RODENSTOCK 46mm Red light 25

Код товару: 15265
Фото: RODENSTOCK 46mm Red light 25

У наявності

Ціна: 1 536 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Rodenstock Red light 25 filter M49 розроблений спеціально для чорно-білої фотографії. Він діє вибірково, затримуючи ультрафіолетові, фіолетові, сині, блакитні, зелені, жовті та частково помаранчеві промені. Відповідно, пропускає він лише червоні промені завдовжки 650нм і більше. 
 
Ця функція червоного світлофільтра використовується у чорно-білій фотографії для створення сильних контрастів. Зазвичай його використовують професіонали, оскільки за допомогою червоного світлофільтру створюються напрочуд творчі фотографії, які для більшості типів вважаються «надто різкими».
 
Світлофільтри, при належному їх використанні, дозволяють не лише відтворювати на чорно-білому знімку багатобарвний світ так, що він здається нам "правильним", а й досягати різноманітних образотворчих ефектів. Червоний світлий світлофільтр Rodenstock може бути використаний для зйомок з переважаючим червоним кольором, коли потрібно підкреслити всі його відтінки.
 
У пейзажній фотографії, червоний світлофільтр перетворює блакитне небо майже чорне, при цьому хмари стають різко виділеними, надаючи знімку драматичні відчуття. При зйомках зелені можна збільшити різницю між червоними кольорами та зеленим листям.
 
Також Rodenstock Red light 25 filter M49 чудово підходять для того, щоб збільшити видимість при димі чи тумані.
 
Фільтр для об'єктиву Rodenstock Red light 25 спеціально розроблений для надширококутних об'єктивів, але також підходить для стандартних об'єктивів. Всі кольорові фільтри оснащені внутрішнім різьбленням та зовнішнім різьбленням того ж діаметру, що дозволяє встановлювати додаткові фільтри або кришку об'єктива. Кольоровий фільтр для чорно-білої фотографії Rodenstock має середню товщину оправи.
 

RODENSTOCK 46mm Red light 25 - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фотоаксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в онлайн-каталог abcphoto. Виберіть із пропозицій Фільтр на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: RODENSTOCK і перед вами з'явиться все Фільтри RODENSTOCK. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксесуари з нашого каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при підборі RODENSTOCK 46mm Red light 25 Питання можна задати нашим фахівцям. Фототовари можна отримати в Києві в необхідні терміни.

Діаметр різьблення
46 мм
Застосування
для ч/білих фото
Товщина оправи
середньої товщини
Матеріал оправи
латунь
Особливості
Дана модель відшліфована, відполірована і чудово покрита багатошаровим покриттям, що просвітлює. А для того, щоб повністю виключити можливість зминання різьблення та забезпечити оптимальне центрування, червоний світлофільтр встановлений у латунну оправу, яка покрита анодним шаром.
Додаткові можливості
Світлофільтр Rodenstock Red light 25 filter M49 інфрачервоний червоний світлий діаметр 49 мм, для ІЧ фотографії з цифровими дзеркальними камерами; блокує видиму частину спектру крім червоної (пропускна частина спектру - 650нм і довша). Ефективність фільтра багато в чому залежить від конкретної фотографії, яка стоїть перед фотографом.