3 Legged thing Winston 2.0 Matte Black (WINSTONKITDARK2) штатив карбоновий

Код товару: С000011675
Фото: 3 Legged thing Winston 2.0 Matte Black (WINSTONKITDARK2) штатив карбоновий

У наявності

Ціна: 19 701 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Карбоновий штатив 3 Legged Thing Winston  - один із найкращих у світі повнорозмірних штативів, що дозволяє користувачеві складати його всього до 61 см.

Штатив 3 Legged Thing Winston 2.0 Grey Карбоновий
- 3 секції ніг; 
- У складеному стані 61 см;  
- Вантажопідйомність до 40 кг; 
- Максимальна висота Winston 2.0 – 1.94 метра; 
- Мінімальна висота 23,1 см
 
Штатив 3 Legged Thing Winston 2.0  - найнадійніший потужний та стабільний штатив. Рішучий і непохитний і в найскладніших обставинах, він нестиме важкий тягар до кінця). Він буде ідеальним варіантом для студійної, пейзажної чи архітектурної фотографії. Вирушаючи на зйомку пейзажів чи архітектури, обов'язково беріть із собою штатив. Якщо ви триматимете камеру з великим телеоб'єктивом в руках, поки сонце не з'явиться через хмари або поки на міській вулиці люди не вийдуть з кадру, коли настане довгоочікуваний момент, ваші руки будуть досить сильно тремтіти від втоми, що знизить чіткість зображення.
 
Максимальне співвідношення навантаження до ваги 23:1 та паралельне блокування
Winston здатний витримувати навантаження, що в 23 рази перевищують його вагу. З вантажопідйомністю до 40 кг він є одним із найсильніших штативів у світі. А унікальна система паралельного замикання 3 Legged Thing забезпечує більшу жорсткість для запобігання випадковому розбиранню.
 
Ще більше інновацій для вашої творчості
Нове регулювання кута Rapid-Latch було розроблено так, щоб його можна було відрегулювати легко та швидко. Нові ущільнювальні прокладки O-Pads забезпечують відмінне зчеплення та водовідведення. Bucky має знімні гумові наконечники, які можна замінити будь-яким з наших аксесуарів для ніг для максимальної стійкості на будь-якій місцевості, включаючи стабілізатор DOCZ.
 
 
У комплект постачання входить
Карбоновий штатив 3 Legged Thing Winston 2.0 Grey. Toolz - багатофункціональний інструмент (шестигранний ключ, кільце для ключів, карабін та відкривачка для пляшок). D-подібне кільце з анодованого магнієвого сплаву. Нейлонова сумка для перенесення з м'якою внутрішньою частиною, кишені для зберігання насадок для ніг штатива (придбаються окремо), петлі на блискавці, регульований та знімний плечовий ремінь та карабін для кріплення до D-подібного кільця штатива. Кульова голова  AIRHED Pro Precision . Сумка для голови із мікрофібри. QR-Octa Arca-Swiss сумісна швидкознімна пластина.
 
 
 

3 Legged thing Winston 2.0 Matte Black (WINSTONKITDARK2) штатив карбоновий - в каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно купити Штативи та інші елементи фототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Штатив за бюджетною ціною? Щоб легше було підібрати Штатив, Скористайтеся фільтрами. Введіть: 3 Legged thing і Ви побачите, які доступні для замовлення Штативи 3 Legged thing. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Slik. Якщо з'явилися при купівлі 3 Legged thing Winston 2.0 Matte Black (WINSTONKITDARK2) штатив карбоновий Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Кременчуці в швидкі терміни.

Тип
Штатив карбоновий
Колір
Сірий
Голова у комплекті
AIRHED PRO
Кількість секцій ніг
3 секції - (29, 26 та 23 мм)
Максимальна висота
1853 мм
Мінімальна висота
146 мм
У складеному стані
612 мм
Максимальне навантаження
40 кг
Вага
1,73 кг
Гарантія
Офіційна гарантія в Україні – 3 роки.
Особливості
Система блокування ніг
Код
WINSTONKITGREY2
Діаметр труби ноги
29 мм
Кути ніг
23°, 55° та 80°