Canon EOS R50 Kit RF18-45 mm + RF55-210mm (5811C034)

Код товару: С000011337
Фото: Canon EOS R50 Kit RF18-45 mm + RF55-210mm (5811C034)

У наявності

Ціна: 43 374 грн

Гарантія

24 місяця від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

Компактна та легка камера Canon EOS R50 — це надзвичайно універсальна бездзеркальна камера зі складним набором функцій для фото та відео. Призначена для творців контенту та відеоблогерів, ця камера трохи менша та легша за EOS M50 Mark II і оснащена оновленим 24,2-мегапіксельним датчиком APS-C CMOS і процесором зображень DIGIC X для створення фотографій із високою роздільною здатністю та відео UHD 4K.

Сенсор APS-C CMOS на 24,2 МП і процесор DIGIC X
У поєднанні з потужним датчиком APS-C CMOS на 24,2 МП і процесором зображень DIGIC X R50 забезпечує зображення високої роздільної здатності з вражаючими й точними кольорами. Розроблена для роботи в різних умовах освітлення, ця камера пропонує гнучкий діапазон ISO 100-32000, який можна розширити до ISO 51200 для роботи в умовах складного освітлення. Використовуючи повну ширину сенсора, підтримується відеозапис UHD 4K 30p з надлишковою дискретизацією 6K, а також Full HD 1080 120p для уповільненого відтворення. Крім того, тепер доступна 1-годинна запис відео. Здатний обробляти високошвидкісну серійну зйомку та відео високої роздільної здатності 4K, процесор зображень DIGIC X також підтримує неперервну зйомку зі швидкістю до 15 кадрів/с через безшумний електронний затвор.
 
Покращений Dual Pixel CMOS AF II
Удосконалена система Dual Pixel CMOS AF II із 651 високоточною зоною автофокусування забезпечує швидке й точне фокусування. Ця система фокусування з визначенням фази забезпечує покращене виявлення та відстеження об’єктів із можливістю інтелектуального розпізнавання людей, тварин і транспортних засобів, автоматично фіксуючи ці об’єкти та зберігаючи чіткий фокус під час серійної та відеозйомки.
 
EVF із роздільною здатністю 2,36 м і сенсорний РК-екран зі змінним кутом нахилу
Забезпечуючи високу роздільну здатність перегляду на рівні очей, R50 розроблено з яскравим і чітким 2,36 м точок OLED EVF для приємного використання електронного видошукача. Крім того, великий 3,0-дюймовий сенсорний екран зі змінним кутом нахилу та роздільною здатністю 1,62 м забезпечує інтуїтивно зрозумілий інтерфейс для керування точками фокусування, навігації по меню та перегляду зображень. Цей екран також має дизайн зі змінним кутом нахилу для зручності використання під час роботи з високої та низькі кути.
 
Advanced A+ Assist
Відчуйте радість творчої фотографії з розширеним набором автоматично сумісних сюжетів. Advanced A+ Assist забезпечує чудові зображення навіть у складних умовах, таких як нічні види та сцени з контровим освітленням. Перетримка автоматично зменшується, щоб ви могли знімати динамічні сцени або яскраві портрети, а також робиться кілька безперервних знімків для створення чудових нічних зображень або макрозйомки з більшою глибиною різкості.
 
Простий і зручний відеоблог
Камера R50 має такі функції відеозйомки, як запис відео UHD 4K без кадрування зі швидкістю до 30 кадрів в секунду, відеозйомка Full-HD із високою частотою кадрів до 120 кадрів в секунду, відстеження Dual Pixel CMOS AF і режим Movie for Close-up Demo Mode. робить відеоблоги та створення відеоконтенту простим і зручним. Камера також дозволяє безперервно записувати відео до 1 години, дозволяючи вам налаштувати відео та підтримувати свій відеоблог, подкаст чи інший відеопроект, не турбуючись про його зупинку.
 
