Godox Cells II-С Transceiver для Canon

Код товару: С000012164
Фото: Godox Cells II-С Transceiver для Canon

Нема в наявності

Ціна: 1 292 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Радіосинхронізатор Godox Cells II-С Transceiver для Canon
Cells II-C Transceiver від Godox працює і як трансмітер і як ресивер. З його допомогою високошвидкісна синхронізація доступна для всіх студійних спалахів на ринку з максимальною швидкістю 1/8000 с. Він використовує радіочастоту 433 МГц, з радіусом дії 100 м для досягнення навіть найвіддаленіших спалахів, які можуть бути поза прямої видимості або досяжності.
 
Це пристрій з легкістю кріпиться на гарячий башмак камери і оснащений кріпильним гвинтом з різьбленням 1/4 "-20. Крім того, Cells II-C Transceiver працює на двох АА батареях і оснащений синхронізуючими кабелями для дистанційного запуску камери.
 
 
 

Godox Cells II-С Transceiver для Canon - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Синхронізатори для спалахів або інші фотоаксесуари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет АВС Фото. Виберіть із асортименту Синхронізатор за ринковими розцінками? Щоб легко підібрати Синхронізатор, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Синхронізатори для спалахів Godox. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Товари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Mircopro. Якщо з'явилися при підборі Godox Cells II-С Transceiver для Canon Запитайте наших професійних менеджерів. Посилання прийде в Львові у стислі строки.