Zhiyun WEEBILL 3

Код товару: С000011857
Фото: Zhiyun WEEBILL 3

У наявності

Ціна: 17 313 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
 
Відкидний сенсорний екран розміром 2.88 дюймів. Батарея підтримує швидку зарядку Power Delivery 24 Вт (100% за 90 хв) з максимальною роботою на одному заряді до 9 годин. Передача зображення і управління камерою з зовнішнього пульта з екраном.
Вага стабілізатора – 1.47 кг. Переносна сумка, рукоятка для роботи на вазі, передавач зображення Video Transmission Transmitter AI і привод фокусування Focus/Zoom Control Motor 2.0 не входять в базову комплектацію (тільки в Combo, Pro і Pro+).
 
 
 
 

Zhiyun WEEBILL 3 - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Системи стабілізації камери та інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Система стабілізації за бюджетною ціною? Щоб максимально просто підібрати Система стабілізації, за допомогою навігації. Введіть: Zhiyun і Ви побачите список з Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Всі товари, представлені в нашому магазині, розроблені відомими компаніями, наприклад DJI. З'явилися під час замовлення Zhiyun WEEBILL 3 Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення отримаєте Дніпропетровське своєчасно.

Призначення Камера
Діапазон стабілізації Кут панорамування 360°; кут нахилу до 310°; кут нахилу 340°
Кріплення Швидкознімна пластина
Час роботи До 21 години
Акумулятор Акумуляторна батарея 7800 мАг
Додаткова інформація Вбудована лампа; Панель управління; Блок живлення; Вбудований мікрофон
Колір Чорний
Вага 1,1 кг