Canon EOS R10 Kit RF-S 18-150 IS STM+Adapter EF-RF (5331C029)

Код товару: С000010929
Фото: Canon EOS R10 Kit RF-S 18-150 IS STM+Adapter EF-RF (5331C029)

Нема в наявності

Ціна: 59 199 56 999 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Дослідіть світ скрізь, де б ви не були

      

Canon EOS R10  - це елегантна бездзеркальна камера з гібридним характером, що підкреслює портативність без ушкодження для можливостей. Камера R10 відмінно підходить як для фото-, так і для відеозйомки. Вона оснащена датчиком APS-C для системи R, а також забезпечує високошвидкісну зйомку, інтелектуальне автофокусування та вражаючу запис відео у форматі 4K, що доповнює робочий процес.

     

24,2-мегапіксельна матриця APS-C CMOS та процесор DIGIC X

APS-C приходити на EOS R

24,2-мегапіксельна CMOS-матриця APS-C, що знаходиться у виграшному положенні з точки зору роздільної здатності, забезпечує чудовий баланс між роздільною здатністю, розміром файлу, швидкістю та продуктивністю при слабкому освітленні. Цей датчик підходить для загальних завдань зйомки поряд із записом UHD 4K, оскільки розміри файлів достатньо керовані, щоб забезпечити швидку неперервну серійну зйомку та розширений відеозапис.

 

 

Процесор DIGIC X

Запозичень у R3, R10 оснащений процесором обробки зображень DIGIC X для виконання безлічі високошвидкісних завдань, починаючи від безперервної зйомки та закінчуючи записом відео з високою роздільною здатністю. Що стосується високошвидкісної зйомки, R10 підтримує неперервну зйомку зі швидкістю до 23 кадрів за секунду з безшумним електронним затвором або 15 кадрів за секунду з механічним затвором зі свідченнями автофокусування та автоекспозиції перед кожним кадром. Процесор також допомагає реалізувати широкий діапазон чутливості від 100 до 32000 одиниць ISO з можливістю розширення до 51200 одиниць ISO для роботи у складних умовах освітлення.

 

Запис відео UHD 4K

Крім фотографій, датчик R10 також пропонує 8-бітовий запис UHD 4K з високою роздільною здатністю з можливістю запису до 60p з використанням обрізаної частини датчика або з разрешением 30p при використанні області запису 6K з передискретизацією для підвищення різкості та зменшення муара. і менше шуму. А для вповільненого відтворення підтримується запис 120p з роздільною здатністю до Full HD. Запис HDR-PQ також можливий для виробництва HDR у камері у 10-бітному форматі та зовнішнього запису через порт micro-HDMI, який підтримує чистий вихід 4K. Крім того, можлива необмежена година запису, а R10 оснащений портом для зовнішнього мікрофона, а також багатофункціональним черевиком для широкої сумісності аксесуарів.

 

Підвійний піксель CMOS AF II

Спадкована від EOS R3 удосконалена система Dual Pixel CMOS AF II має 651 точку автоматичного автофокусування, яка покриває всю площу сенсора, що забезпечує більш швидке, швидке та точне фокусування. Ця система фокусування з визначенням фази також має покращене виявлення та відстеження об'єктів з можливістю інтелектуального розпізнавання людей, тварин та транспортних засобів, а відстеження автоматично фіксує ці об'єкти та підтримує чітке фокусування під час серійної зйомки. Низька межа освітленості Dual Pixel AF II дозволяє сфокусуватися до вражаючого значення -4 EV для точного фокусування навіть у ночних умовах.

 

 

 

Інтуїтивна конструкція

Яскравий і чіткий електронний OLED-видошукач з роздільною здатністю 2,36 млн пікселів забезпечує перегляд з високою роздільною здатністю на рівні очей. Цей шукач із 0,95-кратним збільшенням відрізняється швидкою обробкою практично без затримок, а висока частота оновлення 120 кадрів за секунду може використовуватись для яскравого та реалістичного зображення руху.

