Canon EOS R1body

Код товару: С000010253
Фото: Canon EOS R1body

Очікується

Ціна: грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Canon розробляє EOS R1 як першу флагманську модель для системи EOS R
Нова система обробки зображень ще більше покращує АФ і якість зображення
МЕЛВІЛЛ, НЬЮ-ЙОРК, 15 травня 2024 р. – Canon USA, Inc. сьогодні оголосила, що її материнська компанія Canon Inc. сьогодні оголосила, що зараз розробляє EOS R1, повнокадрову бездзеркальну камеру, як першу флагманську модель для EOS. R SYSTEM обладнано радіочастотним кріпленням і планується до випуску в 2024 році.
 
EOS R1 — це бездзеркальна камера, призначена для професіоналів, яка поєднує в собі передові технології Canon і поєднує в собі продуктивність найвищого класу з високою довговічністю та високою надійністю, яких прагнуть до флагманської моделі. Ця камера суттєво покращить продуктивність фотознімків і відео та задовольнить високі вимоги професіоналів, які працюють на передовій у багатьох галузях, включаючи спорт, новини та відеовиробництво.
 
Ця камера використовує нещодавно розроблений процесор зображень DIGIC Accelerator на додаток до попереднього процесора DIGIC X. Нова система обробки зображень, що складається з цих процесорів і нового датчика CMOS, дозволяє обробляти великі обсяги даних із високою швидкістю та забезпечує небачені раніше досягнення в автофокусуванні (AF) та інших функціях.
 
Об’єднавши нову систему обробки зображень і технологію глибокого навчання, компанія Canon досягла високошвидкісного та високоточного розпізнавання об’єктів. Наприклад, покращено точність відстеження об’єкта, тому під час командних спортивних подій, де перетинаються кілька об’єктів, цільовий об’єкт можна постійно відстежувати, навіть якщо інший гравець проходить прямо перед ним. Крім того, функція автофокусування «Пріоритет дій» розпізнає рух об’єкта, швидко аналізуючи стан об’єкта. У моменти спортивної гри, коли важко передбачити, що буде далі, ця функція автоматично визначає головним об’єктом гравця, який виконує певну дію, наприклад кидає м’яч, і миттєво зміщує рамку автофокусування, допомагаючи таким чином зафіксувати вирішальний момент. моменти ігрового процесу.
 
Поєднання нової системи обробки зображень і технології глибокого навчання допоможе підвищити якість зображення. Canon реалізує функцію зменшення шуму зображення, яка була раніше розроблена та вдосконалена як частина програмного забезпечення для ПК, як функція камери для подальшого покращення якості зображення та сприяння творчості користувачів.
 
Canon працює над польовими випробуваннями цієї камери та підтримуватиме зйомку чітких і вражаючих моментів під час міжнародних спортивних подій, які відбудуться в майбутньому.
 
Надалі Canon продовжуватиме розширювати модельний ряд захоплюючих камер і радіочастотних об’єктивів EOS R SYSTEM, тим самим продовжуючи задовольняти потреби широкого кола користувачів і сприяти розвитку фото- та відеокультури.
 
 

Canon EOS R1body - в інет-маркеті abcphoto. Якщо потрібно замовити Фотоапарати або інші фототовари не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фотоапарат на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Фотоапарат, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Canon і перед вами з'явиться все Фотоапарати Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. За якість запчастин можна не переживати. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися під час підбору Canon EOS R1body Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Бердянське максимально швидко.