Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

Код товару: С000011698
Фото: Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18

У наявності

Ціна: 825 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Зарядний пристрій Godox VC-18 для акумуляторів VB18.
 
З особливостей зарядного пристрою можна відзначити універсальність, компактний та оригінальний дизайн, підходить для акумуляторів типу VB18.
 
Працює від мережі 220В або від постійної напруги 12В. Має захист від перезаряджання, короткого замикання. Оснащений системою автоматичного контролю напруги та струму заряджання. Має індикатор заряду, показує статус заряду акумулятора і захищає його від перезаряджання і перепаду напруги в мережі.
 
Комплектація:
- Зарядний пристрій
- Блок живлення 220В
- Мережевий кабель
- Фірмова упаковка
 
 

Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 - у великому інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Спалахи або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Спалах за гарною ціною? Щоб максимально просто вибрати Спалах, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox і Ви побачите, які доступні для замовлення Спалахи Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, представлені у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Nikon. Виникли при замовленні Godox VC-18 зарядний пристрій для акумулятора VB18 Запитайте наших фахівців. Замовлення можна забрати в Україні без затримок.

Виробник Godox
Сумісні пристрої для Godox 850II/860II