Також доступний 3,0-дюймовий РК-екран зі змінним углом нахилу, який дозволяє працювати з високим, низьким та фронтальним кутами. Гнучке положення доповнюється інтерфейсом із сенсорним екраном, а чітка роздільна здатність 1,04 млн крапок забезпечує яскраве відтворення та моніторинг у режимі реальної години.

Один слот для картки пам'яті SD розрахований на швидкість картки UHS-II, що забезпечує плавний запис відео у форматі 4K та високошвидкісну неперервну зйомку.

 

 

 

Гнучке підключення

Доступні варіанти проводового та бездротового підключення, що дозволяють використовувати кілька способів передачі фотографій та відео, а також віддалене керування камерою. Фізично камера оснащена портом USB Type-C та портом micro-HDMI, а також портом для мікрофона 3,5 мм для запису відео. Що стосується бездротового зв'язку, для передачі та віддаленого керування камерою доступні Wi-Fi 2,4 ГГц та Bluetooth.

 

 

 

Багатофункціональний черевик нового покоління

Багатофункціональний черевик є оновленою версією звичайного гарячого черевика. Він додає ряд контактів у передній частині конструкції, що забезпечує більшу функціональність аксесуарів, а також забезпечує живлення деяких типів аксесуарів, які зазвичай покладаються на окремі батареї. Цей оновлений черевик сумісний із деякими аксесуарами, включаючи передавець Speedlite ST-E10, стереомікрофон DM-E1D та адаптер для під'єднання смартфона AD-P1, а також адаптер багатофункціонального черевика AD-E1 для забезпечення сумісності із застарілими черевиками. навісні аксесуари

 

 

Canon EOS R10 Kit RF-S 18-150 IS STM+Adapter EF-RF (5331C029) - на надійному сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати або інші аксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Фотоапарат за низькою ціною? Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Canon і перед вами будуть Фотоапарати Canon. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися під час замовлення Canon EOS R10 Kit RF-S 18-150 IS STM+Adapter EF-RF (5331C029) Запитайте нашого менеджера. Замовлення отримаєте Ужгород максимально швидко.

Сенсор зображення

  • Тип
    Прибл. CMOS 22,3×14,9 мм (APS-C)
  • Кількість ефективних пікселів
    24,2 мегапікселя
  • Загальна кількість пікселів
    25.5MP
  • Формат
    3:2
  • Низькочастотний фільтр
    Вбудований/стаційний
  • Чищення сенсора
    Вбудована система чищення EOS
  • Тип кольорового фільтра
    Основні кольори
  • Стабілізація зображення під час зміщення матриці
    Ні

Процесор обробки зображення

  • Тип
    DIGIC X

Об'єктив

  • Байонет
    RF (підтримка об'єктивів RF та RF-S)
    Можна підключити об'єктиви EF і EF-S за допомогою адаптера кріплення EF-EOS R, адаптера кріплення з кільцем керування EF-EOS R, адаптера кріплення вставного фільтра EF-EOS R.
    Об'єктиви серії EF-M не підтримуються
    .
  • Фокусна відстань
    Еквівалентно 1,6-кратному значенню фокусного відстані об'єктиву з об'єктивами RF/RF-S та EF/EF-S
  • Стабілізація зображення
    Тільки об'єктив/цифровий

Фокусування

  • Тип
    Технологія автофокусування Dual Pixel CMOS AF II
  • Система/точки автофокусування
    Ефективна площа: 100% по горизонталі та 100% по вертикалі (автоматичний вибір)
    90% по горизонталі та 100% по вертикалі (ручний вибір)
  • Робочий діапазон автофокусування
    Від –4 до –20 EV (при 23 °C та ISO 100)
  • Режими автофокусування
    Покадрове
    Слідче АФ
    Автоматичний перемикач (тільки в режимі A+)
  • Вибір точки АФ
    Автоматичний вибір: до 651 зон автофокусування з автоматичним вибором
    . АФ гнучкої зони 1–3 (усі точки автофокусування розділені на зони фокусування від 9 до 513 ))


