Tamrac Evolution 5786 black

Код товару: 14301
Фото: Tamrac Evolution 5786 black

Нема в наявності

Ціна: 3 023 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Рюкзак Tamrac Evolution 5786 предлагает беспрецедентную гибкость для быстрого доступа к фотоаппаратуре. Благодаря уникальной системе шлеек, Tamrac Evolution 5786 можно носить тремя разными способами - как рюкзак или слинг поверх правого плеча или левого плеча. В рюкзакеTamrac Evolution 5786 благодаря Triple Access System™ есть три пути для доступа к фотооборудованию - через фронтальный клапан и через два боковых клапана. Теперь достать фотоаппарат вы сможете так быстро, как будто он висел у вас на груди.
Рюкзак Tamrac Evolution 5786 вмещает DSLR камеру с объективом длиной до 125 мм, два дополнительных объектива, вспышку и аксессуары. Есть крепление для переноски штатива. Верхний отсек используется для хранения личных вещей.

Tamrac Evolution 5786 black - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно придбати Рюкзаки для фото-відео техніки А також інші елементи фототехніки не виходячи з квартири, відвідайте наш інтернет магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Рюкзак за вигідною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Рюкзак, за допомогою зручної навігації. Введіть: Tamrac і перед вами з'явиться Рюкзаки для фото-відео техніки Tamrac. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Ніяких сумнівів як товари. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими брендами, наприклад MindShift. Виникли при покупці Tamrac Evolution 5786 black Запитайте наших професіоналів. Посилання прийде в Чернівцях у стислі строки.