Nikon SB-700

Код товару: 13410
Фото: Nikon SB-700

У наявності

Ціна: 12 607 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Неймовірно зручний та простий у використанні спалах NIKON Speedlight стане корисним інструментом у створенні яскравих фотографій професійної якості. Модель сумісна із дзеркальними фотокамерами Nikon форматів FX та DX. Вона має низку корисних функцій, які були вдосконалені для досягнення результату високої якості.

Спалах оснащений трьома встановленими шаблонами налаштування освітлення, які гарантують повний контроль над областю охоплення спалаху. Для зручного дистанційного керування кількома спалахами було передбачено режим A:B. Не дивлячись на компактний корпус аксесуара, спалах дозволяє отримувати цікаві фотографії та отримувати збалансовану картинку у складних умовах освітлення.

Універсальний спалах Speedlight I-TTL
Легкий та компактний пристрій сумісний із дзеркальними фотокамерами форматів FX та DX. Модель NIKON SB-700 AF TTL SPEEDLIGHT може обмінюватися інформацією про експозицію із цифровими дзеркальними камерами зі змінною оптикою, що підтримують систему креативного освітлення. Охоплення широкого кута зору 24-120 мм дозволяє здійснювати багатокрокове моторне зумування. Особливістю моделі є автовизначення фільтра. Залежно від кольору фільтра, пристрій автоматично налаштовує колірну гаму фотографії. Це дозволяє досягти живих та природних відтінків зображення.
 
Інтуїтивне та швидке управління
За допомогою рідкокристалічного екрану та зручно розташованих кнопок керування можна легко змінювати та вибирати необхідні налаштування. Домогтися оптимальної кількості світла для проведення якісної зйомки в різних умовах допоможуть вбудовані три шаблони освітлення: стандартний (за замовчуванням), рівний та центрозважений. Режим A:B спрощує дистанційне керування співвідношенням світла між спалахами Speedlight груп A і B. Крім того, модель передбачає можливість прошивки за допомогою носія інформації в приєднаній фотокамері.
Система захисту від перегріву та швидка перезарядка
 
У моделі NIKON SB-700 AF TTL SPEEDLIGHT встановлена ​​автоматична система термального захисту, яка попереджає користувача про сильне нагрівання при інтенсивному спрацьовуванні спалаху із затримкою перезаряджання. Більше не потрібно витрачати час на очікування – перезаряджання джерел живлення відбувається максимально швидко. При використанні нікель-металогідридних або лужних батарей час заряду – 2.5 секунд, при використанні літієвих батарей – 3.5 секунд.
 
 
 

Nikon SB-700 - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи або інші елементи фотототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в електронний магазин abcphoto.com.ua. Розгляньте каталог та виберіть Спалах зі знижками? Щоб максимально просто підібрати Спалах, за допомогою навігації. Введіть: Nikon і перед вами відкриються всі необхідні для вас Спалахи Nikon. Як бачите, вибір максимально спрощений. Можна не перейматися якістю товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Meike. Виникли при покупці Nikon SB-700 Запитайте наших професіоналів. Замовлення отримаєте Черкасах без затримок.

Тип
звичайна
Сумісність
з  камерами
Nikon
Провідне число
28 / на 35 мм /
Час 
перезарядки
3 с
Кількість 
імпульсів
150
Підтримка TTL
TTL, i-TTL, D-TTL
Управління 
потужністю
Кут
розсіювання 
світла
24 – 120 мм
Поворотна 
головка
Кут повороту
головки

по вертикалі – 90 градусів,

по горизонталі – 180 градусів

Функції та 
можливості
підсвічування автофокуса
автоматичний zoom
ручний zoom
бездротове керування
робота в режимі
ведучої
Дисплей
Підсвічування 
дисплея
живлення
4xAA
Габарити
71x126x104.5 мм
Вага
360 г