  • АФ з відстеженням
    Люди (очі, обличчя, голова, тіло), тварини (собаки, кішки та птиці) або автомобілі (перегони чи мотоцикли)
  • Фіксація автофокусування
    Фіксується натисканням кнопки затвора наполовину або кнопки AF ON у режимі покадрового АФ. Фіксується натисканням кнопки в режимі стежити автофокусування
  • Підсвічування для автофокусування
    Випромінюється за допомогою вбудованого діодного датчика або додаткової спалаху Speedlite
  • Ручне фокусування
    Вибирається на об'єктиві/камері

Управління експозицією

  • Режимі виміру експозиції
    У режимі реального часу за допомогою сенсора зображення (384 зони)
    (1) Оціночний вимір (щодо всіх точок АФ)
    (2) Частковий вимір (прибл. 5,8 % площі видошукача в центрі)
    (3) Точковий вимір: по центру (прибл . 2,7 % площі видошукача в центрі) Вимірювання по точці АФ не підтримується  .
  • Діапазон виміру яскравості
    Від –2 до 20 EV (при 23 °C та ISO 100 з оцінним вимірюванням)
  • Фіксація АЕ
    Авто: блокування АЕ спрацьовує після встановлення фокусування (автоекспозиція блокується, як тільки об'єкти опиняються у фокусі при використанні функції покадрового АФ, якщо встановлено режим після фокусування [C.Fn 2: індикатор блокування АЕ]).
    Ручний режим: натисканням кнопки фіксації автоекспозиції в режимах P, Av, Fv, Tv та M
  • Експокорекція
    +/–3 EV з кроками 1/3 або 1/2 (поєднується з брекетингом автоекспозиції)
  • Брекетинг автоекспозиції
    +/–3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
  • Захист від мерехтіння
    Так, визначення мерехтіння із частотою 100 або 120 Гц .
  • Чутливість ISO
    Автоматично: 100–32 000 (з кроком 1/3 ступеня або на повну ступінь)
    Показник ISO може бути збільшений до значення H: 51200
    .

Затвор

  • Тип
    Фокальний затвор з електронним керуванням та функція електронного затвора на сенсорі
  • Витримка
    Механічна: 30-1/4000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна електронна: 30-1/16000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня до 1/8000, потім 1 ступінь до 1/16000) (повний діапазон значень витримки; доступний діапазон значень витримки залежить від режиму зйомки)
  • Спуск затвора
    Електромагнітний спуск легким дотиком

Баланс білого

  • Тип
    Автоматичний баланс білого за даними сенсора зображення
    Автоматичний баланс білого (приоритет навколишнього освітлення або пріоритет білого), денне світло, тінь, хмарно, лампа розжарювання, лампа білого флуоресцентного світла, спалах, ручна, колірна температура.
  • Налаштування
    Компенсація балансу білого:
    1. Синій/жовтий +/-9
    2. Пурпуровий/зелений +/-9
  • Ручний баланс білого
    Так, можна додати 5 значення
    +/–3 рівня з кроком до одного рівня
  • Брекетинг балансу білого
    Зйомка 3, 2, 5 або 7 кадрів в режимі брекетингу за один спуск затвора
    Вибір зсуву за шкалою

