3 Legged thing Leo 2.0 Bronze (LEOKIT2) штатив карбоновий

Код товару: С000011674
Фото: 3 Legged thing Leo 2.0 Bronze (LEOKIT2) штатив карбоновий

У наявності

Ціна: 14 527 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Карбоновий штатив  Leo від британського бренду 3 legged Thing є сьогодні одним з найпотужніших штативів у світі, він здатний витримувати навантаження, що в 20 разів перевищують його вагу, і має вантажопідйомність 30 кг.

Штатив 3 Legged Thing Leo Carbon
- 5 секцій ніг; 
- Трисекційна знімна стійка;  
- Три знімні ніжки; 
- Максимальна висота Leo – 1.47 м; 
- Довжина у складеному вигляді 37,4 см
 
 
Мрія мандрівника. Штатив для фотоапарата Leo - найфункціональніша у світі система штативів для подорожей. Це  надкомпактна професійна система штативів для подорожей, що забезпечує безпрецедентний рівень функціональності та можливостей. Штатив  розроблений з урахуванням потреб мандрівників-професіоналів та прибирає розрив між компактними дорожніми та професійними системами штативів. 
 
Легкий. Сильний. Модульний.Мрія мандрівника
Він розроблений як найбільш компактне рішення для фотографів, і перевершує всі очікування щодо міцності та функцій, забезпечуючи ідеальне рішення для фотографів. Карбоновий штатив Leo   - компактний штатив у професійній лінійці 3 Legged Thing, що складається до 37,4 см, що робить його відмінним варіантом для подорожей. 
 
Максимальне співвідношення навантаження до ваги 20:1
Штатив Leo є сьогодні одним із найпотужніших штативів у світі, він здатний витримувати навантаження, що в 20 разів перевищують його вагу. Він має вантажопідйомність 30 кг. Зі співвідношенням навантаження до ваги 20:1 це надійний робочий конячок для серйозних фотографів. А це найвища вантажопідйомність у своєму класі. Штативи 3 Legged Thing це вигідна покупка на багато років.
 
 
Модульна конструкція штатива  Leo  дозволяє використовувати його в широкому діапазоні конфігурацій, при цьому він є досить компактним, щоб поміститися в ручну поклажу. Унікальна система паралельного замикання 3 Legged Thing забезпечує більшу жорсткість без необхідності випадкового розбирання.
 
Ще більше інновацій для вашої творчості
Нове регулювання кута Rapid-Latch було розроблено так, щоб його можна було відрегулювати легко та швидко. Нові ущільнювальні прокладки O-Pads забезпечують відмінне зчеплення та водовідведення. Bucky має знімні гумові наконечники, які можна замінити будь-яким з наших аксесуарів для ніг для максимальної стійкості на будь-якій місцевості, включаючи стабілізатор DOCZ.
 
 
У комплект постачання входить
При покупці штатива ви отримуєте - Карбоновий штатив  3 Legged Thing Leo 2.0 Bronze . Toolz - багатофункціональний інструмент (шестигранний ключ, кільце для ключів, карабін та відкривачка для пляшок). D-подібне кільце з анодованого магнієвого сплаву. Нейлонова сумка для перенесення з м'якою внутрішньою частиною, регульований та знімний плечовий ремінь та карабін для кріплення до D-подібного кільця штатива. Кульова голова  AirHed Pro Lever . Сумка для голови із мікрофібри. QR-Octa Arca-Swiss сумісна швидкознімна пластина.
 
 
 

3 Legged thing Leo 2.0 Bronze (LEOKIT2) штатив карбоновий - в електронному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Штативи фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Виберіть із пропозицій Штатив з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Штатив, за допомогою навігації. Введіть: 3 Legged thing і перед вами будуть усі Штативи 3 Legged thing. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими брендами, наприклад Weifeng. Виникли при покупці 3 Legged thing Leo 2.0 Bronze (LEOKIT2) штатив карбоновий Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Відправляємо продукцію в Житомирі в необхідні терміни.

Тип
Штатив карбоновий
Колір
Bronze
Голова у комплекті
AIRHED PRO
Кількість секцій ніг
5 секцій
Центральна колона
26 мм
Максимальна висота
1377 мм
Мінімальна висота
125 мм
У складеному стані
374 мм
Максимальне навантаження
30 кг
Вага
1,52 кг
Гарантія
Офіційна гарантія в Україні – 3 роки.
Код
LEOKIT2
Кути ніг
23°, 55° та 80°
Діаметр труби ноги
23 мм
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ AIRHED PRO
Висота кульової головки 89 мм
Ширина основи 37 мм
Вага кульової головки 0,328 кг
Вантажопідйомність 40 кг
Розмір пластини 38 x 38 мм