Фільм для демонстраційного режиму крупним планом
Переконайтеся, що правильний об’єкт у фокусі за допомогою режиму Movie for Close-Up Demos на бездзеркальній камері R50. Цей режим швидко перемикає фокус з об’єкта на камеру на об’єкт, який подається в об’єктив камери, що ідеально підходить для фільмів, де необхідно показати продукт глядачам, наприклад у демонстраційних роликах макіяжу чи кулінарних відео.
 
Режим вертикального відео та маркери формату
Інформацію про обертання відео можна встановити під час або після запису відео, що дозволяє відтворювати відео у вертикальній композиції під час перегляду на смартфоні. Функція Aspect Markers відображає візуальні маркери для різних пропорцій, які можуть знадобитися для публікації того самого файлу в різних соціальних мережах. На цьому екрані враховується правильна композиція для різних доступних файлів, які можна створити під час редагування.
 
Гнучке підключення
  • Варіанти дротового та бездротового підключення дозволяють використовувати кілька методів передачі фотографій і відео, пряму трансляцію, а також дистанційне керування камерою. Фізично камера має порт USB-C, порт micro-HDMI і порт мікрофона для запису відео.
  • Сумісність з UVC/UAC дозволяє використовувати камеру R50 як веб-камеру для трансляції відео в реальному часі у форматі Full HD без додаткового програмного забезпечення. Серед сумісних програм — Zoom, Microsoft Teams, Skype і подібне програмне забезпечення для онлайн-конференцій.
  • Вбудоване з’єднання Bluetooth дозволяє легко підключати камеру до сумісних смарт-пристроїв за допомогою безкоштовної програми Canon Camera Connect. Це бездротове з’єднання з низьким енергоспоживанням допомагає продовжити час роботи батареї, одночасно забезпечуючи дистанційне керування камерою. Він також надсилає постійно оновлювані дані про місцезнаходження GPS з вашого телефону, дозволяючи вам позначати геотеги того, що ви зняли, щоб ви точно знали, де ви зняли фотографію.
  • Вбудоване з’єднання Wi-Fi забезпечує швидке та безперебійне використання бездротових функцій, таких як віддалений перегляд у реальному часі, перегляд файлів і передача. За допомогою програми Canon Camera Connect ви також можете передавати файли на свій мобільний пристрій, щоб переглядати та ділитися ними в соціальних мережах.
  • Вбудований USB-C дозволяє підключати камеру до смартфону або комп'ютера. Усі функції програми Canon Camera Connect, які можна використовувати з Wi-Fi, тепер доступні, якщо камеру та смартфон підключено через USB за допомогою кабелю, сумісного з вашим пристроєм.
Висувний спалах і багатофункціональний черевик нового покоління
Вбудований висувний спалах забезпечує додаткове освітлення для роботи в умовах слабкого освітлення, а багатофункціональний башмак камери додає ряд шпильок у передній частині конструкції, щоб забезпечити більшу функціональність аксесуарів. Це взуття нового покоління також забезпечує живлення для вибору типів аксесуарів, які традиційно покладаються на окремі батареї.
 
 
 

Canon EOS R50 Kit RF18-45 mm + RF55-210mm (5811C034) - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фотоапарати А також інші фототовари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний магазин abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоапарат за низькою ціною? Щоб правильно вибрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Canon і Ви побачите, які доступні для замовлення Фотоапарати Canon. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість запчастин можна не переживати. Товари, які можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Sony. Якщо виникли при купівлі Canon EOS R50 Kit RF18-45 mm + RF55-210mm (5811C034) Питання можна прояснити у наших фахівців. Транспортуємо продукцію в Ужгород в необхідні терміни.