Видошукач

  • Тип
    Кольоровий електронний видошукач OLED, 0,39 дюйми
  • Кількість точок
    Еквівалент 2,36 млн пікселів (1024x768)
  • Покриття (по вертикалі/по горизонталі)
    Прибл. 100%
  • Збільшення
    Прибл. 0,95-разово
  • Точка фокусу видошукача
    Прибл. 22 мм (На відстані -1 м-1 від краю лінзі окуляра)
  • Корекція діоптрій
    від -3 до +1 м-1 (діоптрій)
  • Характеристики дисплея
    Енергозбереження: 59,94 кадр./с, плавне: 119,98 кадр./с  .
  • Інформація на видошукачі
    Індикатор приєднаного аксесуара, фіксація автоекспозиції, брекетинг автоекспозиції, область АФ, метод АФ, режим роботи АФ, точка АФ (1-точкова АФ), інформація про точку АФ, зйомка зі спалахом, значення діафрагми, співвідношення сторін, рівень запису звуку (вручну) , індикатор рівня запису звуку (вручну), автоматичний оптимізатор освітлення, рівень заряду аккумулятора, функція Bluetooth, Canon Log, картка для запису/відтворення, художні фільтри, таймер ручної витримки, цифровий оптимізатор об'єктива, цифрове збільшення, режим спрацьовування компенсація експозиції, індикатор рівня експозиції, симуляція експозиції, фіксації експозиції під час зйомки зі спалахом, FEB, вимкнення спалаху, готовність до спалаху, брекетинг фокусування, шкала фокусного відстані, GPS, сітка, HDR PQ, зйомка в режиміпріоритет світлих тонів, високошвидкісна синхронізація, гістограма (яскравість/RGB), якість зображення, стабілізатор зображення (режим стабілізації), таймер інтервалів, швидкість ISO, інформація про об'єктив, кнопка збільшення, максимальна швидкість серійної зйомки, режим виміру, триває запису відео , розмір відеозапису, доступна тривалість відеозапису, доступна тривалість відеозапису/поточна тривалість запису, автоспуск відеозйомки, слідчий АФ для відеозйомки, зниження рівня шуму на декількох кадрах, попередження про багатофункціональне блокування, зйомка знімків для брекетингу залишився доступ до спрацьовування автоспуску що залишилися, кількість зйомок в режимі автоспуску, управління зверху, стиль фотографії, кнопка швидкого керування, режим зйомки, витримка, кадрування фотознімків, об'єкт виявлення,зйомка натисненням/створення папки, вертикальна шкала експозиції, View Assist, баланс білого, корекція балансу білого, функція Wi-Fi, сила сигналу Wi-Fi
  • Попередній перегляд глибини різкості
    Так, за допомогою кнопок, що настроюються

РК-монітор

  • Тип
    Кольоровий РК-екран TFT із діагональю 7,5 см (2,95 дюйма), бл. 1,04 млн крапок
  • Покриття
    Прибл. 100%
  • Кут огляду (по горизонталі/вертикалі)
    Прибл. 150° по вертикалі та горизонталі
  • Покриття
    Стійке до забруднень
  • Регулювання яскравості
    Ручний режим: сім рівнів регулювання
    Регулювання кольорових тонів: 4 налаштування
  • Операції із сенсорним екраном
    Ємна технологія з функціями меню, налаштування швидкого управління, управління відтворенням, збільшення. Вибір точки АФ у режимах фото- та відеозйомки, зйомка фотографій торканням.
  • Параметри дисплея
    (1) Основні налаштування камери
    (2) Розширені налаштування камери
    (3) Налаштування камери плюс гістограма та дворівневий дисплей
    (4) Немає даних
    (5) Екран швидкого керування
    (6) Вимкнення дисплея

Спалах

  • Провідна кількість вбудованої спалаху (ISO 100, м)
    6
  • Покриття вбудованого спалаху
    Прибл. Фокусне відстань 18 мм/кут огляду (еквівалент для 35-міліметрової плівки: бл. 29 мм)
  • Інтервал повторного використання вбудованого спалаху
    Прибл. 5 c
  • Режимі
    Автоматична спалах E-TTL II, ручний вимір
  • Зменшення ефекту червоних очей
    Підтримується
  • Витримка синхронізації
    1/200 з механічним затвором
    1/250 з електронним затвором з першою шторкою
    Фотографування зі спалахом недоступне з електронним затвором.
  • Компенсація експозиції для зйомки зі спалахом
    +/– 3 EV з 1/3-ступінчастим кроком зі спалахом Speedlite серії EX
  • Брекетинг експозиції для зйомки зі спалахом
    Так, із сумісним зовнішнім спалахом (+/– 3EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX/EL)
  • Фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом
    Так
  • Синхронізація за іншою шторкою
    Так (як із вбудованими, так із зовнішніми спалахами Speedlite)
  • Порт для додаткових аксесуарів/роз'єм для ПК
    Та ні
  • Сумісність із зовнішніми спалахами
    E-TTL II із зовнішніми спалахами Speedlite серії EX/EL, можливість бездротового підключення кількох спалахів
  • Управління зовнішнім спалахом
    За допомогою меню на екрані камери

