для запису в RAW і ProRes, динамічний діапазон 13 ступенів і байонет MFT дозволяють створювати зображення справді кінематографічної якості. З Micro Cinema Camera ви будете готові до роботи там, де не впорається інша техніка!
 
Ефектні динамічні кадри
Цифрова кінокамера для зйомки в екстремальних умовах. Blackmagic Micro Cinema Camera – неймовірно компактна цифрова кінокамера, яка ідеально підходить для розміщення на квадрокоптерах та прихованої зйомки на реаліті-шоу. Вона допускає встановлення на скейтборді, дельтаплані, радіокерованому гелікоптері або шоломі, дозволяючи отримувати незабутні кадри, які по-справжньому здивують глядачів!
 
Дистанційне управління
Контроль бездротового з'єднання. Функція дистанційного керування дозволяє вести зйомку на безпечній відстані, що особливо зручно при розміщенні камери в небезпечних місцях, на керованих вертольотах або автомобілях. За допомогою пульта можна налаштувати канали для контролю таких функцій камери, як запис та зупинка запису, встановлення різкості та діафрагми. Порт розширення оснащений композитним виходом та допускає підключення до бездротових передавачів сигналу для віддаленого моніторингу стану, індикатора заряду батареї та рівня звуку.
 
Неймовірно універсальний дизайн
Найбільш компактна кінокамера з можливістю створення власної конфігурації  Blackmagic Micro Cinema Camera відрізняється компактністю і має порт розширення, який дозволяє створювати власні рішення для керування та моніторингу у віддаленому режимі. Розмір камери лише трохи більше байонета Micro Four Thirds, що робить її найменшим рішенням у своєму класі. Міцний та легкий корпус із магнієвого сплаву дає можливість вести зйомку буквально в будь-яких умовах. Керування здійснюється за допомогою кнопок на передній панелі або дистанційно.
 
Унікальний порт розширення
Індивідуальний пульт дистанційного керування. Новий порт розширення дозволяє використовувати власні рішення дистанційного керування, зовнішнього живлення та моніторингу. Перехідний кабель, який входить у комплект поставки Blackmagic Micro Cinema Camera, забезпечує доступ до унікальних функцій камери. Передбачено порт LANC, силовий роз'єм, відеовихід та функцію синхронізації. Крім того, є чотири аналогові входи для підключення пульта дистанційного керування з підтримкою сигналу PWM. Щоб ще більше розширити можливості контролю, достатньо підключити один із пристроїв фірми Futaba до 18-канального входу S.Bus.
 
Моніторинг у віддаленому режимі
Передача та моніторинг відео бездротового з'єднання. Порт розширення має композитний відеовихід NTSC/PAL, що забезпечує підключення бездротових передавачів для віддаленого моніторингу. Завдяки цьому ви завжди бачитимете записуваний матеріал, де б не знаходилася камера. Micro Cinema Camera також оснащена HDMI-інтерфейсом для роботи з якіснішим HD-зображенням. Через композитний та HDMI-виходи можна виводити такі параметри, як налаштування об'єктива, формат файлу, гістограма, рівень звуку та заряду батареї.
 
Матриця Super 16
Сенсор для цифрової кінозйомки з широким динамічним діапазоном. Blackmagic Micro Cinema Camera має матрицю Super 16 для зйомки в повній роздільній здатності 1080 HD з широким динамічним діапазоном в 13 ступенів. Це дозволяє створювати цифрове зображення по-справжньому кінематографічного рівня, яке вигідно відрізняється від відео DSLR- та екшн-камер: воно містить більше деталей у галузях світла та тіні без дефектів експозиції. Використовуючи ISO нижче 1600, можна отримувати матеріал чудової якості навіть при поганому освітленні.
 
Вбудований рекордер з підтримкою RAW та ProRes
Запис у професійних форматах без артефактів під час стиснення. Вбудований рекордер забезпечує запис 12-бітного зображення без спотворень, які часто присутні в стислих 8-бітових H.264-файлах DSLR або аматорських екшн-камер. Micro Cinema Camera підтримує Cinema DNG RAW та ProRes. 12-бітові файли Cinema DNG RAW містять усі дані, отримані з матриці камери, що дозволяє змінювати баланс білого та експозицію навіть після закінчення зйомки. Якщо потрібно збільшити час запису та отримати невеликий файл, можна використовувати ProRes. Так як в комплект поставки входить DaVinci Resolve для Mac і Windows, матеріал в обох форматах буде готовий до монтажу та корекції кольору.
 
        
 
Змінна оптика
Сумісність з широким рядом професійних об'єктивів. Blackmagic Micro Cinema Camera має активний байонет Micro Four Thirds, який дозволяє встановлювати найрізноманітнішу професійну оптику для фото-, теле- та кінозйомки залежно від вимог конкретного проекту. Через порт розширення можна у віддаленому режимі керувати фокусом, діафрагмою та зумом MFT-об'єктивів, багато з яких підтримують стабілізацію зображення для якісної зйомки в динамічних умовах.
 
Універсальні роз'єми
Підключення додаткового обладнання. З правого боку Micro Cinema Camera передбачено роз'єм HDMI для виведення відео з параметрами і вбудованим звуком. Поруч розташований порт розширення, що є стандартним роз'ємом DB-HD15. Для роботи з ним можна використовувати перехідний або власний кабель, що входить у комплект поставки, який дає можливість підключати додаткові пристрої для моніторингу та керування. З лівого боку знаходиться слот для SD-карт та стереороз'єм 3,5 мм для мікрофона та інших звукових пристроїв.
 
