K&FConcept KF 13.119 рюкзак 18L

Код товару: С000012468
Фото: K&FConcept KF 13.119 рюкзак 18L

У наявності

Ціна: 3 412 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
K&F Concept 18L (KF13.140) це модель рюкзака для фототехніки ідеально підходить для перевезення великої кількості фотообладнання, оскільки його основне відділення є добре продуманим відсіком для великого фотонабору.
Може вмістити 2 камери + 4 додаткові об'єктиви + штатив + дрон + ноутбук 15,6 дюйма та інші аксесуари.
Спинка армована піною - завдяки чому поверхня рюкзака має підвищений комфорт при носінні, тому що пропускає повітря, забезпечуючи адекватну вентиляцію та циркуляцію, особливо протягом тривалого літнього періоду часу.
У конструкції передбачено характерний поперечний ремінь, що дозволяє транспортувати рюкзак, закріплений на ручці валізи.
Для захисту від дощу та снігу рюкзак має водонепроникний чохол.
 
 

K&FConcept KF 13.119 рюкзак 18L - на кращому сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Рюкзаки для фото-відео техніки або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Рюкзак за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Рюкзак, за допомогою наших фільтрів. Введіть: K&FConcept і Ви побачите доступні для замовлення Рюкзаки для фото-відео техніки K&FConcept. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Можна не хвилюватися про якість товарів. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад E-Image. Якщо з'явилися при підборі K&FConcept KF 13.119 рюкзак 18L Запитайте наших менеджерів. Замовлення можна отримати Чернігові у стислі строки.

Практична організація внутрішнього простору за рахунок рухливих перегородок;
Додаткова кишеня для ноутбука 15,6 дюйма;
Зовнішня ручка для перенесення штатива;
Ємність: 18 літрів;
Розміри: 29 x 15 x 43 см;
Вага: 950 г.