Зйомка

  • Режимі

    Режими  фотозйомки: розумна автосцена, 15 спеціальних сюжетних режимів (включаючи панорамну зйомку), художні фільтри, налагоджений пріоритет автоекспозиції, програмна автоекспозиція, автоекспозиція з пріоритетом витримки, пріоритет діафрагми автоекспозиції, режим ручної режим  відео
  • Стилі зображення
    Авто, стандарт, портрет, краєвид, висока деталізація, нейтральне, точне, монохромне, користувальницький (x3)
  • Колірний простір
    sRGB та Adobe RGB /фіксований з пріоритетом світлих тонів HDR PQ (3 значення), автоматичний оптимізатор освітлення (4 значення) Зменшення шумів при тривалій
    витримці (3 значення) (+/–4) Оптична корекція об'єктива – корекція периферійного освітлення, корекція хроматичної аберації, корекція спотворень (під час відеозйомки, під час або після фото або відео) – корекція дифракції, цифровий оптимізатор об'єктива (під час або після фотозйомки) ).




  • Обробка зображення
    Зміна розміру зображення JPEG/HEIF до M, S1, S2
    Кадрування: можливість кадрування зображень у форматі JPEG/HEIF (формат 3:2, 4:3, 16:9, 1:1)
    Кадрування зображень
    — Переключення між вертикальною та горизонтальною орієнтацією кадрування
    — Функція вирівнювання
    — Можна кадрувати кадрування на сенсорному екрані.
    Обробка зображень RAW
    Облачна обробка зображень RAW
    Багаторазова експозиція
    HDR
    Перетворення HEIF на Jpeg
  • Режимі спуску затвора
    Одинарний, неперервний H+, неперервний H, неперервний L, автоспуск (2 с + ДУ, 10 с + ДУ, неперервний)
  • Неперервна зйомка
    Макс. Прибл. 15 кадрів за секунду  з механічним затвором/електронним затвором з першою шторкою; така швидкість підтримується для 460 зображень JPEG або 29 зображень RAW
    Макс. Прибл. 23 кадри в секунду з електронним затвором така швидкість підтримується для 70 зображень JPEG або 21 зображення RAW
  • Таймер інтервалів
    Вбудований

Тип файлу

  • Типи фотографій
    RAW 14 біт: RAW та С-RAW (власний формат RAW Canon, версія 3)
    JPEG 8 біт: 2 варіантів стиснення HEIF
    10 біт: 10 варіантів стиснення
    Спільний зі стандартами
    ], версія 1.1
  • Одночасний запис у форматах RAW та JPEG
    Так, можлива будь-яка комбінація форматів RAW+JPEG чи RAW+HEIF
  • Розмір зображення
    RAW/C-RAW:
    співвідношення 3:2, 6000x4000
    JPEG/HEIF Співвідношення  3
    :2 (L) 6000x4000, (M1) 3984x2656, (S1) 2976x1984, (S2 )
    242012
    , (S1) 2976x1680, (S2) 2400x1344
    1:1 (L) 4000x4000, (M1) 2656x1
  • Папки
    Нові папки можна створювати та вибирати вручну
  • Нумерація файлів
    (1) Послідовна нумерація
    (2) Автоскидання
    (3) Скидання вручну
  • Найменування файлів
    -

Відео EOS

  • Тип відео
    Відео MP4:
    4K UHD, Full HD (16:9)
    4K/Full HD: H.265/HEVC, аудіо: AAC/лінійна модуляція
    4K/Full HD: H. 264/MPEG-4 AVC, аудіо: AAC /лінійна імпульсно-кодова модуляція
  • Розмір відео
    4K UHD деталізоване (16:9): 3840 × 2160 (29,97, 25, 23,98 кадр./с), міжкадрове або упрощене міжкадрове кодування 4K UHD з обрізанням (16:9): 3840 × 2160 (5 9 50 кадр/с), міжкадрове або упрощене міжкадрове кодування Прискорена зйомка у форматі 4K/Full HD (16 :9): 3840×2160/1920×1080 (29,97, 25 кадр./с) Full HD (16:9) 1920 × 1080 (119,9, 100, 59,94, 50, 29,97, 25, 23,98 кадр./с), міжкадрове або упрощене міжкадрове кодування  Full HD (16:9): 1920 × 1080 HDR (2 ,97, 25 кадр./с), міжкадрове кодування


