Godox Lux Senior Retro Camera Flash (Black)

Код товару: С000012264
Фото: Godox Lux Senior Retro Camera Flash (Black)

У наявності

Ціна: 4 650 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Спалах Godox Retro Camera Flash (Lux Senior Black)
Цей ретро-спалах Lux Senior від Godox, сумісний із камерами FUJIFILM, Canon, Nikon, Olympus і Sony, — це мініатюрне джерело світла розміром 7 x 4,5 x 3,3 дюйма з основними функціями, яке достатньо мале, щоб його можна було регулярно встановлювати на камеру.
 
Godox Lux Senior
- З вінтажним дизайном і виразною чорною обробкою пристрій має простий циферблат, який корелює ISO з діафрагмою, рівнями потужності та відстанями зйомки. Наприклад, якщо ви хочете знімати на відстані 5 футів із чутливістю ISO 400, циферблат узгоджується з діафрагмою f/5,6 і потужністю 1/16.
- Спалах також має автоматичний режим із значенням f/2,8 за замовчуванням при ISO 100.
- Функції керування включають оптичний режим, який пропонує налаштування S1 і S2. У S1 спалах спрацює у відповідь на інший спалах вручну або TTL, тоді як у S2 спалах Retro спрацює так само, але ігнорує початковий спалах.
- Пристрій працює від акумуляторної батареї та поставляється з кабелем запуску та сумкою для зберігання.
 
 

Godox Lux Senior Retro Camera Flash (Black) - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо потрібно купити Спалахи А також інші елементи фототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Спалах за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Спалах, за допомогою навігації. Введіть: Godox і перед вами будуть Спалахи Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Canon. Виникли при покупці Godox Lux Senior Retro Camera Flash (Black) Запитайте наших професіоналів. Замовлення можна отримати Дніпродзержинське в необхідні терміни.

Тип Накамерний Спалах
Сумісність Універсальний, без TTL
Виробник Godox
Провідне Число 14 м
Діапазон Налаштування Потужності 1/64—1/1
Комплектація Захисний чохол, Кабель USB Type-C, Sync Кабель
Живлення Літієвий Акумулятор
Вага упаковки 0.6 кг
Габарити упаковки 20 × 17 × 9 см
Обʼємна Вага Упаковки 0.8 кг