Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

Код товару: С000011698
Фото: Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

У наявності

Ціна: 825 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Зарядний пристрій Godox VC-18 для акумуляторів VB18.
 
З особливостей зарядного пристрою можна відзначити універсальність, компактний та оригінальний дизайн, підходить для акумуляторів типу VB18.
 
Працює від мережі 220В або від постійної напруги 12В. Має захист від перезаряджання, короткого замикання. Оснащений системою автоматичного контролю напруги та струму заряджання. Має індикатор заряду, показує статус заряду акумулятора і захищає його від перезаряджання і перепаду напруги в мережі.
 
Комплектація:
- Зарядний пристрій
- Блок живлення 220В
- Мережевий кабель
- Фірмова упаковка
 
 

Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 - в онлайн-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно купити Спалахи А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Спалах за доступною ціною. Щоб швидко підібрати Спалах, за допомогою навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи Godox. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фототовари з каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Yongnuo. Виникли при підборі Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 Запитайте наших професіоналів. Транспортуємо продукцію в Житомирі в необхідні терміни.

Виробник Godox
Сумісні пристрої для Godox 850II/860II