  • Підбір кольору (запис із інтервалами)
    4K UHD/Full HD - YCbCr 4:2:0/8 біт або YCbCr 4:2:2/10 біт (коли HDR PQ включень)
  • Режим Canon Log
    Не підтримується
  • Тривалість відео
    Максимальна тривалість 2 години (крім відео з високою кадровою частотою). Без обмеження 4 ГБ для карт exFAT .
  • Відео з високою кадровою частотою
    Full HD: 1920×1080 за 100 чи 119,9 кадр./с.
    Запис у форматі відео в режимі сповільненої зйомки зі швидкістю 1/4 від звичайної
  • Стоп-кадрі
    Можна створювати 8,3-мегапіксельні зображення у форматі JPEG із кадрів відео у форматі 4K UHD
    (HEIF можливий лише за наявності встановленого HDR PQ)
  • Швидкість потоку даних, Мбіт/с
    MOV: MP4 HDR PQ: вимк.:
    4K UHD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB, прибл. 120 Мбіт/с
    4K UHD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB (компактний), прибл. 60 Мбіт/с
    4K UHD (з кадруванням) (59,94p/50,00p): IPB, прибл. 230 Мбіт/с
    4K UHD (з кадруванням) (59,94p/50,00p): IPB (компактний), прибл. 120 Мбіт/с
    Покадрова зйомка 4K UHD (29,97p/25,00p) ALL-I, прибл. 470 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/100p): IPB, прибл. 120 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/100p): IPB (компактний), прибл. 70 Мб/с
    Full HD (59,94 кадру/с / 50,00 кадру/с): IPB, прибл. 60 Мбіт/с
    Full HD (59,94p/50,00p): IPB (компактний), прибл. 35 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): ALL-I, прибл. 30 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): IPB (компактний), прибл. 12 Мбіт/с
    Покадрова зйомка Full HD (29,97p/25,00p) ALL-I, прибл. 90 Мбіт/с
    MOV: MP4 HDR PQ: увімк.
    4K UHD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB, прибл. 170 Мбіт/с
    4K UHD (29,97p/25,00p/23,98p): IPB (компактний), прибл. 85 Мбіт/с
    4K UHD (з кадруванням) (59,94p/50,00p): IPB, прибл. 340 Мбіт/с
    4K UHD (з кадруванням) (59,94p/50,00p): IPB (компактний), прибл. 170 Мбіт/с
    Покадрова зйомка 4K UHD (29,97p/25,00p) ALL-I, прибл. 470 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/100p): IPB, прибл. 180 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/100p): IPB (компактний), прибл. 100 Мб/с
    Full HD (59,94 кадр/с/50,00 кадр/с): IPB, прибл. 90 Мбіт/с
    Full HD (59,94p/50,00p): IPB (компактний), прибл. 50 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): ALL-I, прибл. 45 Мбіт/с
    Full HD (29,97p/25,00p/24,00p/23,98p): IPB (компактний), прибл. 28 Мбіт/с
    Покадрова зйомка Full HD (29,97p/25,00p) ALL-I, прибл. 135 Мбіт/с
  • Запис на дві карти
    Ні
  • Мікрофон
    Вбудований стереомікрофон (48 кГц, 16-біт×2 канали)
  • Дисплей HDMI
    Виведення лише на зовнішній екран (виведення зображень та інформації про зйомку, зображення/відео записуються на карту)
    Виведення на екран камери та зовнішній екран (запис на камеру не підтримується; слід використовувати зовнішній пристрій; на екрані камери відображаються зображення з інформацією про зйомку)
  • Вихід HDMI
    Авто:
    - 4K (UHD) 59,94p/50,00p/29,97p/25,00p/23,98p,
    - 1080 59,94p/59,94i, 50,00p/50,00i
    - 480 59,94p
    - 576 50p
    1080p:
    – 1080 59,94p/59,94i, 50,00p/50,00i
    – 480 59,94p
    – 576 50p
    Нестиснене відео YCbCr 4:2:0, 8 біт (або в режимі також можна виводити звук
  • Фокусування
    Технологія Dual Pixel CMOS AF II з визначенням очей та осіб людей та тварин і супроводжуючим АФ (люди, тварини та автомобілі), автофокусування для відеозйомки, що стежити, ручне фокусування
  • ISO
    Автомобілі: 100-12800, H: 25600
    Вручну: 100-12800, H: 16000-25600

