Godox MF12-DK2 Dental Flash System (Sony)

Код товару: С000012351
Фото: Godox MF12-DK2 Dental Flash System (Sony)

У наявності

Ціна: 16 000 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

   
 
Оптимізований для стоматологічної зйомки крупним планом, стоматологічний макроспалах MF12 із набором кронштейнів для камер Sony від Godox полегшує макрозйомку. Цей набір включає дві головки спалаху, які дають змогу знімати зуби на надзвичайно близькій відстані за допомогою камер Sony. Набір оснащено кількома варіантами кріплення та двома спеціальними силіконовими дифузорами. Спалахи MF12 можна встановити на підставки для спалахів, що входять у комплект, і мають регульовану головку для швидкого позиціонування. Для додаткової універсальності обидва спалахи можна встановити одночасно на стоматологічний кронштейн, що входить у комплект, спеціально розроблений для покращення стоматологічної роботи. Як зовнішній спалах TTL, MF12 може працювати з бездротовим спалахом Godox XPro II, який також входить у комплект. Завдяки оптичній лінзі MF12 забезпечує м’який рівномірний розподіл світла.
 
Практичний посібник із фотографування зубів
Щоб отримати найкращі результати при зйомці фотографій зубів, вашу камеру слід налаштувати на режим ручної експозиції з витримкою 1/200 с при ISO 100. Godox також рекомендує використовувати зубний кронштейн із комплекту, щоб легко наблизити світло до об’єкта. Стоматологічна версія спалаху MF12 допоможе вам знімати зображення на різних етапах стоматологічного лікування, щоб легко порівнювати прогрес пацієнта.
 
Бездротове керування 2,4 ГГц
Бездротова технологія 2,4 ГГц забезпечує передачу на великі відстані, додаючи більшої гнучкості вашій зйомці. Крім того, 5 груп по 32 канали кожна допомагають запобігти перешкодам і перешкодам, коли кілька бездротових систем працюють поруч одна з одною.
 
Компактний дизайн
Спалах MF12 Dental Macro оптимізований для фотографування зубів крупним планом завдяки компактному дизайну та унікальній можливості кріплення безпосередньо на об’єктив за допомогою додаткового адаптера або розміщення навколо об’єкта за допомогою підставки для спалаху чи кронштейна, що входить у комплект. Крім того, його розмір і можливості бездротового зв’язку роблять його хорошим вибором для звичайної фотозйомки.
 
Високопродуктивна акумуляторна батарея
Потужна вбудована літієва батарея підтримує приблизно 500 спалахів повної потужності з часом перезарядки від 0,01 до 1,7 секунди. Акумулятор також легко заряджається за допомогою кабелю USB-C, який входить у комплект.
 
Сумісність
Компанія Godox розробила систему стоматологічного спалаху MF12 для бездоганної роботи з камерами Sony, такими як моделі a6400, a7 IV, a7R V і ZV-E10.
 
Додаткові переваги
- Простий у використанні інтерфейс
- Акумулятор повністю заряджається за 55 хвилин
- Оптичний режим пропонує налаштування S1 і S2
- Світлодіодний модельний світильник
- Чіткий OLED-дисплей
- Включає футляр для зберігання для захисту та транспортування
 
 
 
 

Godox MF12-DK2 Dental Flash System (Sony) - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Спалахи А також інші елементи фототехніки Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Спалах вигідно? Щоб швидко підібрати Спалах, Скористайтеся навігацією. Введіть: Godox і Ви побачите всі необхідні Спалахи Godox. У нас вибрати фототовари найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Sony. Виникли при замовленні Godox MF12-DK2 Dental Flash System (Sony) Запитайте фахівців в онлайн-режимі. Товари отримаєте Мелітополі в потрібні терміни.

Спалах
Ведучий номер
16 футів / 4,9 м
Тривалість спалаху
1/1200 до 34 000 секунд
Час переробки
прибл. Від 0,01 до 1,7 секунд
Контроль впливу
TTL через Separate Commander, Manual
Діапазон потужності
1/1 до 1/128
Вторинне освітлення
Моделювання світла
 
Wireless
Бездротова робота
Радіо (TTL/вручну)
До 98,4'/30 м
Бездротові канали
32
Бездротові групи
5
 
Потужність
Внутрішнє живлення
1x вбудований перезаряджається (500 спалахів повної потужності)
Сумісність із зовнішнім блоком живлення
Немає
 
Загальне
кріплення
Кріплення для взуття
Дисплей
ТИ Є
Розміри (Ш x В x Г)
3,2 x 3,0 x 2,5" / 81,0 x 76,5 x 64,3 мм
вага
5,1 унції / 144 г