FeiyuTech Стедікам Scorp Pro

Код товару: С000010963
Фото: FeiyuTech Стедікам Scorp Pro

Нема в наявності

Ціна: 19 188 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Професійні відеооператори з цифровою дзеркальною або бездзеркальною камерою можуть отримати відпечаток плавних знімків за допомогою 3-х осевого стабілізатора карданного підвісу SCORP Pro  від  FeiyuTech . Інтуїтивно зрозуміле управління, в тому числі знімальний джойстик, дозволяє оператору слідкувати за проходячими, будь то зйомка рукою або дистанційно за допомогою зовнішнього автомобільного кріплення (прийнято окремо). Доступ до різних режимів зйомки і точним налаштуванням можна отримати через сенсорний екран на джойстиці.

Подвійні колеса на джойстиці дозволяють використовувати сторонні системи управління фокусуванням і масштабуванням (приймаються окремо). Мощний процесор керує алгоритмом захисту від зіткнення цього стабілізатора, що дозволяє встановленій камері зняти кадри професійного рівня. Акумулятор ємністю 2500 мАч забезпечує роботу цього пристрою до двохнадцяти годин і може бути швидко перезаряджений менш ніж за три години.

Съемный джойстик

Щоб забезпечити дистанційне управління підвісом, джойстик є знімним. Це дозволяє оператору камери їздити всередині автомобіля з підвісом, прикріпленим до зовнішнього автомобільного кріплення (прийнято окремо). Як пасажир, стрілок може повністю контролювати систему стабілізації, навіть якщо вона знаходиться поза досягаємістю.

Прецизійна стабілізація

Підвеска оснащена складним алгоритмом захисту від сотрясений, що працює на високооктановому процесорі. Ця комбінація забезпечує молниеносную реакцію на удари, що виникають при зйомці з рукою або з боєвого кріплення.

Двухколесный джойстик

Два колеса на джойстиці призначені для управління масштабуванням і фокусуванням за допомогою сторонніх систем наступного фокусування (приймаються окремо). Порти USB Type-C призначені для передачі цих даних зі стабілізатором на існуючу систему слідування.

1,3-дюймовий сенсорний екран

Цей квадратний екран, розташований на джойстиці, дозволяє на ходу вибирати різні режими і налаштування зйомки стабілізатора, включаючи потужність двигуна і швидкість спостереження.

12 годин автономної роботи

Акумулятор ємністю 2500 мАч може бути готовий до роботи за 2,75 години при використанні швидкої підзарядки потужністю 18 Вт. При повній зарядці він може працювати до двохнадцяти годин, за умови, що установка правильно збалансована.

 

Легкий і прочний

Розроблений для роботи з корисною навантаженням до 4,8 кг, цей стабілізатор отримав свою міцність завдяки поєднанню алюмінієвого сплаву та синтетичної макромолекулярної смоли.
 
 
 
 
 

FeiyuTech Стедікам Scorp Pro - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Системи стабілізації камери та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Система стабілізації на кращих умовах. Щоб точно підібрати Система стабілізації, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: FeiyuTech і Ви побачите доступні для замовлення Системи стабілізації камери FeiyuTech. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Ніяких сумнівів як товари. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад DJI. Якщо виникли при купівлі FeiyuTech Стедікам Scorp Pro Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна отримати Тернополі в потрібні терміни.

Підвес:
Вантажопідйомність 4800 г
Кількість осей 3 оси (тангаж, крен, рискание)
Діапазон обертання Погони (поворот): 360°
, кут (нахил): 340°
, крен: 340°
зв'язок:
Входи/виходи 2 порти USB Type-C (харчування)
2 порти USB Type-C (управління)
1 порт USB Type-C (відео)
Батарея
Тип батарейки 1 х вбудований
Час роботи від батареї 12 годин
Час зарядки акумулятора 2,75 години
Хімія батарей литий-іонний
Напруга від 13,0 до 16,8 В постійного току
Загальні:
Монтаж 1 х 3/8 "-16 Жіночий
Габаритні розмри 13,9 x 9,3 x 28,2 дюйма / 35,3 x 23,5 x 71,6 см (у складеному вигляді)
13,2 x 10,8 x 7,7 дюйма / 33,5 x 27,4 х 19,6 см
Вага 2100 г