Інші характеристики

  • Функції користувача
    18 функцій користувача + налаштування кнопок і циферблата
  • Тег метаданих
    Інформація про авторські права користувача (можна встановити на камері)
  • РК-панель/підсвічування
    Ні
  • Водо- та пиленепроникність
    Ні
  • Голосова нотатка
    Ні
  • Інтелектуальний датчик орієнтації
    Так
  • Масштабування під час відтворення
    1,5-10-разове, 15 кр.
  • Формати відображення
    (1) Окреме зображення
    (2) Одне зображення з даними (2 рівні)
    Базові — параметри зйомки (витримка, діафрагма, ISO, якість зображення)
    Детальні — параметри зйомки (витримка, діафрагма, ISO, відомості про вимірювання, якість зображень, розмір файлу ) ), параметри об'єктива, яскравість та гістогр. RGB, баланс білого, стиль зображ., кольоровий простір та спад. рівня шуму, оптична корекція об'єктива, дані GPS
    (3) Індекс із 4 знімків
    (4) Індекс із 9 знімків
    (5) Індекс із 36 знімків
    (6) Індекс із 100 знімків
    (7) Перехід між зображеннями (1, 10 або настроєна кількість (30) зображень, за датою початку послідовності зображень, папкою, відео, нерухомі зображення, захищені зображення, за оцінкою)
    (8) Редагування відео
    (9) Обробка RAW
    (10) Оцінка
  • Показ слайдів
    Вибір зображень: усі зображення, за датою, папкою, відео, нерухомі зображення, захищені зображення або за оцінкою
    Час відтворення: 1, 2, 3, 5, 10 або 20 с
    Повтор: увімк.
  • Гістограма
    Яскравість: так
    RGB: так
  • Попередження про надмірну експозицію
    Так
  • Видалення зображень
    Окреме зображення, вибір діапазону, вібрані зображення, папка, картка
  • Захист зображень від видалення
    Захист від видалення окремого зображення або зображень у папці або на карті (тільки під час пошуку зображень)
  • Автоспуск
    2 або 10 с
  • Категорії меню
    (1) Меню зйомки
    (2) Меню автофокусування
    (3) Меню відтворення
    (4) Мережа
    (5) Меню налаштування
    (6) Меню функцій користувача
    (7) Моє меню
  • Яви меню
    29 мов
    Англійська, арабська, в'єтнамська, голландська, грецька, датська, іспанська, італійська, китайська (упрощена), китайська (традиційна), корейська, німецька, норвезька, польська, португальська, російська, румунська, тайська хінді, шведська, чеська та японська
  • Оновлення прошивки
    Користувач може виконати оновлення (камера, об'єктив, зовнішня спалах Speedlite, дистанційне керування BLE, адаптер об'єктива, аксесуари для багатофункціональної колодки)

Інтерфейс

  • Комп'ютер
    Високошвидкісний порт USB 2.0 типу Type-C також використовується для зв'язку з комп'ютером та смартфоном або живлення через USB.
  • Wi-Fi
    Бездротова локальна мережа (IEEE802.11b/b/g/n) (2,4 ГГц) за допомогою Bluetooth 5; Підтримуються функції: службова програма EOS Utility, смартфон, завантаження в службу image.canon, бездротовий друк
  • інше
    Вихід Micro HDMI (тип D, HDMI-CEC не підтримується)
    Вхід для зовнішнього мікрофона (3,5-мм стерео міні-гніздо)
    Гніздо типу RS-60E3 (гніздо пульта ДУ)

Прямий друк

  • Принтери Canon
    Компактні фотопринтери Canon та принтери PIXMA, які підтримують стандарт PictBridge
  • PictBridge
    Так (тільки через бездротову мережу)

Зберігання

  • Тип
    SD/SDHC/SDXC та UHS-II

Сумісні операційні системи

  • ПК
    Windows 8.1 та Windows 10 (режим планшета не підтримується)
  • Macintosh
    OS X 10.12, 10.13, 10.14, 10.15. OS 11

Програмне забезпечення

  • Обробка зображення
    Digital Photo Professional 4.16.10 або пізнішої версії
    Digital Photo Professional Express (тільки iOS)
  • інше
    Службова програма EOS Utility 3 (з можливістю віддаленої зйомки), Picture Style Editor, EOS Lens Registration Tool, Canon Camera Connect (iOS/Android).

