Godox MF12-DK1 Dental Flash System (Sony)

Код товару: С000012313
Фото: Godox MF12-DK1 Dental Flash System (Sony)

У наявності

Ціна: 14 776 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Godox MF12-DK1 Стоматологічний комплект спалахів
Завдяки широким дослідженням та постійним доробкам, проведеним у співпраці з європейським підрозділом компанії Sony, ми з гордістю представляємо MF12-DK1 — ще одне передове рішення для естетичної стоматологічної фотографії. Ця комплексна система включає все приладдя, необхідні для стоматологічної зйомки, і являє собою універсальне рішення, що дозволяє вирішити практично всі можливі проблеми освітлення в стоматологічній фотографії.
 
Створено в ексклюзивній співпраці з Sony Europe
У співпраці з європейським підрозділом компанії Sony компанія Godox розробила кільцевий спалах MF-R76S+ та систему MF12-DK1, спеціально для стоматологічної зйомки. Обидва спалахи легко поєднуються з такими камерами Sony, як A6400, A7M4, A7R5 та ZV-E10, і чудово працюють у парі з макрооб'єктивом Sony FE90MM (SEL90M28G). Для стоматологів, яким потрібна висока точність налаштування освітлення, MF12-DK1 стане ідеальним інструментом для розкриття ширшого спектру можливостей та вирішення складніших завдань дентальної фотографії.
 
Комплексна система дентальної фотозйомки
MF12-DK1 включає всі приладдя, необхідні для стоматологічної фотографії, що дозволяє заощадити час і сили для початку роботи. Завдяки продуманій сумісності приладдя цей комплект дозволяє підвищити ефективність та зручність стоматологічної фотозйомки.
 
Спеціально розроблений стоматологічний дифузор
Дифузор зазнав ретельного тестування та доопрацювання на практиці, щоб відповідати передовим стандартам професійної естетичної стоматологічної фотографії. Даний дифузор допомагає оптимально розсіювати світло, ефективно висвітлюючи важкодоступні ділянки при інтраоральній фотографії, наприклад, задні моляри та ін. Колірна температура також підібрана з урахуванням потреб стоматологічної фотографії, що забезпечує більш точні та естетично привабливі результати зйомки.
 
Адаптований тригер зі стоматологічним режимом
Пульт-радіосинхронізатор XprollS+ розроблений спеціально для стоматологічної фотозйомки та сумісний виключно з камерами та об'єктивами Sony. Цей тригер оснащений спеціальним режимом Dental Mode, який значно оптимізує робочий процес за рахунок швидкого налаштування спалаху. Удосконалений режим Dental Mode забезпечує більш стабільну передачу сигналу, мінімізує непотрібні перешкоди та забезпечує точніші значення вихідних параметрів спалаху при макрозйомці. XprollS+ також оснащений функцією активації моделюючого світла одним дотиком, що робить його неймовірно ефективним для стоматологічної зйомки.
 
Точне відтворення кольору
Точна передача кольору і стабільна колірна температура дуже важливі для стоматологів. У поєднанні з камерами Sony, стоматологічний макроспалах Godox MF12-DK1 забезпечує надійний і достовірний результат протягом усього процесу лікування.
 
Високопродуктивний літієвий акумулятор
Завдяки потужному вбудованому літієвому акумулятору, розрахованому на близько 500 імпульсів на повній потужності та швидкий час перезарядки (0,01-1,7 секунди), забезпечується безперебійна та тривала робота. Крім того, завдяки популярному роз'єму USB Type-C заряджання акумулятора не потребує особливих зусиль.
 
Кронштейн, що регулюється
Спеціально розроблений кронштейн MF-DB (купується окремо), дозволяє гнучко і точно регулювати положення джерел світла, створюючи тим самим додаткові можливості стоматологічної зйомки. Головка спалаху може повертатися на кронштейні на 180°, що дозволяє розташувати його максимально близько до об'єктиву та ефективно висвітлити область задніх молярів.
 
Універсальний кейс для зберігання
У кейс для зберігання, що відрізняється якістю та компактністю, легко поміщаються всі приладдя, що забезпечує чистоту та організованість зберігання вашого комплекту для стоматологічної фотозйомки MF12-DK1.
 
Комплектація:
- Макроспалах MF12 ×2
- Комплект перехідних кілець AR-R Kit ×1
- Підставка для спалаху x2
- Монтажне кільце MF-AR ×1
- Адаптер із п'ятою для кріплення "башмак" ×2
- Кейс ×1
- Кабель USB Type-C ×2
- Стоматологічний дифузор MF-DB ×2
- Стоматологічний тригер для спалаху XPROIIS+ ×1

 

Godox MF12-DK1 Dental Flash System (Sony) - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи або інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Розгляньте каталог і підберіть Спалах на кращих умовах. Щоб максимально просто вибрати Спалах, за допомогою навігації. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Спалахи Godox. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Canon. З'явилися при виборі Godox MF12-DK1 Dental Flash System (Sony) Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення отримаєте Мелітополі максимально швидко.

Країна-виробник товара - Китай
Тип - Накамерний Спалах
Сумісність - Sony TTL
Виробник - Godox
Провідне Число - 16.1 м
Потужність, Джоулі - 12
Діапазон Налаштування Потужності - 1/128—1/1
Моделююче Світло - LED (потужність не вказана)
Комплектація - Міні-Стенд (Лапка), Транспортувальна Сумка, Кабель USB Type-C, Купольний Дифузор
Живлення - Вбудований літієвий акумулятор
Вага упаковки - 2.05 кг
Габарити упаковки - 36 × 29 × 13 см
Обʼємна Вага Упаковки - 3.4 кг