Godox V860IIF Kit Fujifilm (V860II F Kit)

Код товару: С000010565
Фото: Godox V860IIF Kit Fujifilm (V860II F Kit)

У наявності

Ціна: 6 081 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Спалах Godox V860II-F для Fuji  - повнофункціональний спалах з підтримкою TTL і HSS, який підходить для всіх камер Fuji . Головна особливість спалаху Godox Ving V860IIF - робота від літій-іонного акумулятора, який замінює 3 комплекти АА-батарейок по ємності, і на голову перевершує їх за зручністю. Акумулятор та зарядний пристрій йдуть у комплекті!
 
Літієвий акумулятор чи класичний NiMH?
Завдяки більш оптимальному живленню спалах може працювати довше (650 спрацьовувань на повній потужності проти ~200). Перезаряджається швидше (до 1.6 секунд на повній потужності проти 2.5 і більше), причому швидкість перезаряджання не змінюється при різному рівні заряду і не залежить від терміну використання акумулятора. Крім того, спалах довше працює до включення захисту від перегріву, а самі акумулятори заряджаються набагато швидше (всього 2-2,5 години від 0 до 100%). Всупереч поширеній думці, літієві акумулятори на морозі працюють не гірше за звичайні. NiMH-акумулятори призначені для роботи при температурі вище 0 градусів, на морозі вони втрачають ємність, як і літієві.
 
Основна перевага пальчикових акумуляторів перед літієвим - низький саморозряд. Акумулятори Eneloop можуть зберігати рівень заряду 70-85%. Але для типового використання камерного спалаху це не відіграє ніякої ролі.
 
Повна підтримка TTL та HSS
В іншому по функціоналу спалах Godox Ving V860F ідентична моделі  Godox TT685F . Спалах підтримує TTL, HSS, синхронізацію задньої шторки при використанні будь-яких камер Fuji, включаючи моделі без центрального контакту. При виході нових камер сумісність при необхідності додається прошивками. Детальніше про сумісність читайте нижче.
 
Godox X – найкраща система радіосинхронізації на ринку
Спалах має вбудований приймач системи Godox Wireless X. При встановленні на камеру V860IIF може використовуватися як синхронізатор і керувати іншими спалахами Godox. Як відомо, спідлайт чудово працює в парі з синхронізаторами  Godox X2T-F Godox XPro-F  і  Godox X1T-F . З передавача можна керувати потужністю, працювати в TTL, мульти-режимі та мануалі, змінювати зум спалаху і так далі.
 
Альтернативи
На відміну від флагмана лінійки накамерних спалахів -  Godox V1-F , V860II не має пілотного світла, акумулятор іншого типорозміру (при цьому V860II він більш ємний). Світлова пляма не кругла і рівна, як у V1, а прямокутна і з промальовуванням лампи (як у всіх звичайних спалахів) - для пом'якшення малюнка обов'язково використовуйте  накамерний софтбокс  або хоча б ковпачок, або знімайте на відображення.
 
Сумісність спалахів Godox з камерами Fujifilm
Спалахи Godox підтримують весь функціонал камер Fujifilm. Але в найстаріших моделях (а саме: Xpro1, X-T10, X-E1, X-A3) сама камера не вміє знімати зі спалахом у режимі високошвидкісної синхронізації (HSS), тому там ця функція не працює. Так, через специфіку роботи пелюсткового затвора, який використовується на Fujifilm X100F, X100T, синхронізація на короткій витримці не працює при запуску з передавача. Використовувати короткі витримки можна лише якщо спалах стоїть на камері!
 
Характеристики:
- Провідне число: GN60 (m ISO 100)
- Режими роботи спалаху: TTL / ручний / мульти
- Високошвидкісна синхронізація (HSS) до 1/8000 секунд, синхронізація по задній шторці
- Живлення: 11.1V, 2000mAh Li-ion акумулятор, 650 спрацьовувань на повній потужності
- Налаштування потужності: 1/128 - 1/1 (кроками по 1/3)
- Зум: 20 - 200mm
- Радіо Master та Slave режими (система Godox 2.4GHz X), радіус роботи до 100м, Оптичний Slave режим
- Час перезаряджання: 0.1 - 1.5 секунди
- Головка крутиться на 360 градусів і нахиляється
- Підсвічування автофокусу
- Оновлення прошивок через USB
- Вага: 430 грам (без акумулятора) / 540 грам (з акумулятором)
 

Godox V860IIF Kit Fujifilm (V860II F Kit) - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи А також інші елементи фототехніки Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в онлайн-маркет АВС Фото. Виберіть із запропонованих варіантів Спалах зі знижками? Щоб не витрачати час на підбір Спалах, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Спалахи Godox. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не переживати. Вироби, які можна придбати у нас, випускають відомі фірми, наприклад Canon. Якщо виникли під час підбору Godox V860IIF Kit Fujifilm (V860II F Kit) Запитайте наших фахівців. Товари отримаєте Слов'янське у мінімальні терміни.

Провідне число
GN60 (m ISO 100)
Режими роботи спалаху
TTL / ручний / мульти
Високошвидкісна синхронізація (HSS)
до 1/8000 с, синхронізація по задній шторці
живлення
11.1V, 2000mAh Li-ion акумулятор, 650 спрацьовувань на повній потужності
Налаштування потужності
1/128 - 1/1 (кроками по 1/3)
Зум
20 - 200mm
Радіо
Master та Slave режими (система Godox 2.4GHz X), Оптичний Slave режим
Час перезаряджання
0.1 - 1.5 секунди
Головка
крутиться на 360 градусів і нахиляється
Підсвічування автофокусу
Так
Вага
430 грам (без акумулятора) / 540 грам (з акумулятором)