Джерело живлення

  • Елементи живлення
    Літій-іонний акумулятор LP-E17, що перезаряджається (в комплекті)
  • Ресурс аккумулятора
    З РК-екраном: прибл. 430 знімків (за 23 °C) Видошукач: прибл. 260 знімків (за 23 °C)
  • Індикатор заряду батареї
    4-рівневий індикатор
  • Режим енергозбереження
    Затемнення екрану: 5 с /10 c /15 c /20 с /25 c /30 с /вимкнення
    Вимикання екрану: 5 с /15 c /30 с /1 хв/3 хв/5 хв/10 хв/30 хв/вимкнення
    Автоматичне вимикання: 15 с /30 с /1 хв/3 хв/5 хв/10 хв/30 хв

    /вимкнення
  • Джерело живлення та зарядні пристрої
    Зарядний пристрій LC-E19E (в комплекті), адаптер змінного струму AC-E19 та перехідник постійного струму DR-E19, PD-E1, адаптер живлення USB

Аксесуарі

  • Бездротовий передавач файлів
    Ні
  • Чохлі/ремені
    Ремінець, що входить до комплекту, ручний ремінець E2
  • Об'єктиви
    Всі об'єктиви RF та RF-S (EF та EF-S за допомогою адаптера для об'єктива)
  • Адаптери об'єктиву
    Адаптер кріплення EF-EOS R, адаптер кріплення EF-EOS R з кільцем керування, адаптер кріплення EF-EOS R зі змінним фільтром
  • Спалах
    Canon Speedlite (EL-1*, EL-100, 90EX, 220EX, 270EX, 270EX II, 320EX, 380EX, 420EX, 430EX, 430EX II, 430EX III 470EX-AI, 550EX, 580 -14EX, Macro Ring Lite MT-24EX, Macro Twin Lite MT-26EX-RT, передатчик для спалаху Speedlite ST-E2, передатчик для спалаху Speedlite ST-E3-RT*, передатчик для спалаху Speedlite ST-E3-RT V2*, передатчик спалаху ST-E10, шнур виносної колодки OC-E3*)

    Для захисту від погодних умов необхідно використовувати багатофункціональний адаптер колодки для аксесуарів AD-E1
  • Пульт/перемикач дистанційного керування
    Гніздо типу RS-60E3 (гніздо пульта дистанційного керування), контролер дистанційного керування з таймером TC-80N3  26  , бездротовий пульт дистанційного керування BR-E1, інфрачервоний пульт дистанційного керування RC-6, смартфон (з використанням
  • інше
    Кришка колодки ER-SC2 (входити в комплект), адаптер AD-E1 для багатофункціональної колодки, стереомікрофон DM-E1D для встановлення на багатофункціональну колодку, адаптер AD-P1 для встановлення смартфона на багатофункціональну колодку для Android, стереомікрофон DM-E1/DM- E100, GPS-приймач GP-E2  27  , штатив-рукоятка HG-100TBR  28  , інтерфейсний кабель IFC-100U, інтерфейсний кабель IFC-400U, захисна тканина PC-E1/E2

Фізичні характеристики

  • Матеріал корпусу
    Основні компоненти – магнієвий сплав та високоміцний інженерний пластик
  • Умови експлуатації
    0–40 °C, відносна вологість 85 % або менше
  • Габаритні розміри (Ш х В х Г)
    Прибл. 122,5×87,8×83,4 мм
  • Вес (тільки корпус)
    Прибл. 382 г (429 г разом із карткою та аккумулятором згідно з рекомендаціями CIPA).