Зручне керування
Змінення настройок за допомогою кнопок на передній панелі. Кнопки на передній панелі дозволяють швидко змінювати параметри, що використовуються незалежно від того, в яких умовах ведеться робота над проектом. Налаштування камери можна виводити на екран через HDMI або композитний вихід. Blackmagic Micro Cinema Camera має кнопки живлення, запису, зупинки, перемотування вперед і назад. Також передбачено світлодіодний індикатор стану, який показує статус запису, заряд батареї та заповнення картки пам'яті.
 
Звук професійного рівня
Вбудовані та зовнішні мікрофони. Завдяки вбудованому всеспрямованому стереомікрофону, конструкція якого знижує рівень шумових перешкод, Blackmagic Micro Cinema Camera забезпечує якісний запис звуку. Через роз'єм 3,5 мм можна підключати спрямований і бездротовий мікрофон, а також пристрої з підтримкою лінійного сигналу. Якщо на цей вхід надходить аудіо із зовнішнього пристрою, внутрішній мікрофон буде вимкнено. Blackmagic Micro Cinema Camera дозволяє використовувати потрібне звукове обладнання!
 
Живлення від батареї або зовнішнього джерела
Джерела постійної напруги та знімні батареї. Для використання у віддаленому режимі можна використовувати акумулятор LP-E6, який встановлюють на задню панель камери. Рівень батареї буде показаний під час виведення зображення через HDMI- або PAL/NTSC-вихід, що дозволяє контролювати цей параметр навіть у віддаленому режимі. Світлодіодний індикатор попереджає про необхідність підзарядки, а перехідний кабель із входом 12 В постійного струму забезпечує підключення до зовнішніх джерел живлення.
 
Додайте необхідні аксесуари
Великі можливості оснащення та управління. Blackmagic Micro Cinema Camera сумісна з величезною кількістю аксесуарів, від MFT-об'єктивів та адаптерів до зарядних пристроїв. Два монтажні отвори діаметром 1/4 дюйма на верхній та нижній панелях дозволяють встановлювати камеру практично в будь-якому місці. Для моніторингу у віддаленому режимі використовуються бездротові HDMI або композитні відеопередавачі. Керувати камерою можна через порт LANC, за допомогою сигналів PWM або S.BUS, а також використовуючи власні рішення на базі Arduino, Raspberry Pi або BASIC Stamp.
 
 
 
 

Blackmagic Design Micro Cinema Camera - на надійному сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно купити Відеокамери або інші фототовари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Відеокамера за вигідною ціною? Щоб правильно підібрати Відеокамера, за допомогою фільтрів. Введіть: Blackmagic і перед вами з'явиться Відеокамери Blackmagic. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Panasonic. Виникли при підборі Blackmagic Design Micro Cinema Camera Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Хмельницькому максимально швидко.

Характеристики
Розмір датчика 12,48 x 7,02 мм
Ефективна роздільна здатність 1920 x 1080
Динамічний діапазон 13 зупинок
Активний MFT
Коефіцієнт урожайності 2.88x у порівнянні з повнокадровим
Запис
Зчитувані носії Знімні картки SDHC/SDXC (формат Mac OS Extended або exFAT)
Формати запису Без втрат стислий CinemaDNG RAW: 65 МБ/с
Apple ProRes 422 HQ: 27,5 МБ/с
Apple ProRes 422: 18,4 МБ/с
Apple ProRes 422 LT: 12,75 МБ/с
Проксі Apple ProRes 422: 5,6 МБ/с
Роздільна здатність запису 1920 x 1080
Частота кадрів 23.98p, 24p, 25p, 29.97p, 30p, 50p, 60p
Інтерфейс
Відеовихід 1 x HDMI Тип A
HDMI Аудіовиход 2-канальний, 48 кГц, 24-біт
Аналоговий аудіовхід 1 х 3,5 мм стерео міні-роз'єм (також може використовуватися для введення тимчасового коду)
Порт розширення 1 x послідовний роз'єм DB-HD15 підтримує:
Вхід LANC
1 вхід каналу S.Bus
4 x вхід каналу PWM
Вхід Genlock
Композитний відеовихід
Пульт дистанційного керування LANC, PWM та S.Bus (через порт розширення DB-HD15)
Комп'ютерний інтерфейс Порт USB 2.0 Mini-B (для оновлень та конфігурації програмного забезпечення)
Генеральна
Вбудований мікрофон Вбудований стереомікрофон
Монтаж 1 x 1/4" -20 різьблення (згори)
3 x 1/4 "-20 нитка (внизу)
Потужність від 12 до 20 В постійного струму
Тип батареї Canon LP-E6
Час роботи від батареї Прибл. 1,5 години
Робоча температура від 32 до 104°F (від 0 до 40°C)
Температура зберігання від -4 до 113°F (від -20 до 45°C)
Відносна вологість Від 0 до 90% без конденсації
Розміри 8,26 х 6,96 х 6,53 см
Вага 311,8 г
Розміри коробки (ДxШxВ) 7.9 x 7.4 x 3.2"