Кріплення об’єктива
Canon RF
Роздільна здатність датчика
Ефективна: 24,2 мегапікселя
Тип датчика
22,3 x 14,9 мм (APS-C) CMOS
Кроп-фактор
1,6x
Стабілізація зображення
-
Вбудований нейтральний фільтр
-
Тип захоплення
Фотографії та відео
 
Тип затвора
Електронний затвор
Швидкість затвора
Електронний затвор
1/8000 до 30 секунд
Електронний затвор передньої шторки
1/4000 до 30 секунд
Режим лампочки/часу
Режим лампочки, режим часу
Чутливість ISO
Фото/відео
від 100 до 32 000 (розширено: 51 200)
Метод вимірювання
Середньозважене, оціночне, часткове, точкове
Режими експозиції
Пріоритет діафрагми, ручний, програмний, пріоритет витримки
Компенсація експозиції
Від -3 до +3 EV (з кроком 1/3 EV)
Діапазон вимірювання
-2 до 20 EV
Баланс білого
Попередні налаштування: Авто, Хмарно, Колірна температура, Користувацький, Денне світло, Спалах, Флуоресцентний (білий), Тінь, Вольфрам
Безперервна зйомка
Електронний затвор
До 15 кадрів в секунду для 28 кадрів (JPEG) / 7 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 12 кадрів в секунду для 42 кадрів (JPEG) / 7 кадрів (Raw)
Інтервальний запис
Так
Автоспуск
2/10-секундна затримка
 
Співвідношення сторін
3:2
Формат файлу зображення
C-RAW, HEIF, JPEG, Raw
 
Внутрішні режими запису
H.264/H.265/MPEG-4
UHD 4K (3840 x 2160) при 23,98/25/29,97 кадрів/
с 1920 x 1080 при 23,98/25/29,97/50/59,94/100/120 кадрів/с
Трансляційний вихід
NTSC/PAL
Тип вбудованого мікрофона
Стерео
 
Слот для носія/карти пам'яті
Один слот: SD/SDHC/SDXC
Відео I/O
1 вихід Micro-HDMI
Аудіо I/O
1 x 1/8" / 3,5 мм TRS стереомікрофонний вхід на корпусі камери
Інші введення/виведення
1 x USB-C вхід/вихід
Бездротовий
2,4 / 5 ГГц Bluetooth 4.2 Керування
Сумісність з мобільним додатком
Так
*Станом на лютий 2023 року: уточнюйте у виробника найновішу сумісність
Глобальне позиціонування (GPS, ГЛОНАСС та ін.)
Жодного
 
Монітор
Розмір
3"
роздільна здатність
1 062 000 точок
Тип дисплея
Артикулюючий сенсорний РК-дисплей
 
Видошукач
Тип
Вбудований електронний (OLED)
Розмір
0,39"
роздільна здатність
2 360 000 точок
Очна точка
22 мм
Покриття
100%
Збільшення
прибл. 96x
Діоптрійне регулювання
від -3 до +1
 
Фокус
Тип фокусування
Автоматичний і ручний фокус
Режим фокусування
Неперервне автофокусування зі слідкою, ручне фокусування, автофокусування з одним слідком
Точки автофокусування
Виявлення фази фото
: 4503 Виявлення фази
відео
: 3713
Чутливість автофокусу
Від -4 до +20 EV
 
Спалах
Вбудований Flash
Так
Максимальна швидкість синхронізації
1/250 секунди
Компенсація спалаху
Від -3 до +3 EV (з кроком 1/3 EV)
Спеціальна система Flash
eTTL
Зовнішнє підключення Flash
Інтелектуальний гарячий башмак
 
Умови експлуатації
Робоча температура
Від 32 до 104°F / від 0 до 40°C
Робоча вологість
Від 0 до 85% (рекомендовано)
 
Загальний
тип батареї
1 x LP-E17 літій-полімерний акумулятор, 7,2 В постійного струму, 1040 мАг
Монтажна різьба для штатива
1 x 1/4"-20 гніздо (знизу)
Розміри (Ш x В x Г)
4,6 x 3,4 x 2,7" / 116,3 x 85,5 x 68,8 мм
вага
13,2 унції / 375 г (з батареєю, носієм для запису)
11,6 унцій / 328 г (лише корпус)