Benro Gamma Z20 фотосумка

Код товару: С000011728
Фото: Benro Gamma Z20 фотосумка

У наявності

Ціна: 1 125 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ця фотосумка, здатна вмістити дзеркальну камеру з зум-об'єктивом середнього розміру і невелике колличество аксесуарів, наприклад комплект акумуляторів, кабелю і карти пам'яті. Якість пошиття і використовуваних матеріалів знаходиться на високому рівні. Відділення сумки, в якому зберігається фотоапарат, закривається на блискавку і додатково фіксується засувкою верхнього клапана.
 
З внутрішньої сторони верхнього клапана є кишеня на блискавці, в якому зручно зберігати документи. На фронтальній стороні є додатковий кишеню, в якому можна зберігати акумулятори та карти пам'яті. Сумку можна носити на поясі або використовуючи наплічний ремінь, крім того на верхньому клапані є додаткова ручка.
 
Характеристики Benro Gamma Z20:
Внутрішні габарити: 17.5 / 11 / 17см (висота / товщина / довжина)
Зовнішні габарити: 21/17 / 20см (висота / товщина / довжина)
Вага: 520гр
 
 
 
 

Benro Gamma Z20 фотосумка - в електронному каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Сумки для фото-відео техніки або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та виберіть Сумка З вигодами для себе? Щоб правильно вибрати Сумка, за допомогою навігації. Введіть: Benro і Ви побачите, які доступні для замовлення Сумки для фото-відео техніки Benro. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені відомими брендами, наприклад Arsenal. З'явилися при виборі Benro Gamma Z20 фотосумка Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Замовлення заберіть у Сумах у стислі строки.

Характеристики Benro Gamma Z20:
Внутрішні габарити: 17.5 / 11 / 17см (висота / товщина / довжина)
Зовнішні габарити: 21/17 / 20см (висота / товщина / довжина)
Вага: 520гр